Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Κάλιο αργά παρά ποτέ…

Μόλις σήμερα η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι στο γκάλοπ του Αυγούστου πρώτος τελικά μεταξύ επτά υποψηφίων αναδείχτηκε ο Στάμκος. Δηλαδή πέρασε και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη του κόμματος; Απλά ρωτάω γιατί στην ανακοίνωσή του άλλα έλεγε ο αγαπητός Θόδωρος.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους πήρατε την απάντησή σας για τα αποτελέσματα των γκάλοπ !!!... Θα ζητήσει κανένας από εσάς συγνώμη για τα ψεύδη που λέγατε μέχρι χθές ;;;

Ανώνυμος είπε...

Εις αναμονή της κάλπης και η επαλήθευση......

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ .ΚΡΙΜΑ ΠΛΗΓΩΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑΜΚΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

grapse omos kai ti komma eisai...

Ανώνυμος είπε...

επειδή το δωσε η νομαρχιακή έχει κανείς την εντύπωση πως είναι αληθινό;;και τότε γιατί οι 9 στους 10 ρωτούν ποιος είναι ο στάμκος;

Ανώνυμος είπε...

einai dunaton na pisteuoun pws mporoun na mas peisoun pws einai alithino to galop??eleos diladi,teleutaios itan o stamkos..

ΘΑΝΑΣΗΣ είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΙΩΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ 'ΦΥΤΕΥΤΟΥ'ΤΟΥΣ ,ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Ν.Δ.[ΝΕΑ Π.Ο.Λ.Α.],ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΧΑΧΟΛΟΣ ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ.ΕΙΜΑΙ Ν.Δ. ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

esy den xereis ti sou ginetai vre noumero pou eisai kai dexios dithen, tha mas peis kai ti tha kanei h NODE,\
kai poios nomizeis oti eisai re ? siga min klapsoume kiolas...