Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Με επιτυχία στέφθηκε η πολιτική εκδήλωση του Θέμη Αρνάκη

Όταν έχεις απέναντι σου μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και ένα ακροατήριο που σε χειροκροτεί πολλές φορές στη διάρκεια του λόγου σου δεν μπορείς παρά να μη νοιώθεις ικανοποιημένος από την πολιτική σου εκδήλωση. Αυτό συνέβη στη χθεσινή ομιλία του αντιδημάρχου Γιαννιτσών και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Πέλλας Θέμη Αρνάκη που πραγματοποίησε στην αίθουσα Μαντάτο στο Φιλίππειο. Στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής, στην αλλαγή νοοτροπίας στη διοίκηση του δήμου, στη διαφάνεια και στο σχεδιασμό για το μέλλον. Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν Νίκο Παπανικολάου και να στηρίξουν την υποψηφιότητα του ιδίου που όπως ανέφερε «και γνωρίζει και θέλει και μπορεί να προσφέρει πολλά και στο νέο δήμο Πέλλας…»

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ; ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλω να δημοσιευσετε την παρακάτω απορία μου. Γιατί ορισμένοι βλέπουν την πραγματικότητα πίσω από πράσινα και γαλάζια γυαλιά; Γιατί από τις πολιτικκές εκδηλώσεις που έκαναν πολλοί υποψήφιοι και από τους δύο συνδυασμούς, κάποιοι βλέπουν μόνον αυτές που θέλουν;

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχει ο πρώτος ρε φίλε. Από τον Σίσκο ποιος έκανε; Ούτε καν από τον Στάμκο δεν έκανε κάποιος. Από εσάς και Ξανθόπουλος και Πισμίση και τώρα ο Αρνάκης και και μπόρει και κανένας άλλος που μου διαφεύγει. Αν έχουν κάνει και από τους άλλους δύο, αναθεωρώ και θα ζητήσω και συγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά,για να κάνει ένας μια τέτοια εκδήλωση πρέπει να μπορέσει να μαζέψει τόσο κόσμο ωστε να γεμίσει μια τέτοια αίθουσα.Αυτή την δυναμική την έχουν μέχρι στιγμής μόνο υποψήφιοι της μιας πλευράς.Αυτά έχει η πολιτική,τι να κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν τον Ελευθερίου τι τον κουβαλάτε μαζί σας; Τον γνωρίζετε καλά;

Ανώνυμος είπε...

@ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11.38Μ.Μ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 186 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 3-4. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΥΤΟ... ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

Ανώνυμος είπε...

αν εχεις αποδειξεις και μπορεις να καταγγειλεις κατι τοτε καντο!αν μπουρδολογεις με υποθεσεις τοτε εισαι αναξιος σχολιασμου.
τωρα ειπα!

Ανώνυμος είπε...

αυτοι που εχουν λεφτα ξοδευουν, τωρα γιατι τα ξοδευουν μονο αυτοι ξερουν, οπως μονο αυτοι ξερουν και πως θα τα παρουν πισω... μια τετοια συγκεντρωση κοστιζει αρκετα χρηματα, ισως και 1000 με 1500 ευρω.

Ανώνυμος είπε...

Μη το κανετε μελο. Ουτε ο Ξανθόπουλος στις ταινίες του δεν μιιλούσε έτσι. Από τώρα ψάχνετε άλλοθι για την ήττα του Στάμκου?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΛΟ!!! ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ... ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ;;

Ανώνυμος είπε...

Άλλοθι;;;; χαχαχα... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;

Ανώνυμος είπε...

ποιος Ξανθοπουλος ? αυτος που βαζει τους ταχυδρομους να μοιραζουν τα φυλλαδια του η αυτος που το παιζει προεκλογικα ταχυδρομος και μοιραζει τις συνταξεις στα σπιτια των ηλικιωμενων ???

τα λεμε 8/11

Ανώνυμος είπε...

Ψάξτε για το χυμοπoιείο της Ένωσης και θα βγάλετε λαυράκι...
Ποιός βρήκε την ιταλική εταιρία;
Ποιός συνεργάστηκε για τη μελέτη;
Τα υπόλοιπα "ποιός"... στη συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

τελικα ρε παιδια τοσο πολυ ενοχλει που ενω εβρεχε καταρακτωδως καποιοι ειχαν στην ομιλια τους πανω απο 300 ατομα??????οσα δεν φτανει η αλεπου...

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο πρώτος με διάφορα..λυπάμαι που κάποιοι προσπαθούν να τον φτάσουν και δεν μπορούν.μακάρι όλοι οι πολιτικοί να ήταν τόσο καθαροί όσο ο αρνακης.ίσως να είχαμε δει και μια άσπρη μέρα.στις 7 του μηνός θα είμαστε όλοι εκεί μόνο και μόνο για τον Θέμη γιατί το αξίζει.μπράβο ρε Θέμη.