Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση υποψηφίων συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας

Σε λίγη ωρα θα συναντηθούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας για το νέο δήμο Πέλλας. Στη συνάντηση αναμένεται να γίνει εισήγηση από τον επικεφαλής του Συνδυασμού Νίκο Παπανικολάου και να ακολουθήσουν τοποθετήσεις των υποψηφίων. Εδώ που τα λέμε χρειάζονται τέτοιες συναντήσεις αφού οι υποψήφιοι πρέπει να γνωριστούν και να συνεργαστούν ενόψει των εκλογών, αφού εκτός των άλλων θα βρεθούν μαζί στην ίδια εξέδρα. Ελπίζω ο δήμαρχος Γιαννιτσών να έχει και καμία έκπληξη με νέα ονόματα εκτός των δώδεκα που ανακοινώθηκαν σήμερα. Να έχουμε να γράφουμε δηλαδή…

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος δήμαρχος καλύτερα να πάει στο σπίτι του και να αφήσει τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

den xreiazetai,tha parei to 60% kai tha meineis spiti sou esi

Ανώνυμος είπε...

otan parei to 60% na eisai mesa na ta poume

Ανώνυμος είπε...

upothetw oti zeis stin makrini australia opote sou sigxwrw tis arloumpes!kali epistrofi stin patrida gia na matheis kai to ti ginetai stin pella!
filikous xairetismous

Ανώνυμος είπε...

pws na to parei to 60%.Mipws ekane kai tpt gia to dimo gia na xanabgei kiolas?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ!ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Είδα τον απολογισμό του δημάρχου.Τα μισά έργα είναι απλήρωτα π.χ τα έργα των οδών Πατσαβούδη ,Πασχαλούδη , 28ης Οκτοβρίου ,Ειρήνης , Μητροπόλεως ,Αγίας Παρασκευής αποδυτήρια Αμπελιών και πολλά άλλα! Οπως ο κύριος δήμαρχος έβαλε στον απολογισμό του και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου το οποίο το πλήρωσε κάποιος άλλος! γιαυτό κ Άγνωστε πρέπει να πας να ενημερωθείς εσύ......

Ανώνυμος είπε...

Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου και δημιουργία βάσης για το άγαλμα λέει, δε λέει για το ίδιο το άγαλμα. Τι ήθελες να έβαζε φωτογραφία από το μάρμαρο; Πείτε μας τώρα και γιατί έβαλε και το Γαζή Εβρενός... το οποίο "το έχτισε κάποιος άλλος". Ήμαρτον πια

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε θα μας τρελανετε ?
ποια εργα ? τις ασφαλτοστρωσεις ? πλακα κανετε σιγουρα...
Βρες μου ενα σημαντικο εργο που εγινε !!!!
Κατι για το οποιο αξιζει να συζητησουμε !!!!
Τιποτα, τιποτα, τιποτα !!!!
ποιο αγαλμα ? τον κομβο που τον εκανε η ΔΕΚΕ ???
δεν ντραπηκατε να το βαλετε ??? καμια σχεση με την Δημαρχια σε τιποτα. τελικα ουτε ο ΠΑΠ δεν ειναι ΑΣΦΑΛΤΟΣ που λεει και η Αντζελα.
Εγω απο σημερα ετσι θα τον λεω ¨Ασφαλτος¨
μονο ασφαλτοστρωσεις κανατε, αλλα αυτα κι ο Μπαντζαλας θα τα εκανε !!! (παλι τον θυμηθηκα αυτον)

aris είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΠΑΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ.
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΠΤΙ ΠΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΕΩςΤΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΕΥΣΟΥΜΕ!
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ..ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ....

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ΧΥΤΑ βρε ασχετε, αυτο με την απ ευθειας αναθεση.
αυτο που αλλος εδωσε την καλυτερη προσφορα και αλλος το πηρε, αυτο που σας τρεχανε στα Δικαστηρια ???

Ποιο κυνοκομειο αυτο που φτιαχτηκε με ξενα προγραμματα αλλα παρ ολα αυτα δεν λειτουργει πλεον ???

Ποιο παρκο, αυτο που δωσατε δηθεν 380.000 € μονο για να κοψετε εκεινα τα Πανεμορφα δενδρα, και για να το δικαιλογησετε τα βγαλατε δηθεν άρωστα ???

Οταν εκανε κατι τετοιο ο Κακλαμανης στην Αθηνα κοντεψατε να τον φατε ζωντανό.

Τέλειωσε η τετραετια σας κι εσεις ακομη μιλατε για Αστική Αναπλαση ??? μιλατε για εργα που δηθεν θαααα γινουν. Λιγη ντροπη δεν εχετε ρε φαντασμενοι και ξετσίπωτοι αριστερουληδες ????????????????

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που κατάλαβα από αυτό που λές είνια ότι παραδέχεσαι ότι έγιναν τα έργα..Είνια κια αυτό μια πρόοδος συντηρητικούρα δεξιούλη που έχεις μάθει (λογικό είναι) ν ατα βλέπεις όλα με ρεμούλα και μίζα!!!

T.Z. είπε...

Οταν σταματήσεις να γίνεις εξαπτέρυγο του αποτυχημενου πολιτκού που τοτέ δεν πρόκειται να γινει δημαρχος... και δεν μεταφέρεις τις μ...ιες που έλεγε αυτός ότι το έργο θα το πληρώσουν οι πολίτες τότε θα μπορείς να κάνει κριτική. Γιατι ανώνυμε το έργο και γίνεται και θα πλρηρωθεί από την Ε.Ε.όσο κι αν σε πονάει!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ανώνυμε πιό πολύ για τις Σέρρες και την Κατερίνη νοιάζεσαι παρά για να γίνει το έργο στα Γιαννιτσά. Μαγκιά του δημάρχου είναι να πηγαίνει στα δικαστήρια επειδή τον κατηγορούν εργολάβοι...
Εκτος κι αν είσαι με τους εργολάβους που έφτασαν μέχρι το Συμβούλιο Επικρατείας για να ακυρώσουν το έργο. Επιδή λοιπόν τα γνωριζεις όλα, πρέπει να γνωρίζεις ότι το συμβούλιο Επικρατείας δικαίωσε το δήμαρχο και όχι τους εργολάβους και τελιά το έργο θα γίνει..

ΑΝΤΙΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ¨ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΗΣ¨ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ?ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΕΙ Η ¨ΓΕΡΟΝΤΟΚΑΨΟΥΡΑ¨ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ? ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΞΑΝΘΙΑ¨ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ-ΒΡΥΣΗ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.