Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Κάρφωσε νυν και πρώην συνάδελφους του…σε συνέντευξη τύπου

Συνέντευξη στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι παραχώρησε χθες Τετάρτη απόγευμα ο Γιάννης Αϊβαζίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γρηγόρη Στάμκο. Μέχρι εδώ καλά… αν και δεν μας τα είπε καλά, γιατί στην αγωνία του να κερδίσει τις εντυπώσεις έκανε δύο τραγικά λάθη καρφώνοντας συναδέλφους του της Δημοτικής Αναγέννησης, έναν πρώην και έναν νυν. Συγκεκριμένα κατήγγειλε τις προσλήψεις εκτάκτων για δύο μήνες στους παιδικούς σταθμούς ως παράτυπες, αφήνοντας έκθετο και τον Λάκη Παπαδόπουλο ο οποίος ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αναγέννησης (της παράταξης που μετέχει και ο Γιάννης Αϊβαζίδης) επικύρωσε με την υπογραφή του στο Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών την απόφαση αυτή που ήταν πέρα για πέρα νόμιμη αφού ελέγχθηκε από την Περιφέρεια.
Επίσης σε άλλο σημείο της συνέντευξης του προσπάθησε να οικειοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό την κατασκευή του Δημαρχείου Γιαννιτσών ως αντιδήμαρχος τεχνικών Υπηρεσιών αφήνοντας έκθετο τον πρώην αντιδήμαρχο Θανάση Κατσούλα, αφού όλοι γνωρίζουν ότι το μεγάλο βάρος αυτής της υπόθεσης το σήκωσε προσωπικά ο τότε δήμαρχος Στέλιος Βαμβίνης και ο παραπάνω αντιδήμαρχος.. Είπε κανείς κάτι για συντροφικά μαχαιρώματα ;

6 σχόλια:

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ είπε...

το μεγαλυτερο μεριδιο της επιτυχιας κατασκευης του ΔΗΜΑΡΧΙΟΥ την εχειο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και ο Πατσανης και μετα η παραταξη και ο Γιαννης ηταν της ΔΗΜ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.Τα υπολοιπα που λετε ειναι προφανες γιατι τα λετε.το εκθετος δεν το καταλαβαινω,εγω δεν το οικιοποιηθηκα ποτε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΨΑΧΝΕΙΣ ΨΙΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ. Ο ΑΗΒΑΖΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΡΙΣΤΑ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΒΑΜΒΙΝΗ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Θανάση, πεσ΄τα γιατι ο Γοτουχίδης και ο Παπανικολάου νομιζουν οτι επειδη πηγαν καποιοι ξοφλημενοι μαζι τους, ολοι δουλευουν γι αυτους.
Η ΝΔ ειναι ενωμενη και θα ειναι και μετα τις νικηφόρες εκλογες και ολοι μαζι θα πανυγηρησουμε !!!
Η δικη σου εμπειρια θα ειναι πολυτιμη στους νεους Δημ. Συμβουλους που θα εκλεγουν, να εισαι μαζι τους.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ - ΕΠΩΝΥΜΟΣ είπε...

AYTOYΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΝΑΤΕ ΚΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ.ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ....ΘΑΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΓΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΩΝ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε λίγη αξιοπρέπεια δε θα έβλαπτε. Συμπεριφέρεστε ΟΛΟΙ (και ειδικότερα "αυτοί" που αναρτούν τα άρθρα) εντελώς απολίτιστα και πολλές φορές πολύ ωμά και προσβλητικά. ΟΛΟΙ σας από φόβο και ανασφάλεια κοιτάτε να βγάλετε τα μάτια του αντιπάλου σας, ρίχνοντάς του λάσπες και ενίοτε συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη. Προσπαθείτε να ρίξετε και να μειώσετε τον άλλον, για ν' "ανεβείτε" εσείς. Πίστευα ότι είχαμε να κάνουμε με πολιτισμένους κι έξυπνους ανθρώπους, που σέβονται την όποια δύναμη του άλλου... Τελικά όμως αποδεικνύεται το αντίθετο... Σας τρώνε οι μικροπρέπειες...