Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ξεκίνημα νίκης τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Δημοτικής Ενότητας

Νίκος Παπανικολάου «Σήμερα υπογράφουμε το νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους πολίτες..»
Γεμάτη αυτοδιοικητικά μηνύματα και με έκδηλη την αισιοδοξία για τo αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου ήταν η ομιλία του δημάρχου Γιαννιτσών και υποψηφίου δημάρχου Πέλλας Νίκου Παπανικολάου, που πραγματοποίησε στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού του χθες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.
Η εκδήλωση των εγκαινίων ξεκίνησε λίγο μετά τις 7:00 το βράδυ με τον καθιερωμένο Αγιασμό και τις ευχές των ιερέων για ορθές και χρήσιμες για τον τόπο αποφάσεις.
Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του υποψηφίου δημάρχου στο νέο δήμο Πέλλας ο οποίος αναφέρθηκε σε τρείς ενότητες....
Η πρώτη αφορούσε τα νέα δεδομένα που δημιουργεί ο Καλλικράτης και η ανάγκη να τα διαχειριστούν άτομα ικανά, έμπειρα και με διάθεση για προσφορά.
Η δεύτερη αφορούσε την πορεία της δημοτικής Αρχής στα τελευταία τέσσερα χρόνια και στο δόγμα της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της ισόρροπης ανάπτυξης που ακολούθησε στη διάρκεια της θητείας της.
Και τέλος στην τρίτη ενότητα αναφέρθηκε στους νέους στόχους που θέτει ο ίδιος και ο Συνδυασμός της «Δημοτικής Ενότητας» μέσα από το Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης και τις Προγραμματικές Δεσμεύσεις που καταθέτει στους πολίτες του δήμου Πέλλας ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
Σε όλα τα σημεία ήταν σαφής και ξεκάθαρος ενώ παράλληλα έστειλε αυστηρό μήνυμα σε όλους όσους επιχειρήσουν να πλήξουν με δόλια μέσα το ήθος και το έργο της Δημοτικής Αρχής για να μειώσουν τη δυναμική νίκης που διαμορφώνεται καθημερινά και κάλεσε τους πολίτες να τους θέσουν στο περιθώριο.
Ο κόσμος που κατέκλυσε τον πεζόδρομο της πόλης γύρω από το Εκλογικό Κέντρο παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ομιλία και διέκοψε αρκετές φορές τον δήμαρχο Γιαννιτσών με έντονο χειροκρότημα, ως ένδειξη αποδοχής και στήριξης των θέσεων του.
Μετά το τέλος της ομιλίας του ο Νίκος Παπανικολάου χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και συνομίλησε μαζί τους, κάτι που συνήθιζε άλλωστε όλα τα χρόνια της πορείας του στην αυτοδιοίκηση. Στην εκδήλωση των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου της «Δημοτικής Ενότητας» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιαννιτσών Νίκο Παπανικολάου παρευρέθηκαν ο νομάρχης Πέλλας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Καραμάνης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Σωτήρης Κεχαγιάς και Μπάμπης Παυλίδης (αντινομάρχες), Απόστολος Τσαλταφερίδης (δήμαρχος Πέλλας), Μιχάλης Μπογδάνης (Γραμματέας Ν.Σ.) καθώς επίσης και η πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Έλλη Χρηστάκη – Βουτσά, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, πρώην βουλευτές και δήμαρχοι, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικών και τοπικών Κοινοτήτων του νέου δήμου Πέλλας και φίλοι της Δημοτικής Ενότητας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΨΟΓΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ: ΑΠ[Ο ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!