Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Θα μας τρελάνουν στο ΛΑ.Ο.Σ.

Αυτό δεν είναι κόμμα τελικά είναι σουρωτήρι. Και εξηγώ γιατί. Στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. συμμετείχαν ως υποψήφιοι βουλευτές ο Γαλαντάρης Δημήτρης και η Ρουσοπούλου Κατερίνα. Απέναντί τους είχαν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα ένα χρόνο μετά και ενώ το κόμμα τους κατεβάζει υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Κεντρική Μακεδονία τον Κυριάκο Βελόπουλο ο μεν πρώτος (Γαλαντάρης Δημήτρης) ανακοινώθηκες υποψήφιος με το συνδυασμό του Ψωμιάδη (ΝΔ). η δε δεύτερη (Ρουσοπούλου Κατερίνα) ανακοινώθηκε υποψήφιας με το συνδυασμό Στάμκου (ΝΔ). Φαίνεται ότι στο κόμμα του Καρατζαφέρη η μεταφορική ρήση «όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος» δεν φοβίζει κανένα. Περιμένουμε πάντως την αντίδραση του εκλογικού σώματος αλλά και την αντίδραση του ΛΑ.Ο.Σ. Εκτός κι αν η λέξη διαγραφή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του Καρατζαφέρη…

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ!!!ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ....ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ!!!!!!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ BLOGGERS!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ... Μπράβο ... Αντικειμενική και αξιοκρατική δημοσιογραφία !!!...
Και τι σας νοιάζει εσάς τι θα κάνει ο ΛΑΟΣ και ο κάθε ΛΑΟΣ ; ... μήπως σας πείραξαν αμφότερες οι υποψηφιότητες και φοβάστε την ζημιά που θα κάνουν στους "δικούς" σας υποψηφίους ;

Ανώνυμος είπε...

θα σας παρουν και τα σωβρακα οι υποψηφιοι του Γρηγορη.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη ισχύει για την Ρουσοπούλου κ τον Γαλαντάρη - όπου εκλογές αυτοί υποψήφιοι ασχέτως κόμματος ή τι θέση διεκδικούν μια βουλευτές μια σύμβουλοι μια θυρωροί πολυκατοικίας- δεν σημαίνει πάντα και συνταγή επιτυχίας. Το ότι ο κόσμος ίσως θέλει να ξέρει ποιος είσαι τι πιστεύεις ή τι διεκδικείς προκειμένου να σε στείλει να τον εκπροσωπήσεις δεν το σκεφτήκατε;Γαλαντάρης να ναι και ότι να ναι;Αυτό είναι το πολιτικό μας επίπεδo και τόσο φτάνει το μυαλό μας;Ε τότε να μην αναρωτιόμαστε τι μας φταίει

Ανώνυμος είπε...

γιατι τα πηρες ρε Θόδωρε ? τι σε χάλασε ?

gipsi blue.. είπε...

Το νέο ανέκδοτο το ξέρεις ανώνυμε που ξέρεις κι από σόβρακα; Ο Γρηγόρης δήμαρχος!!!
Αποφάσισε το GOLDEN BOY να ασχοληθεί με την πολιτική; Θα μας πεί πόσα έδωσε στον γνωστό σοσιαλιστή... εκδότη που τον έβγλαλε πρωτοσέλιδο πρίν δυο μήνες και από τοτε τον έμαθε ο κόσμος και τον φούσκωσαν τα μυαλά να γίνει δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

εσυ που ξερεις απο ip θα μας εξηγησεις για το Goldenboy, αφεντικό σου που τα επαιρνε απο την ΔΕΥΑΓ πριν γινει Δημαρχος, πότε δουλεψε στην ζωη του ? ποιος τον πηρε απο το πουθενα και τον εκανε Δημαρχο και ποιος τον ηξερε πριν γινει Δήμαρχος μια και ειχατε σοβαρη ελειψη στελεχων ικανων να γινουν Δήμαρχοι.
Απ΄οτι μαθαίνω μεχρι στιγμης μονο οι υποψηφιοι σας τα χωνουν χοντρα στην εφημεριδα σου και στις υπολοιπες για να γινουν πρωτοσελιδα.
(να μην ξεχναμε οτι και συ εισαι Δημοσιογραφος, εμπορος και GoldenBoy μια και τα παιρνεις απο ολους τους Δημότες για να γραφεις τις Παρλαπιπες σου)

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ με το σχόλιο, γιατί δεν είμαι πεπεισμένος ότι οι αναφερόμενοι υποψήφιοι είναι κομματικά στελέχη του ΛΑΟΣ. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Καρατζαφέρης φέρεται στις λίστες του πολύ γεναιόδωρα, συμπεριλαμβάνοντας κάθε καρυδιάς καρύδι.
Από την άλλη, είναι προφανές ότι οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι συμπεριφέρονται ως φύλαρχοι ινδιάνικου χωριού. Δεν ξέρω αν κατέχουν το μυστικό της σοφίας ή της πειθούς, αλλά η στάση τους δείχνει ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θεωρούν τους ψηφοφόρους ιδιοκτησία τους. Πολλοί θα χαιρόμασταν αν οι τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές δεν ήταν συνδεδεμένες με το κομματικό κατεστημένο. Δήμαρχοι και νομάρχες με την κομματική ταυτότητα στην τσέπη, όχι κολημένη στο μέτωπο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, η ρότα δεν οφείλεται σε αποδέσμευση του κομματικού προφίλ. Αυτή η πλεύση είναι μάλλον οπορτουνισμός, ευκαιριακός τυχοδιωκτισμός.

ΥΓ. Το κακό δεν είναι ότι κάποιος αποφασίζει να γράφει σε ένα blog και να γράφει πιθανότητα ό,τι τον συμφέρει (στην καλύτερη) ή ό,τι του κατέβει (στη χειρότερη).
Το κακό είναι ότι πάντα υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι κατηγορώντας αυτόν που γράφει, απαξιώνουν και την αλήθεια όσων αναφέρει.

Ανώνυμος είπε...

οπως ακριβως και αυτα που γραφεις εσυ, δηλαδη ποσο αντικειμενικος μπορεις να εισαι οταν αναφερεσαι στον εκλογικο αντιπαλο του εργοδοτη σου οταν τον ονομαζεις Golden Boy επειδη κατειχε θεση στο Δημοσιο ενω δεν λες και για τον εργοδοτη σου το ιδιο οπως και για τον εαυτο σου. ποια ειναι η διαφορα σας ?
Διορισμενος ο αντιπαλος, διορισμενος εσυ, διορισμενος ηταν και ο τωρινος εργοδοτης σου και φυσικα ολα αυτα που γραφεις ειναι υποκειμενικα 100%. Η κατηγορια που ειναι ? απλη αναφορα των γεγονοτων κανω.