Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Πάρκο υψηλών προδιαγραφών με παραφωνία τα περίπτερα

Την τελική του όψη άρχισε να αποκτά σταδιακά το Πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. Πρόκειται για μεγάλη παρέμβαση στο κέντρο της πόλης που θα ωφελήσει πολλαπλά τόσο τη συγκεκριμένη περιοχή η οποία αναβαθμίζεται σημαντικά όσο και ευρύτερα την έδρα του δήμου, που αποκτά πλέον ένα σύγχρονο, λειτουργικό και φιλικό χώρο πρασίνου και αναψυχής. Στην πρόσφατη επίσκεψή του στο χώρο των εργασιών ο δήμαρχος Γιαννιτσών Νικόλαος Παπανικολάου αναφέρθηκε στην σημαντική αυτή παρέμβαση υπογραμμίζοντας ότι το πάρκο αυτό ανήκει στο λαό των Γιαννιτσών και όχι μόνο και αποτελεί δείγμα μια οργανωμένης προσπάθειας για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Πάντως δήμαρχε εμείς θα προσθέταμε ότι ανήκει και στους περιπτεράδες που έχουν στήσει αυλές μέσα στο πράσινο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σα δε ντρεπομαστε λέω εγώ !... Κάποτε υπήρχε ένα πάρκο με νερά, γεμάτο πράσινο και πολλά πολλά δέντρα. Τώρα όλα ξεριζώθηκαν και στην θέση τους βλέπεις τσιμέντο και μόνο τσιμέντο. Αυτό λέγεται αναβάθμιση; Μπράβο στον υπερήφανο δήμαρχο και σε όσους το σκέφτηκαν και το υλοποίησαν ξοδεύοντας τουλάχιστον 1 εκ. ευρώ ... Τόσο πολύ τσιμέντο χρησιμοποιήθηκε ;;;

Ντιντι είπε...

Μάλλον ανώνυμε μιλάς για μια δεκαετία πριν γιατί από τότε έχω να δώ τα συντριβάνια και τα νερά. Θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το χάλι που είχε και όχι για την απόφαση να νίνει η ανάπλαση του. Και επιτέλους να το δούμε πρώτα και μετα θα το κρίνουμε..

Ανώνυμος είπε...

to Ntintis vgainei apo to Thodoris ???

Ανώνυμος είπε...

Οχι το ντιντίς βγαίνει απο το ....του δημαρχου νεροκουβαλητής

Ντιντι είπε...

Ως δάσκαλος ανώνυμε είσαι καλός στο μπλά μπλά αλλά στην ετυμολογία είσαι σκράπας...

Ανώνυμος είπε...

κ.κ. επικριτές κρατήστε τουλάχιστον το επίπεδο των σχολίων σας σε κάποιο επιπεδο όσο δύκολο κι αν είναι αυτό για σας. Τα χρήματα που θα κοστίσει αυτό το έργο πνοής είναι πολύ λιγότερα και εμείς οι δημότες το μόνο που θα μας καλέσουν να κάνουμε είναι να το απολαύσουμε όταν τελειώσει.
Αν δε διαβάζετε τον τοπικό τύπο για ενημέρωσή σας,γιατί σωστός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης, τότε σιγήστε, γιατί μόνο κρότο κάνετε!