Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Δράσεις Τοπικής Διοίκησης Πέλλας/ Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

   Στα πλαίσια των δράσεων που αναπτύσσουμε, σύμφωνα με τις καταστατικές αρχές της Ένωσής μας, προάγοντας την αγάπη, τη  φιλία και την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών μας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάδειξη του έργου και της προσφοράς του Έλληνα Αστυνομικού στην κοινωνία, πραγματοποιήσαμε εθελοντική περιβαλλοντική δράση στην περιοχή του Δήμου Πέλλας. Συγκεκριμένα,  την 22α  Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, κατά τις ώρες 10.00’ έως 13.00’,με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό του προστάτη Αγίου της Ένωσής μας αλλά και στα πλαίσια της πανελλαδικής εβδομάδας δράσεων που γίνεται κάθε χρόνο για τον ίδιο λόγο, προβήκαμε στον καθαρισμό  του αλσυλλίου  του περιβάλλοντα χώρου του.....
Ιερού Ναού  Πέτρου και Παύλου, στην τοπική κοινότητα Αγίου Λουκά Δήμου Πέλλας.
  Σύσσωμο το Δ.Σ., μέλη και φίλοι της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας με τις οικογένειές τους , ως και  εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής του  Δήμου Πέλλας συμμετείχαν στην εν λόγω δράση, τιμώντας παράλληλα τον προστάτη Άγιο της Ένωσής μας, σε μια πανέμορφη τοποθεσία, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή, κυρίως λόγω της ιστορικότητάς της στην περίοδο του Μακεδονικού Αγώνα. Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα και με ιδανικές καιρικές συνθήκες , γευματίσαμε όλοι όσοι συμμετείχαμε στην δράση μας αυτή.
 Ακολούθως παραδόθηκε στο εφημέριο του Ιερού Ναού  εικόνα των Δώδεκα Αποστόλων, με τον προστάτη-Άγιο της Ένωσης , Απόστολο  Παύλο, με την παράκληση να τοποθετηθεί στον Ιερό Ναό. Επίσης προσφέρθηκαν αναμνηστικά με το έμβλημα της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στην προσφορά των αστυνομικών στην περιοχή και το θετικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας τον υψηλό βαθμό συνεργασίας με  το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην κοινή προσπάθεια παροχής  ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες και τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: