Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τις εκλογές στην Περιφέρεια και δήμο Έδεσσας

  Πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας  η εκδήλωση του ΚΚΕ για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.
Η εκδήλωση άνοιξε με τοποθέτηση του Μιχάλη Καλαϊτζή, Γραμματέα της Τ.Ο. Πέλλας του ΚΚΕ και υποψήφιο στην Περιφέρεια με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στη στρατηγική σύγκλιση μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ τόσο σε επίπεδο περιφέρειας, όσο και σε επίπεδο δήμων και έκανε  κάλεσμα συσπείρωσης με το ΚΚΕ χαρακτηρίζοντας το ως κάλεσμα συνέπειας, αγωνιστικότητας, αισιοδοξίας. Στην εκδήλωση έγινε η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου ....
που στηρίζει το ΚΚΕ στο δήμο Έδεσσας Χαράλαμπο Τσιτσάγκα ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε στην ομιλία του:
«Για μας, για τη Λαϊκή Συσπείρωση, τα προβλήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας είναι προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο ελληνικός λαός και έχουν σαν βασική τους αιτία τις αντιλαϊκές πολιτικές της σημερινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων και τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τσακίζουν το λαό για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων..» Έκανε εκτενή αναφορά σε όλα όσα πέρασαν μέσα από τον δήμο τα τελευταία χρόνια, το τσάκισμα των εργασιακών σχέσεων, τα τετράωρα, τα δίμηνα, τα οχτάμηνα. Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ο δημότης πληρώνει δεύτερη φορολογία για την ύδρευση, τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, τα δίδακτρα στο ωδείο, τα εισιτήρια στον αθλητισμό και πολιτισμό, για την αγροτική οδοποιία που είναι σε απαράδεκτο επίπεδο, για την άρδευση που είναι δυσβάσταχτη. Ιδιώτες με αυξημένο κόστος για τους δημότες στα απορρίμματα, στον βιολογικό καθαρισμό. Ξεπούλημα φιλέτων δημοτικής περιουσίας όπως για τους Καταρράκτες και την Άνω Εστία.
Κι αφού κατήγγειλε την στάση όλων των υπόλοιπων παρατάξεων μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όλα τα προηγούμενα χρόνια, που ποτέ κανένας τους δεν ψήφισε τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για μείωση των ανταποδοτικών τελών και πλήρη χρηματοδότηση του δήμου από τον κρατικό προϋπολογισμό, έκλεισε την ομιλία του με κάλεσμα για να δυναμώσουμε παντού στις κάλπες τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: