Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΑΟΚ Δυτικού νίκησε μέσα στον Πενταπλάτανο τον Φίλιππο 2-0

Ένα ανοιχτό παιχνίδι με πάθος, πολλά λάθη, δυνατές μονομαχίες, διακοπές και αρκετές κάρτες παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Ο τοπικός Φίλιππος έχει την υπεροχή των κινήσεων αλλά και πολλές αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση που τις εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι παίκτες του ΠΑΟΚ και κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα και να φύγουν νικητές. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και γυριστή κεφαλιά του Βλάχου ο Κίτσος από κοντά πλάσαρε εύστοχα και έγραψε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι επιθετικοί τους ήταν άστοχοι και αναποτελεσματικοί....
Στο β ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και πάλι από νωρίς όταν στο 51΄ο Νικολαϊδης έφυγε μόνος του από το κέντρο του γηπέδου πλάσαρε τον Στυλιανίδη και έγραψε το 0-2. Στη συνέχεια ο προπονητής των γηπεδούχων προσπάθησε με αλλαγές στη σύνθεση να αλλάξει την εικόνα της ομάδος του αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Ωστόσο αναίτια το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό ενώ κάποιες αποφάσεις του διαιτητή 1ο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης εξόργισαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ Δυτικού που εισήλθε στο γήπεδο διαμαρτυρόμενος έντονα. Την ίδια στιγμή απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών που ευτυχώς απετράπη χάριν της παρέμβασης των ψυχραιμότερων.
Με τη νίκη του αυτή ο ΠΑΟΚ Δυτικού διατήρησε την επαφή του με τις προνομιούχες θέσεις ενώ ο Φίλιππος για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή έμεινε χωρίς βαθμό και υποχώρησε στο βαθμολογικό πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: