Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Διπλό του Αλμωπού Αριδαίας 0-3 στην Αραβησσό

Σε ένα γήπεδο που έκρυβε πολλές παγίδες λόγω της συνεχούς έντονης βροχόπτωσης ο Αλμωπός Αριδαίας κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη μέσα στην Αραβησσό από τον τοπικό Π.Α.Ο.Κ. με σκορ 3-0. Η ομάδα της Αριδαίας ξεκίνησε πολύ δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί 0-1 με κοντινό πλασέ του Τσόλκα στο 3ο λεπτό, ενώ είχε τη χαρά να πανηγυρίσει και ένα τυχερό δεύτερο τέρμα, τρία λεπτά αργότερα όταν η μπάλα κόντραρε στον Βακιάνη σε απόκρουση του αμυντικού των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία αλλά δεν απείλησαν την εστία του Χρήστου....Στο β μέρος και ενώ η βροχή έγινε πολύ δυνατή κυριάρχησαν οι δυνατές μάχες και οι λάθος μεταβιβάσεις αφού η μπάλα κολλούσε στο χορτάρι. Μάλιστα στο 59΄ ο Τραπεζανλίδης εκμεταλλεύτηκε το κόλλημα της μπάλας στο νερό στο ύψος της περιοχής και αφού απέφυγε τον Δελιόγλου από πλάγια πλάσαρε και την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 0-3. Στο υπολοιπο ημίωρο οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά το σκορ δεν άλλαξε.
Πολύ καλός ο διαιτητής Τσίπας. Με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί (Σίπκας – Παπαντωνίου).
ΠΑΟΚ Αραβησσού: Δελιόγλου, Μπόκας (27 Γκότσης), Τσαβαλάκογλου, Θάνος, Σιδέρης, Νικόλοφ, Μπάσδος Μ., Γραμματικού (82 Τσορμπατζόγλου), Δημητριάδης, Ζαχαριάδης, Καρυπιάδης (79 Μουζούρης).
Αλμωπός Αριδαίας: Χρήστου, Νάνος, Τσιρακίδης, Χατζησυμεών, Μπογδάνης, Βόταρης, Ελευθεριάδης, Βακιάνης (61 Μαυρομάτης), Τραπεζανλίδης (82 Σαββίδης), Τσόλκας (75 Ταγκίδης), Δεμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: