Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Εμφανίσεις με πολιτικό χρώμα του Διονύση..

Οι επιλεκτικές του παρουσίες στο νομό και ειδικότερα στο δήμο Πέλλας πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος για τον Διονύση Σταμενίτη όπου το εορταστικό διήμερο βρέθηκε στα Γιαννιτσά και δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους του και να περιοδεύσει άτυπα… στην ευρύτερη περιοχή. Στην παρέα του βέβαια στα Γιαννιτσά και την Αραβησσό, μόνιμη παρουσία είχε ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας ενώ μετά από αρκετό καιρό διακρίναμε το Χάρη Αλεξίου που δεν κρύβει τη στήριξή του στον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά. Πάντως οι συχνές εμφανίσεις του Διονύση και το πολιτικό προφίλ που επιχειρεί να αναδείξει στο νόμο έχουν αρχίσει να προβληματίζουν κάποιους εν δυνάμει υποψηφίους της γαλάζιας παράταξης για τις επόμενες εθνικές εκλογές αφού στο πρόσωπο του νέου πολιτικού βλέπουν έναν υπολογίσιμο «αντίπαλο». Ο ίδιος πάντως κρατά χαμηλούς τόνους και κινείται με πολύ προσοχή, αποφεύγοντας να απαντήσει στις προκλήσεις που δέχεται από άσπονδους πολιτικούς του φίλους και αξιολογεί κάθε του κίνηση κρατώντας το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού για τον εαυτό του…

71 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΝΩΡΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

dionisi meine opos eise kai de ua xaseis.o kosmos thelei nea atoma kai "kathara".eimaste mazi sou.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΕΡΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (ΔΡΟΜΟΙ-ΕΡΓΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ (ΑΝΕΡΓΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ). ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 10:41. ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

e ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΣΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Ποιον έχει δίπλα του;;;Πλάκα κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε 3.31 σε πειραζει που γυρναει με τον Αλεξιου;Πρωτον ειναι κουμπαρος του και δευτερον λιγοι σαν τον Αλεξιου γνωριζουν την πολιτικη.Αν δεν τον γουσταρεις εσυ μη τον κανεις παρεα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.
ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ,ΦΤΑΝΕΙ!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Διονύσης να είναι το καλύτερο παιδί και ο Αλεξίου ο τέλειος κολλητός αλλά ας μην είμαστε ξενομανείς και σαυτόν τον τομέα.Δεν χρειάζεται να κάνουμε και βουλευτές εισαγωγή.Κανείς δεν πονάει τον τόπο σου περισσότερο από έναν συντοπίτη σου.Εχει και ο τόπος μας νέα άφθαρτα και καθαρά παιδιά με ικανότητες.Για παράδειγμα ο Λάκης ο Βασιλειάδης.Νέος πραγματικά, άφθαρτος με ενεργό συμμετοχή στα κοινά, μορφωμένος, εργατικός και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές φάνηκε ότι κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου.Ενα τέτοιο πρόσωπο δεν αξίζει να το στηρίξουμε;Δεν είμαστε δα και τόσο τυφλοί.

Ανώνυμος είπε...

γεια σου διονυση ακομη δεν κινηθηκες και προκαλεσες ταραχη.λοιπον απο οτι καταλαβαινεις εχεις πολυ καλο ρευμα ο κοσμος περιμενει,περιμενει νεα ατομα με ορεξη για δουλεια ,αδαμαντινο χαρακτηρα .ειμαστε μαζι σου διπλα σου συμπαραστατες στον αγωνα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ?ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ...ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ...ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10.24
ΜΗΠΩΣ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΦΙΛΕ;ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ;ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΕΩΣ ΚΟΥΦΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλό παιδί ακούω, αδαμάντινος χαρακτήρας ακούω, καλά οι Νεοδημοκράτες τσίπα δεν έχουν πάνω τους? Ο πρώτος ποντικός που εγκατέλειψε το καράβι της ΝΔ ήταν αυτός, και επί 15 χρόνια κατηγορούσε την ΝΔ και ότι σχετικό με αυτήν !!!! Και τώρα τον θέλουμε πρώτο και μόνο Βουλευτή και νέους και άφθαρτους κλπ. Τι είναι αυτά που λέτε ορέ? Ακούτε τι λέτε? Βουτήξτε πρώτα την γλώσσα σας στο μυαλό σας και μετά μιλήστε, έλεγε ο παππούς μου. Υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που είναι πάντα στο χώρο της ΝΔ χωρίς να έχουν κάνει την παραμικρή γκέλα. Αυτούς πότε θα τους εκτιμήσουμε και πότε θα τους αξιολογήσουμε? Όπως βλέπω ποτέ και πάλι μία από τα ίδια θα έχουμε. Τελικά δεν θέλετε εκπροσώπους με σωστή αξιολόγηση και αξιοκρατία, θέλετε αυλικούς και μετά βρίζεται. Αφού όλοι αυτοί (Σαμαράς, Σταμενίτης κλπ) ήταν τόσο παραγωγικοί και έντιμοι γιατί δεν τους εκτίμησε ο λαός όταν ήταν στην ΠΟΛΑΝ??? Θα μου το απαντήσει κανείς αυτό? Πίσω από την βαριά σκιά της ΝΔ κρύβονται και εποφθαλμιούν να πάρουν καμιά θεσούλα για την πάρτη τους. Ξυπνήστε.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΗ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΗΡΕΜΗΣΤΕ....Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΕΙΤΕ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΛΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αθόρυβα και ουσιαστικά βοήθησε το νομό ο Σταμενίτης όταν ήταν πρόεδρος στα Ολυμπιακά Ακίνητα. Ρωτήστε τους δημάρχους να σας πούνε. Επειδή δεν βγάζει δελτια τύπου όπως συνηθίζουν όλοι δεν σημαίνει ότι δεν έχει να παρουσιάσει έργο και δράση πολιτική.Είναι σεμνός, σοβαρός, νέος και απαλλαγμένος από τις αμαρτίες του παρελθόντος. Είναι ένας νέος πολιτικός που πρέπει να στηριχτεί σε ότι επολογή και άν έχει...

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το Βασιλειάδη ήσυχο και μην τον εμπλέκετε στα πολιτκά σας παιχνίδια. Αυτός ξέρει πότε πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες. Όσο για τις ικανότητές του θα τις δείτε στη δέυτερη διετία του Στάμκου που θα αναλάβει υπεύθυνη θέση και ρόλο στο δήμο Πέλλας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΗ 11.55 ΑΥΤΟ ΛΕΩ.ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ.ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΩ.

ΠΡΟΣ 11.31
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ;ΘΑ ΔΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οοο Σταμενιτης γενηθηκε μεγαλωσε και πηγε σχολειο στα γιαννιτσα γι αυτο εχει πολους φιλους και συμμαθητες που τον αγαπουν.δουλευει στην αθηνα αλλα ειναι καθε σαββατοκυριακο στα γιαννιτσα,ποιος απο τους βουλευτες μας και την τεως βουλευτινα ειναι τοσο συχνα στον τοπο τους ,αυτους μπορει να τους συναντησεις πιο ευκολα σε σικ μαγαζια στο κολωνακι στο κεφαλαρι στα νησια.οσο για τον μικρο λιγο προσγειωση δεν βλαπτει το θεμα του ας κλεισει εδω.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Η ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ .ΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σταμενίτης: Ο πατέρας από Γιαννιτσά, η μητέρα από την Φλώρινα, η σύζηγος από τα Γιάννενα, μένει στην Αθήνα μόνιμα.
Μας πείθει ότι πονά ον τόπο του. Άραγε ποιόν τόπο του;
Εγώ ξέρω τη ρήση : όπου γη και πατρίς. άρα την Ελλάδα.
και επίσης : Τόπος καταγωγής του έλληνα είναι το σπίτι της γυναίκας του. άρα τα Γιάννενα ή η Φλώρινα.
Απο πότε Διοσυδάκη έγινες Γιαννιτσώτης;
Και αφού θέλεις να πολιτευτείς γιατί δεν φαίρνεις την οικογένειά σου στην Πέλλα για να ζει τουλάχιστον αυτή από κοντά τα προβλήματα της περιοχής;
Πως θα καταλάβεις στο έτος 2011 τι υττραβούν τα παιδιάμας στα δημόσια σχολεία;
Από τα ιδιωτικά σχολεία που τυγχάνεις να στέλνεις

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΜΑΡΑ-- ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑΝ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ.
ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

SYMFONO 4.39 KAI 4.52 MAZI SAS.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ είπε...

ανωνυμε των 4:39 ο σταμενίτης ήρθε παραμονές των εκλογων του 2009 στο νομό με την υπόσχεση να κατεβει βουλευτης. ηρθε μάλιστα μαζι με ενα μεγαλο επιτελειο -αθηναιοι- που του διαθεσε ο τοτε υπουργος και τωρα προεδροσ μας.
μολις ενημερωθηκε οτι δεν μπαινει στη λιστα μαζεψε το επιτελιο του, τη γυναικα του και ξαφανιστηκε στην αθηνα.
απο το σπιτι του, απολαμβανοντας τη θαλπωρη της οικογενειακης γαλήνης αγωνιζόταν για την εκλογη της ν.δ.
και μαλιστα οταν του ζητηθηκε να ανεβει στο νομο για βοηθεια - υπαρχουν μαρτυριες γιαυτο που τις ξερει ο προεδροσ- προφασίστηκε υποχρεωσεις στα ολυμπιακα ακίνητα.
ετσι λοιπον βοηθησε και τη ν.δ. κια το νομό.
ολα τα υπολοιπα ειναι για τους αδαεις.

Ενας παλιός.... είπε...

Σας βαρέθηκα ρε παιδιά πραγματικά.Ο κομματικός σας μικρόκοσμος είναι αρκετός για να αγκαλιάσει τις προσωπικές σας φιλοδοξίες αλλά είναι απελπιστικά μικρός για να αγκαλιάσει τις πραγματικά υγιείς πολιτικές δυνάμεις και τα πρόσωπα ,που αυτήν την ώρα σιωπούν και σχολάζουν.
Το παλιοσύστημα των κολλητών,των συνεταίρων, των χειροκροτητών και των κρατικοδιαιτων που υπηρετείτε θα καταρρεύσει.
Μαζί με αυτό θα καταρρεύσουν και τα όνειρά σας, ειδικά των αρτι αφιχθέντων στη πολιτική, που ανάμεσα σε μπιζνες και λοβιτούρες θυμήθηκαν να μας πουν πως τωρα αγαπούν τον τόπο μας!!
Βραχύβια η δόξα που τους περιμένει...Όταν καιγόταν ο τόπος αλήθεια που ήταν όλοι ετούτοι;Γιατί εμφανίζονται ώς σωτήρες;Που είναι τα παιδιά που πραγματικά πάλεψαν, συγκρούστηκαν και μάτωσαν για αυτό τον τόπο;

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 8.12.ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ?ΑΥΤΟΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ?ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ...ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΓΙΑΥΤΟ...ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΕΙΤΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΟ..!!!

Ανώνυμος είπε...

O ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Η ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΦΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.
ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΣΟΪ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ-Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ-Α ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΒΛΕΠΕ 10.29 2.28 1.47).ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΠΑΡΟΥΣΑ" ΦΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

DIONYSI AYTOI POY SE STHRIZOUN EINAI POLLOI PERISSOTEROI APO TOYS 2-3 POY SE POLEMOYN.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε 6.23 το ρεπορταζ που μας παρουσιαζεις δεν ειναι ολοκληρωμενο,δε μας ειπες απο που καταγεται η γιαγια του και ο παππους του,ο παππους του παππου του κ.λ.π.που ξερεις αν μας απαντησεις και αυτα μπορει να βρουμε μια ριζα και απο τα γιαννιτσα.εισαι απιστευτος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

Ξερόλες ολόι σας !!!!!!
Αν βγαλετε τα ονοματα σας στην φορα μονο τοτε θα δουμε τι εχετε προσφερει εσεις στον τοπο αλλα και στην παραταξη. Ανωνυμα ομως μπορειτε να κριτικαρετε τα παντα και να κρυβετε την ανυπαρξια σας και την ανικανοτητα σας να προσφερετε.
Ο Σταμενιτης θα ειναι υποψηφιος οτι και να πειτε, οτι και να κανετε !!! Λυσσαξτε οσο θελετε, πολεμηστε τον οσο θελετε, αυτοι που τον αγαπουν και τον στηριζουν ειναι πολυ περισσοτεροι απο σας και η αληθεια ειναι οτι οσο τον βριζετε και τον πολεματε τοσο μεγαλυτερη θα ειναι η υποστηριξη μας...
Αρχιζετε και γινεστε αστειοι με ολα αυτα που γραφετε.

Ανώνυμος είπε...

2:34 μαλλον δεν διαβασες καλα όλα σχόλεια και το μόνο ου σε νοιάζει είναι ο Διονύσης. Μήπως είσαι ο ίδιοσ; αναφέρει οτι ο 6:23 οτι ο πατερας του είναι απο τα Γιαννιτσά.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΓΟΤΟΥΧΙΔΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΟΔΩΡΑΚΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ;
ΦΑΙΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Hλία κόψε τις βλακείες...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 9.54
ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ;
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΑΣΧΕΤΕ!!!ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Λάκης δεν είναι τόσο "μικρός". Αφού όλοι θέλουμε νέα πρόσωπα και αυτός έχει τα προσόντα γιατί να μην τον βγάλουμε μπροστά;Πρέπει να μπαγιατέψει πρώτα στην κομματική νομενοκλατούρα και επετηρίδα;Ας μπει και ο Διονύσης και θα δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος και ποιός είναι μικρός.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ είπε...

Μακριά τα χέρια από τον Αντωνίου. Η συμπεριφορά του και η στάση του ήταν και είναι πάντα αξιοπρεπέστατη και πάντα νομιμόφρων στην παράταξη.
Ο Σαμαράς είναι αρωγός με πυγμή, πλησιάζει η ώρα του για να γίνει πρωθυπουργός, γιαυτό και θα βάλει τέρμα στους αυτόκλητους υποψηφίους που παρουσιάζονται σε όλη την επικράτεια και δημιουργού ν προβλήματα, χρησιμοποιώντας το όνομα του Σαμαρά, χωρίς να έχουν να επιδείξουν τίποτε άλλο.
Γιαυτό όπως γράφει ο τύπος στη συνεδρίαση της εκτελεστικής Γραμματείας αποφασίστηκε. Λίαν συντόμως θα ξεκαθαριστεί ότι ουδέν σχήμα έχει δοθεί.
ΣΤΕΛΙΟ, μη φοβάσαι κανέναν, είμαστε δίπλα σου, πιστοί στη Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΝΑΝΕ?Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ? ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

οχι σχημα αλλά χρήσμα, φίλε ΟΝΝΕΔΙΤΑ, μάλλον θα εννοείς

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ είπε...

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Μακριά τα χέρια από τον Αντωνίου. Η συμπεριφορά του και η στάση του ήταν και είναι πάντα αξιοπρεπέστατη και πάντα νομιμόφρων στην παράταξη.
Ο Σαμαράς είναι αρχηγός με πυγμή, πλησιάζει η ώρα του για να γίνει πρωθυπουργός, γιαυτό και θα βάλει τέρμα στους αυτόκλητους υποψηφίους που παρουσιάζονται σε όλη την επικράτεια και δημιουργού ν προβλήματα, χρησιμοποιώντας το όνομα του Σαμαρά, χωρίς να έχουν να επιδείξουν τίποτε άλλο.
Γιαυτό όπως γράφει ο τύπος στη συνεδρίαση της εκτελεστικής Γραμματείας αποφασίστηκε. Λίαν συντόμως θα ξεκαθαριστεί ότι ουδέν χρίσμα έχει δοθεί.
ΣΤΕΛΙΟ, μη φοβάσαι κανέναν, είμαστε δίπλα σου, πιστοί στη Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

9.58 Νομενκλατούρα είναι η σωστή λέξη και όχι νομενοκλατούρα που γράφεις.Οσο γαι τον Λακη είναι πραγματικά μικρό απίδι ακόμα.Περίμενε λίγο να ωριμάσει μην είσαι τόσο βιαστικός.

ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΕΥΖΩΝΑΚΙΑ είπε...

ο Σαμαράς θα αποφασίσει σε ποιον θα δώσει το χρήσμα. Και συμφωνώ ότι θα το δώσει σε άτομα που αγωνιστηκαν και έδειξαν έργο σ' αυτό τον τόπο.
και επαναλαμβάνω και εγώ το παραπάνω:Ο Σαμαράς είναι αρχηγός με πυγμή, πλησιάζει η ώρα του για να γίνει πρωθυπουργός, γιαυτό και θα βάλει τέρμα στους αυτόκλητους υποψηφίους που παρουσιάζονται σε όλη την επικράτεια και δημιουργούν προβλήματα, χρησιμοποιώντας το όνομα του Σαμαρά, χωρίς να έχουν να επιδείξουν τίποτε άλλο.
Γιαυτό όπως γράφει ο τύπος στη συνεδρίαση της εκτελεστικής Γραμματείας αποφασίστηκε. Λίαν συντόμως θα ξεκαθαριστεί ότι ουδέν χρίσμα έχει δοθεί.
ΣΤΕΛΙΟ, μη φοβάσαι κανέναν, είμαστε δίπλα σου, πιστοί στη Ν.Δ

Ανώνυμος είπε...

Οσο και αν θελουν μερικοι να μας αποδειξουν οτι υπαρχουν ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ οι οποιοι εχουν ταυτιστει με καποιον η βρισκονται πισω απο καποιο προσωπο τοσο δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα!Στο κατω κατω αυτοι οι υποτιθεμενοι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ αν θελουν να πιεσουν για κατι ασ δημοσιευσουν τα ονοματα τους να δουμε ποιοι ειναι(μα φυσικα,δεν υπαρχουν).Επισης οσοι τους εμπλεκουνε ετσι σαν πυροχτεχνημα ειναι μεγαλο αμαρτημα να χρησιμοποιεις την ιδιοτητα καποιου για να ταραξεις τα νερα!Φτανει πια...αφηστε τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ στην ησυχια τους και μην τους τραβατε μια απο εδω και μια απο εκει...αυτοι ξερουν που και αν ανηκουν!

Ανώνυμος είπε...

"Ηλίας", "Σοφία", "Κυριάκος" : πόσο πιο "καθαρή" θα ήταν η πόλη μας χωρίς εσάς......!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ένας ανασφαλής και κομπλεξικός βλέπει παντού εχθρούς που κάποτε είχε εκμεταλευτεί για να ανέλθει πολιτικά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕ ΤΟΤΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα μυαλο δεν βαλατε ουτε οι μεν ουτε οι δε.Ακομη συνεχιζετε να πιστευετε και να ελπιζετε σ αυτους που τοσα χρονια πριν μας εκλεβαν και τωρα μας τα περνουν νομιμα.Ειστε για λυπηση!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ 1:56 είπε...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ "ΚΑΘΑΡΗ",ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΣΚΟΥΠΙΔΙ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;
ΚΟΥΛΑΡΕ ΦΙΛΕ...

Ανώνυμος είπε...

Οταν και αν βγαλω ανακοινωση θα ανακοινωσω το ονομα μου...καποιοι αλλοι εβγαλαν ανακοινωση οποτε αυτοι πρεπει να μας δειξουν ποιοι ειναι και αν υπαρχουν!Ωραια τα πυροτεχνηματα αλλα δεν φτανουν..

ΓΙΑ ΤΟΝ 1:56 είπε...

KAI KATI AKOMA,ΦΙΛΕ:
TA...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο,ΣΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ "ΒΡΩΜΑΝΕ".
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΔΕ ΘΑ ΤΟΘΕΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο κοσμος τους εβαλε στο περιθωριο. Νομιζουν οτι ανωνυμα μπορουν να σπιλωνουν υποληψεις και να κανουν το βρωμικο παιχνιδι τους γιατι μονο αυτο ξερουν. Δεν θα σας περασει, ο Σταμενιτης ειναι η επομενη μεγαλη δυναμη στον Νομο, οτι και να κανετε δεν μπορειτε να ανακοψετε αυτη την πορεια.
Τα τρια ονοματα που εγραψε ο φιλος στις 1:56 ειναι στο περιθωριο πλεο και δεν μπορουν να επηρεασουν κανεναν εκτος απο τον εαυτο τους.

Ανώνυμος είπε...

Περιθώριο...ο λαός τους ξέχασε...πείθουν μόνο τον εαυτό τους....πόσες φορές τα χουμε ακούσει αυτά και πόσες φορές διαψεύστηκαν στην πράξη;;;Το να θέλετε να ψηλώσετε τον εκλεκτό σας το καταλαβαίνω.Δεν μπορείτε όμως με τίποτα να μειώσετε τη σταθερή δυναμική (κοινωνική και πολιτική)ούτε του Πλιόγκα, ούτε του Αντωνίου ούτε άλλων που δεν γουστάρετε.Να ανατρέξετε σε αποτελέσματα εκλογών και σε διάφορες φάσεις και μετά μιλάμε κουτοπόνηροι θαμώνες του παρασκηνιου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠWΣ
ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΑW ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΚΙ ΕΧW ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ο σαμαρασ προσπαθει να κρατησει το κομμα σασ ενωμένο κι εσασ σασ περισευουν!!!
οχι απλα καλο,ΤΡΙΚΑΛΟ!!!!Iδου και τα αποτελεσματα απο τα γκαλοπ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική να θεοποιούμε κάποιους που δεν δοκιμάστηκαν και κάποιους που κατέγραψαν σε εκλογές την όποια δυναμική (όχι αμελητέα) να τους πετάμε άκριτα στον σκουπιδοτενεκέ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΝΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΡΑΧΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ
ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΚΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.
ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ-ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ-ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ Η ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΛΥΕΙΣ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΑΝΕ!!! ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗς ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Aσε φίλε των 11.13, σφαξαμε αεροπλανο και σου κρατησαμε την ουρα!! Ακου τον Καστεριδη, δημαρχο... Εχουμε ΔΗΜΑΡΧΟ!!! Σε καμια 100ρια χρονια ισως, μπορει να βαλει υποψηφιοτητα και ο Καστεριδης... Και φυσικα οχι με τη ΝΔ. Απο ποτε έγινε νεοδημοκρατης?
Οσο για τον Αντωνιου, ποσους ψηφους πήρε την προηγουμενη φορα? 10500? τωρα θα παρει 5000 και πολλους σου ειπα...

Ανώνυμος είπε...

για πες ρε 5.37 που δοκιμαστηκαν και απετυχαν;ο πανικος σε εχει χτυπησει στο κεφαλι μαλλον

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η Ν.Δ. Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 60%, ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

DIONYSI MAZI SOY.POION FOYNTOUKIDH KAI PRASINA ALOGA AKOYO. OTI KATEBEI TOY LOLOSTEFANH EISAI 10.28