Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Μήνυμα νίκης στην πρώτη συνάντηση των μελών της «Δημοτικής Ενότητας»

Νίκος Παπανικολάου: «Βάζουμε τις βάσεις για να γίνει ο δήμος Πέλλας σημείο αναφοράς ισάξιο της ιστορίας του»
Η πρώτη επίσημη συνάντηση των μελών της Δημοτικής Ενότητας που θα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του νέου δήμου Πέλλας, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου) στην αίθουσα συνεδρίων γνωστού ξενοδοχείου στα Γιαννιτσά.
Ουσιαστικά με τη συγκέντρωση αυτή ξεκίνησε και ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων συμβούλων του Συνδυασμού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα οργανωτικά και διαδικαστικά ενώ παράλληλα συζήτησαν τα ζητήματα εκείνα που θα αναδειχθούν στο διάστημα μέχρι και τις εκλογές.
Στην αίθουσα παρευρέθηκαν οι 54 επίσημα δηλωμένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δημοτικής Ενότητας» ενώ το παρόν έδωσαν και υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι από τους πρώην δήμους...
Στο ξεκίνημα της συνάντησης ο δήμαρχος Γιαννιτσών και υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Νίκος Παπανικολάου αναφέρθηκε στη σύντομη ομιλία του στις βασικές αρχές του Συνδυασμού και έθεσε τους στόχους για την επόμενη τετραετία κάνοντας παράλληλα μια μικρή αναδρομή στη μέχρι σήμερα πορείας της διοίκησής του στο δήμο Γιαννιτσών.
Αναφέρθηκε στο σχεδιασμό και στην υπεύθυνη στάση απέναντι στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το νέο δήμο Πέλλας και έκανε λόγο για διαφάνεια και υπευθυνότητα σε κάθε μορφή άσκησης της εξουσίας. Ζήτησε από τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας να συνταχθούν σε μια κοινή προσπάθεια μαζί με τους φορείς και τη δημοτική αρχή για να γίνουν σταθερά βήματα προόδου. Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη λογική της αποκεντρωμένης λειτουργίας και της ισόρροπης ανάπτυξης σε όλο το γεωγραφικό πεδίο του νέου δήμου, δεσμευόμενος για αλλαγές στη δομή και τη στελέχωση των υπηρεσιών.
Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία δηλώνοντας την βεβαιότητα ότι στις 7 Νοέμβρη η Δημοτική Ενότητα θα είναι ο νικητής των εκλογών.
Στη συνέχεια οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έθεσαν ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό του προεκλογικού αγώνα, και κατέθεσαν τις απόψεις τους για τον εμπλουτισμό του Σχεδίου Ανάπτυξης που θα παρουσιάσει η Δημοτική Ενότητα στην τοπική κοινωνία και θα αφορά την επόμενη δεκαετία.
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Συνδυασμού, αφού τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και τα τελευταία ονόματα που θα τον πλαισιώσουν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τωρα θα τις βαλουμε τις βασεις ?
τοσο καιρο τι βαζαμε ?
4 χρονια χαμενα δηλαδη ?
και γιατι να χασουμε αλλα 4 ?
και τις βασεις οι αποτυχημενοι δεξιοι υποψηφιοι θα τις βαλουν ???

Ανώνυμος είπε...

to poios einai i oxi apotiximenos ase na to doume empathi file!ektos k an eisai toso magkas opote bale upopsifios na bgeis prwtos!
alla eisai toso adahs pou den ksereis oti den milaei gia ton dimo giannitswn alla gia ton NEO DHMO PELLAS me tin sunenwsi 4 akoma dimwn!alla gia na skeftei kapoios ola auta prepei na exei nou...filakia!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΧΤΙΖΕΤΑΙ! ΤΟΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

... Οι βάσεις είχαν μπει τα τελευταία 4 χρόνια στον Δήμο Γιαννιτσών και τώρα θα μπουν και στον νέο διευρυμένο Δήμο ;;; ...
... Αποτυχία 4 χρόνων μόνο για τον 1 Δήμο, πόσο μπορεί να είναι το μέγεθος τις αποτυχίας για ένα τόσο διευρυμένο Δήμο ;;;
Σα δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ ...

Ανώνυμος είπε...

"proedre" iremise...prosexe ti les.......

Ανώνυμος είπε...

"proedre" kati sou eipa...tha dimosieuw apo kathe bdomada kapoia katorthwmataaaa

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Τίποτα αφού προσπάθησε και δεν έκανε τίποτε σε 4 χρόνια για τα Γιαννιτσά θα προσπαθήσει να μην κάνει και τίποτε για τον διευρυμένο νέο ΔΗΜΟ .