Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Δημοτικό συμβούλιο για υψηλές θερμοκρασίες

Πρώτο στη λίστα των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης στο δήμο Γιαννιτσών είναι η απευθείας ανάθεση του έργου ολοκλήρωσης της κατασκευής του ΧΥΤΑ Γιαννιτσών. Το θέμα είναι γνωστό αφού κατά καιρούς δίνει αφορμές για έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Αντιπολίτευσης λόγω των προβλημάτων που είχαν προκύψει με τη δημοπρασία του έργου και που λύθηκαν με την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας. Ενας λόγος παραπάνω τώρα, ενόψει εκλογών να ανάψουν λίγο τα αίματα και να ανέβουν οι θερμοκρασίες στο πολιτικό θερμόμετρο που παραμένει χαμηλό, αφού εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη... Πάντως η αίθουσα κλιματίζεται και όσοι βρεθείτε εκεί πιστέψτε με δεν θα βαρεθείτε καθόλου…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην παρέα μας σήμερα έλεγαν πως ο Δήμαρχος ετοιμάζεται για απευθείας ανάθεση σε εταιρεία 1 εκατομμύριο ευρώ. Δεν θέλω να το πιστέψω πως θα κάνει τέτοιο πράγμα ο Νίκος που τον θεωρώ έντιμο. Αν το κάνει θα γίνει ρεζιλι και θα μας εκθέσει όλους εμάς που λέγαμε τόσο καιρό πως η αντιπολίτευση και ειδικά ο Πλιόγκας απλά έκαναν πολεμο. Δεν θέλω να πιστέψω πως η παράταξή μου θα κάνει σε μια τέτοια περίοδο απευθείας ανάθεση. Περιμένω να δω και γω και όλη η παρέα μου τι τελικά θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Η παρέα σας αδέλφια "δημοκράτες" δεν έχει παρά να πάει στο Δημοτικό συμβούλιο για να μάθει την αλήθεια. Εκτός κι αν παρακαλάτε και εσέις να μας πνίξουν τα σκουπίδια μήπως και δέιτε ποτέ δήμαρχο της αρεσκίεας σας...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έγινε αυτό που έγραφαν οι δεξιές φυλλάδες. Ο δήμαρχός μας την έκανε την απευθείας ανάθεση. ότι δηλαδή και ο βαμβίνης. Μπράβο ρε Νικο. Μπράβο.1 εκατομύριο 100 χιλιάδες!!!!Κρίμα και σε ψηφίσαμε. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ.