Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ημερίδα γα την Οικογένεια στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας

 Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  και  Νέας Γενιάς του δήμου Έδεσσας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Οι οικογένειες σήμερα: Πραγματικότητα, μύθοι & στερεότυπα και ο ρόλος του σχολείου».Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Έδεσσας (Κ.Γαρέφη 1).
Το θέμα θα αναπτύξει η  Δήμητρα Κογκίδου, καθηγήτρια της Ψυχολογίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης ....
(ΑΠΘ) και Πρόεδρος της Επιτροπής Φύλου και Ισότητας του ΑΠΘ. 
Παρέμβαση : Ελισάβετ Φράγκου, Υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Π.Ε. Πέλλας «Οικογένεια και σχολείο: Μια δυναμική αλληλεπίδραση»

Την εισαγωγή και το συντονισμό της ημερίδας θα κάνει ο Αλέξανδρος Πασχάλης, δάσκαλος, MSc Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Ανάπτυξης Καινοτόμων Εφαρμογών, Αντιδήμαρχος Έδεσσας.

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές αλλά και σε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την σχέση σχολείου και οικογένειας.

Τον προγραμματισμό της ημερίδας επιμελείται η κα Κατερίνα Αθανασίου,  τμήμα Παιδείας Δήμου Έδεσσας.
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2381350758

Δεν υπάρχουν σχόλια: