Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ Πέλλας

"Πρίν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις άρχισαν τα « Βορειο σλαβικά Νταούλια"
  Η 17 Ιουνίου του 2018 θα μείνει στην ιστορία των Ελλήνων ως η 2η μεγάλη Συνθηκολόγηση στην νεότερη ελληνική ιστορία.
 Η 1η έλαβε χώρα στις 20/04/1941 όπου ο Νικηφόρος Ελληνικός Στρατός ο Νικητής του Αγώνα στα Βορειοηπειρωτικά Βουνά και στα Οχηρά της Μακεδονίας  παραδόθηκε άνευ όρων στον Γερμανικό Στρατό με τον έλληνα υπογράφων Στρατηγό Τσολάκογλου να συνδέει εσαεί το όνομα του με αυτό της προδοσίας.
Στην 2η τώρα: Στις 17 Ιουνίου του έτους 2018 στο xωριό Ψαράδες των Πρεσπών  ...
της Φλώρινας στα χώματα που πότισαν με το αίμα τους για την ελευθερία της Μακεδονίας Μακεδονομάχοι, στρατιώτες και απλοί πολίτες και ενώ οι καμπάνες των εκκλησιών ηχούσαν πένθιμα, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ως επικεφαλής της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχοντας προφανώς μεγάλη πρεμούρα για την διεύρυνση του ΝΑΤΟ απεμπολώντας την Ελληνικότητα της Μακεδονίας  αναγνώρισε στην πράξη τους Σλάβους του Τιτοϊκού Μορφώματος των Σκοπίων ως Μακεδόνες στην Γλώσσα και την Εθνικότητα. Ενδεχομένως να υπάρχουν από το 1944 απλήρωτα γραμμάτια ….
Η συμφωνία το αναφέρει ρητά και καθαρά:
Το  επίσημο όνομα  (της Γείτονος) θα είναι «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», το οποίο θα είναι το συνταγματικό όνομα και θα χρησιμοποιείται erga omnes, όπως προβλέπεται στη συμφωνία. Το σύντομο όνομα θα είναι «Βόρεια Μακεδονία».
Η ιθαγένεια θα είναι Μακεδονική/Πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, όπως θα εγγράφεται σε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Η επίσημη γλώσσα θα είναι η «μακεδονική γλώσσα»
Ήδη από το επόμενο λεπτό της υπογραφής ο πρωθυπουργός των Σκοπίων ανέφερε συνεχώς  τους πολίτες της χώρας τους ως εθνοτικά. μακεδόνες
Πέρα από το ξεπούλημα των εθνικών αγώνων εντός και εκτός Ελλάδος για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στο οποίο προέβη η κυβέρνηση του μορφώματος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προς χάριν της ΝΑΤΟΪΚΗΣ διεύρυνσης δεν χρειάζεται κανείς να είναι διδάκτωρ Διεθνών Σπουδών για να αντιληφθεί το τι έρχεται μεταξύ άλλων ενδεικτικά:
Ο αλυτρωτισμός των σκοπιανών παραχαρακτών της ελληνικής ιστορίας νομιμοποιείται  πλέον και με την βούλα της ελληνικής κυβέρνησης.
Τα βιβλία της ιστορίας των Ελλήνων θα τεθούν υπό έλεγχο των εθνικιστών σκοπιανών.
Θα μπορούν πλέον 20 τουλάχιστον νοματαίοι («της Νότιας Μακεδονίας») να δηλώνουν εθνοτικά Μακεδόνες και να ιδρύουν συλλόγους και μετά γιατί όχι να διεκδικούν μειονοτικά δικαιώματα, όπως ίδρυση σχολείων, υποχρεωτική διδασκαλία της «μακεδονικής γλώσσας», αυτού του νοτιοσλαβικού γλωσσικού μορφώματος που αποτελεί διάλεκτο της βουλγαρικής.
Άπαντα τα κατοχυρωμένα διεθνώς για εμπορική χρήση σήματα που εμπεριέχουν το όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ τίθενται υπό αμφισβήτηση, όπως ορθά επισήμαναν Μακεδόνες επιχειρηματίες.
Η επαίσχυντη αυτή συμφωνία  δεν θα είχε υπογραφεί εάν είχε γίνει αποδεκτή η πρόταση μομφής  της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης και όσοι δεν την στήριξαν φέρουν ακέραια την ευθύνη για ότι εις βάρος της πατρίδας μας έρχεται και ουδεμία δικαιολογία έχουν. Η Εθνική Ζημία, ακόμα και αν δεν κυρωθεί η συμφωνία αυτή από την Βουλή, ήδη έχει επέλθει.
Γερμανοί και Νατοϊκοί πανηγυρίζουν και συγχαίρουν αυτούς που ούρλιαζαν το ΕΞΩ από το ΝΑΤΟ  και κατά της Μέρκελ.
Δεν είναι τυχαίο ότι την ίδια αποφράδα ημέρα επέλεξε ο Τσίπρας να δώσει συνέντευξη στην  άκρως συστημική Γερμανική εφημερίδα την Κυριακάτικη Die Welt. Και να παραδεχτεί  ότι  ήταν λάθος του το δημοψήφισμα του 2015 αυτό που δίχασε τον ελληνικό λαό και υποθήκευσε  οικονομικά  την Ελλάδα  ζημιώνοντάς την με δις ευρώ και να εξάρει την πολιτική της Μέρκελ στο μεταναστευτικό… Άραγε τι να του έχουν τάξει ερήμην ημών των αδαών!!!
Και την ίδια ώρα που έπεφταν οι υπογραφές στο τραπέζι της βάπτισης, στο οποίο δημοσία δαπάνη  παρακάθονταν και βουλευτές της περιοχής μας- και σίγουρα για τελευταία φορά τζάμπα -… ναι αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα  αλλά ούτε και ντροπή  να  παρευρίσκονται στο μνημόσυνο  των καπετάνιων  Αγρα και Μίγκα –  τα  ΜΑΤ του Τόσκα...,  αυτά της προστασίας των αναρχικών  του Ρουβίκωνα και του  κατά συρροήν  Δολοφόνου Κουφοντίνα,  κατόπιν εντολής της αριστερής πολιτικής τους ηγεσίας σακάτευαν στο ξύλο τους διαδηλωτές που διαδήλωναν ειρηνικά στο Πισοδέρι – το αιματοβαμμένο από τα σκοτωμένα κορμιά των Μακεδονομάχων – χωρίς ίχνος ντροπής και φυσικά χωρίς να ακολουθήσει καμία παραγγελία για απόδοση ευθυνών παρά τους δεκάδες τραυματίες, προς δόξα της ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Από εδώ και πέρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όποιον συνεχίσει να υποστηρίζει τον εθνικό κατήφορο και το εθνικά καταστροφικό μόρφωμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Η Νέα Δημοκρατία έθεσε προ των ευθυνών της την κυβέρνηση στην πρόταση δυσπιστίας την Κυριακή 17/06. Αυτοί που θα ψηφίσουν και επίσημα την παράδοση της πατρίδας μας όταν οι Τσίπρας και Καμένος φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή, θα είναι υπόλογοι - όπως και αυτοί  που δεν υπερψήφισαν  την πρόταση μομφής-  έναντι του ελληνισμού για μια ζωή, γιατί η πατρίδα δεν είναι ανήκει μόνο σε αυτούς τους Έλληνες που τώρα έτυχε να ζουν  σε αυτή τούτη την περίοδο. Γιατί έχουμε χρέος… Γιατί χρωστάμε  ……
Χρωστάμε σ” όσους ήρθαν, πέρασαν, θα’ ρθούν, θα περάσουν. Κριτές, θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί». ( Κωστής Παλαμάς ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: