Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Κρίσιμες αποφάσεις στη σημερινή συνάντηση της Δημοτικής Αναγέννησης

Ο Στέλιος Βαμβίνης συγκαλεί σήμερα την δημοτική του ομάδα σε διευρυμένη μορφή με τη συμμετοχή όλων των μελών που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του στις προηγούμενες εκλογές. Κάπως καθυστερημένα βέβαια αλλά έτσι και αυτή την περίοδο οι αποφάσεις που θα ληφθούν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι γνωστό ότι μέλη της δημοτικής του παράταξης Αιβαζίδης και Σαμόπουλος έσπευσαν από τους πρώτους να δηλώσουν τη στήριξή τους στο Γρηγόρη Στάμκο, ενώ και η Τασούλα Ταβουκτσόγλου συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια αυτή αφού εκτός των άλλων τη συνδέει και συγγενική σχέση με τον υποψήφιο δήμαρχο Πέλλας, ενώ διακριτική είναι και η στήριξη του Χάρη Αλεξίου.
Αντίθετα Λάκης Παπαδόπουλος και Κώστας Πέσιος μέχρι και σήμερα παρέμεινα προσηλωμένοι στην παράταξη τους περιμένοντας τις τελικές αποφάσεις του επικεφαλής και πρώην δημάρχου Στέλιου Βαμβίνη...
Σήμερα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα αφού οι πληροφορίες θέλουν τον πρώην δήμαρχο να αποδεσμεύει τους συνεργάτες τους για να συμμετέχουν εάν επιθυμούν στις προσεχείς εκλογές αφού ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να συμμετέχει ενεργά, μετά από όλα όσα προηγήθηκαν.
Με ενδιαφέρον ωστόσο αναμένεται και η ανταπόκριση των μελών του συνδυασμού σε αυτό το κάλεσμα αφού θα σηματοδοτήσει αν και κατά πόσο η επιλογή Βαμβίνη από τη Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να προσδώσει μια νέα δυναμική στη διεκδίκηση του νέου δήμου. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ Θ.ΓΟΥ... ΜΙΛΑΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΕΙΚΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ? ΔΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΑΣ, ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟ ΣΧΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΕΙΣΤΕ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ.ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΧΑΖΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ....ΕΤΣΙ ΑΝΩΝΥΜΕ; ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΙΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΠΕΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΡΠΕΤΗ ???

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ;ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

pelliotis είπε...

Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάενι κρεμαστάρια ανώνυμε... Και φυσικά έσυ ξέρεις καλά τι πάει να πεί ο όρος τσιράκι ααφού το έχεις κάνει τρόπο ζωής!! Κια επιτέλους μη μας δέιχνεις πόσο κόμπλεξ έχεις με κάποθιους ανθρώπους γιατί σου είπα και στην αρχή..
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!!