Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Γκάλοπ για τον εκλεκτό της Ρηγίλλης

Με γκάλοπ όπως φαίνεται θα αναδειχθεί ο υποψήφιος δήμαρχος που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στο νέο δήμο Πέλλας. Τα περισσότερα ονόματα είναι γνωστά και συζητούνται στις πολιτικές πιάτσες. Εκείνο όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν το όνομα του Καρδιολόγου Ρ. Σταυρόπουλου που μπήκε στη λίστα. Φαίνεται ότι η συνταγή για πρόσωπα χαμηλού πολιτικού προφίλ εξετάζεται σοβαρά από τον Μιχαλολιάκο αν και πάντα δεν έχει αποτελέσματα. Το όνομα του εκλεκτού πάντως τα γαλάζια στελέχη περιμένουν να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.. και μετά βλέπουμε!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ο νικητής από αυτούς τους 5 που βλέπω στην φωτογραφία θα αναμετρηθεί στον τελικό με τον Ηλία Πλιόγκα; Σοβαρά τώρα, γιατί το όνομα του Πλιόγκα δεν υπάρχει στην λίστα; Τόσο πολύ τρόμο προκαλεί στους άλλους υποψήφιους; Και βλέπω το blog του δημάρχου να θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Από ότι καταλαβαίνω τρίβουν από τώρα τα χέρια τους που δεν θα έχουν να τον αντιμετωπίσουν. Δεν λέω ότι ο Πλιόγκας θα ήταν οπωσδήποτε ο επόμενος δήμαρχος εφόσον έπαιρνε την στήριξη της ΝΔ καθώς κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία εάν δεν του την δώσουν οι ίδιοι οι δημότες(αν και η παραπάνω κίνηση με κάνει να πιστεύω ότι οι έρευνες που έκαναν θα πρέπει να τον είχαν αρκετά μπροστά σε πρόθεση ψήφου με αποτέλεσμα να μην τον συμπεριλάβουν). Ωστόσο όμως με αποκλεισμούς προσώπων αυτή η πόλη ποτέ δεν πρόκειται να πάει μπροστά. Όποια και αν είναι αυτά τα πρόσωπα όταν δεν δίνουν το δικαίωμα στον κόσμο να τους κρίνουν.

Ανώνυμος είπε...

μας επρηξες ρε μεγαλε με τον Ηλία σου !!!
εχεις σκεφτει οτι μπορει εσυ να κανεις λάθος και οχι ολοι οι αλλοι ???
Μπορει αυτη η πόλη να παει μπροστα και χωρις τον Πλιόγκα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ρε παιδιά με Βαμβίνη και Παπανικολάου σκίσαμε σαν πόλη δε λέω......τι τει , τι στρατόπεδα, τι φοιτητές, τι δρόμοι , τι λεωφόροι,....ρε δε πάτε στο διάλο κομματοσκυλα που θέλετε και πάλι να μας επιβάλλετε τους εκλεκτούς προσκυνητές της εξουσίας σας. Ρε ανεξάρτητο δήμαρχο με αρχίδια θέλουμε δε το χετε καταλάβει.Ξυπνήστε ρε ...

Ανώνυμος είπε...

Νόμιζα ότι εδώ μέσα καταθέτονται απόψεις. Ειδικά όταν καταθέτονται με επιχειρήματα. Εσένα δεν σε προκαλεί δηλαδή απορία το γεγονός ότι δεν μπήκε το όνομα ενός στελέχους που δηλώνει για τους δικούς του λόγους παρόν; Δεν θα έπρεπε να είναι οι πολίτες αυτοί οι οποίοι θα πρέπει να επιλέξουν εάν επιθυμούν κάποιον για υποψήφιο και εν δυνάμει αυριανό δήμαρχο; Έχω πει ότι κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία, έχει όμως κάθε δικαίωμα να αξιολογείτε. Η δική σου άποψη ότι κάποιος δεν έχει το δικαίωμα να καταθέτει προτάσεις και να δίνετε στον κόσμο η δυνατότητα να τον επιλέξει ή όχι, θα τολμήσω να την χαρακτηρίσω το λιγότερο «φασιστική». Ακόμα περιμένω να καταδικάσεις τον αποκλεισμό από τις διαδικασίες ενός στελέχους ακόμα και αν ήταν ο τελευταίος πολίτης αυτού του νέου Δήμου. Ο Πλιόγκας δεν ζητάει στήριξη από το κόμμα, ζητάει στήριξη από την βάση του κόμματος. Εκεί είναι η διαφορά με κάποιους άλλους που ζητάνε χρίσμα χωρίς να υπάρξει καν αξιολόγηση από την βάση γιατί ο ένας τυγχάνει να έχει θείο βουλευτή και ο άλλος κολλητό στο στενό περιβάλλον του προέδρου. Στο κάτω-κάτω εγώ δηλώνω ότι στηρίζω Πλιόγκα. Δεν μας λες και εσύ που τα «πήρες» με τον Πλιόγκα ποιον στηρίζεις; Στάμκο, Βαμβίνη ή Παπανικολάου;

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζεις τον Αστηριχτο ???
πλακα μου κάνεις ετσι ? ο Πλιογκας στέλεχος ???
οταν εκανε ανω κατω την πολη ως αντάρτης τι ηταν, στέλεχος ??? και τι εγινε που εχει συγγενη βουλευτη ο ένας υποψηφιος ? μηπως ο Πλιογκας δεν εχει Θειο γνωστό Πολιτικο ? τον ποναει που δεν ειναι η Ντόρα στο κομμα να του κάνει τα χατηρια τωρα εεε ???
Τωρα μας ενοχλει ο συμπολιτης που ειναι στο στενο περιβαλλον του Προεδρου ??? ο φίλος σου ο κολωτουμπας να τα σκεφτονταν αυτα οταν πηγαινε και κανονιζε τα της ομιλιας της Ντορας στα Γιαννιτσα (ξενοδοχεία κλπ) αυτο ομως δεν ειναι κακο, ΚΑΚΟ !!! ειναι να λεει την επομενη της εκλογης Σαμαρα σεολη την Πολη οτι αυτος ηταν παντα με τον Σαμαρα και αυτον υποστηριζε !!!
Οταν ολοι ξερουμε οτι τα 2-3 κολληταρια του και αυτος ετρεχαν για την Ντορα (και καλα εκαναν, δικαιωμα τους ηταν). Όσο για τον κολλητο του στενου περιβαλλοντος γιατι δεν παει να τον βρει, καποτε ηταν "φιλοι" (αν ξέρει απο φιλιες αυτος ???)
Και τέλος εγω στηριζω Στάμκο γιατι ειναι Νέος στα Πολιτικα πραγματα και Ικανοτατος, χωρις να σημαινει οτι θεωρω κακη επιλογη τον Βαμβίνη γιατι αν δεν ηταν ο "Εφιάλτης" φίλος σου θα ηταν ακομη Δημαρχος και μαλιστα επιτυχημενος.