Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Τα μασάει ο Ψωμιάδης για Βαμβίνη

Κλειστά τα χαρτιά του για τις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών κρατά ο νομάρχης Θεσσαλονίκης αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ονόματα γαλάζιων υποψηφίων που έχουν κλειδώσει για τις θέσεις αυτές. Για το νομό Πέλλας η υποψηφιότητα του Στέλιου Βαμβίνη παραμένει ανοιχτή παρά τις διαβεβαιώσεις υψηλόβαθμων κομματικών παραγόντων που ασχολούνται με τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Πάντως σε πρόσφατη συνάντηση με τον Ψωμιάδη δεν υπήρξε δέσμευση από την πλευρά του, γεγονός που περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, αφού ο πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών θέλει και επιδιώκει δυναμικά να είναι παρών σε αυτή την εκλογική μάχη, είτε ως υποψήφιος δήμαρχος είτε ως αντιπεριφερειάρχης.. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Ψωμιάδη που βλέπει Εδεσσα και Αλμωπία να τον κουνάνε λευκό μαντήλι αποχαιρετισμού..

5 σχόλια:

Νίκος Χ είπε...

Δηλαδή και δήμαρχος και αντιπεριφαριάρχης; Πότε επιτέλους θα πάει σπίτι του αυτός ο άνθρωπος. Φτάνει πια. Ότι έκανε-έκανε. Άλλα στελέχη δεν έχει αυτή η παράταξη στη περιοχή;

Σ.Π. είπε...

μαλλον δεν καταλαβες καλα...
και τα δυο δεν γινονται, η το ενα η το αλλο θα κανει.
Αλλα πες μου ποιο ειναι το κριτηριο με το οποιο αποσυρεις ενα στελεχος σε αυτη την ηλικια.
Μια χαρα Δημαρχος ηταν ο Βαμβινης και αν δεν ηταν το νουμερο ο Πλιογκας ακομη θα ηταν.
Και επειδη υπαρχουν στελεχη πολλα και Ικανοτατα η υποψηφιοτητα του Δημου Πέλλας ειναι πλεον στα χερια του Σταμκου.

Παναγιώτης είπε...

Η ανανέωση δεν βλάπτει.Κάποιοι όμως που αξίζουν πραγματικά ο κόσμος τους κρατάει στην εξουσία. Δες τε για τον Ψωμιάδη. Τόσο πόλεμο τρώει ο άνθρωπος και πάντα κάνει πάρτι στις εκλογές.

Γιάννης Γιαννιτσά είπε...

Πετυχημένη συνταγή για κάποιους που βολεύει τα συμφέροντά τους. Ή φθαρμένα υλικά, ή άγνωστα πρόσωπα. Ένα είναι σίγουρο, είτε με Βαμβίνη πάμε, είτε με Στάμκο, ο Παπανικολάου θα κάνει περίπατο στις εκλογές. Στην περίπτωση του Στάμκου, το σκεφτικό είναι, πάμε να χάσουμε σε αυτές τις εκλογές έτσι ώστε να καπαρώσουμε την θέση στις επόμενες που θα είναι αρχηγός αντιπολίτευσης και με την φθορά που θα έχει ο Παπανικολάου, εκλέγεται άνετα δήμαρχος. Δεν μπορεί, μέχρι τότε θα έχει μάθει από αυτοδιοίκηση. Για το αν θυσιάζουμε όμως μία ολόκληρη τετραετία σε μία ανίκανη διοίκηση, κανένας λόγος.

Σπύρος Γιαννιτσά είπε...

Περίπατους θα κάνει Ο Παπανικολάου και πολλους μαλιστα γιατι σαν αρχηγος της Αντιπολιτευσης θα εχει πολυ χρόνο.
Η λογικη σου ειναι... τρίχες !!!