Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Επικίνδυνα πεύκα στα πάρκα των Γιαννιτσών

Το λείχαμε ξαναγράψει και μάλιστα χτυπήσαμε το καμπανάκι για να μη συμβεί κανένα κακό. Το γεγονός ότι σε πολλά πάρκα της πόλης των Γιαννιτσών υπάρχουν γερασμένα δέντρα (πεύκα κυρίως), που έχουν γείρει επικίνδυνα και που μπορεί να πέσουν στον πρώτο δυνατό αέρα δεν πρέπει να αφήνει κανένα αδιάφορο. Ούτε τους αρμοδίους που έχουν την ευθύνη για να τα κόψουν και να αποτρέψουν κάποιο ατύχημα, ούτε όμως και τους ευαίσθητους πολίτες που αντιδρούν σε κάθε ανάλογη πράξη ακόμη και όταν υπάρχει κίνδυνος. Και πραγματικά υπάρχει κίνδυνος και αποδεικνυεται στην φωτογραφία του σπασμένου πεύκου στο πάρκο Αγίας Αικατερίνης, που δεν άντεξε το βάρος του νερού από τη βροχή της Κυριακής. Φανταστείτε να βρισκόταν κάποιο παιδί εκείνη την ώρα εκεί!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AYTA ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ /ΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ . ΠΡΙΝ ΔΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΚΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΟΛΗ.ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ(ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ) ΔΕΝΤΡΑ ΚΙ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΜΥΔΡΟΥΣ!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΦΙΤΑ! ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΟ .ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ωχ !!! και γιατι ρε Θοδωρε γραφεις με κεφαλαια ?

Θόδωρο τον λενε είπε...

Και σε ρε...γιατί γράφεις με μικρά? Πάντως για το θέμα δεν έχεις να πέις τίποτα! Φαίνεται εισαι από αυτούς που πονάνε γιατι γίνετια κάτι καλό στην πόλη και κερδίσουν πόντους αυτοί που τα κάνουν.Οπως κέρδισε ο Βαμβίνης που έκανε τΟ Πνευματικό Κέντρο στο παρελθόν και όποως κερδίζει ο Παπνικολάου τώρα που έκανε το πάρκο.