Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Καμπάνια για την απαγόρευση του καπνίσματος από το δήμο Πέλλας

  Με ανακοίνωσή του ο δήμος Πέλλας, καλεί τους πολίτες και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να τηρήσουν το νόμο, που αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους σεβόμενοι βεβαίως και τους συμπολίτες τους που δεν καπνίζουν. Μάλιστα προειδοποιεί στην ίδια ανακοίνωση ότι  στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί, θα μοιραστούν σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια, ενώ θα διενεργηθούν αυστηροί έλεγχοι τήρησης του νόμου και θα επιβληθούν στους παραβάτες τα σχετικά πρόστιμα.
Ωστόσο αρνητικά σχόλια προκάλεσε η έκφραση "γαϊδουριά" που αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και χαρακτηρίζει το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους. Είτε συμφωνεί πάντως κάποιος, είτε διαφωνεί με την έκφραση αυτή η ουσία είναι μία. 'Ότι ενόψει των επερχόμενων εκλογών αναμένονται πρωτοβουλίες που μάλλον θα στοχεύουν σε επικοινωνιακά  αποτελέσματα.
Για παράδειγμα ....
πολλοί θα περίμεναν μια αντίστοιχη πρωτοβουλία του δήμου για την "απελευθέρωση των πεζοδρομίων", αλλά εκεί οι αρμόδιοι κουνούν το κεφάλι και σφυρίζουν αδιάφορα....
Γιατί κύριοι του δήμου Πέλλας αν είναι "γαίδουριά" το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, είναι εγκληματική αμέλεια, να υποχρεώνονται οι πεζοί και μάλιστα μάνες με καροτσάκια  και άτομα με κινητικά προβλήματα να κινούνται στο δρόμο αντί στα πεζοδρόμια που έχουν καταληφθεί από τραπεζοκαθίσματα.
Εγκληματική αμέλεια κύριοι του δήμου Πέλλας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: