Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Γρηγόρη Στάμκου χθες το βράδυ

Παρουσία των φίλων του Συνδυασμού «Μαζί για το αύριο», των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ο Γρηγόρης Στάμκος πραγματοποίησε χθες, Σάββατο βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στα Γιαννιτσά. Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό πραγματοποίησε ομιλία στην οποία επανάλαβε την θέση του ότι στις 7 Νοεμβρίου οι πολίτες θα επιλέξουν νέα Δημοτική Αρχή. Παράλληλα μίλησε για τις δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν στο νέο δήμο Πέλλας, σημειώνοντας ότι ο Συνδυασμός του έχει σχέδιο και προτάσεις για το μέλλον.

13 σχόλια:

Κώστας είπε...

Περασα,είδα και άκουσα.Εκτιμησή μου είναι πως είχε λιγότερο κόσμο απο τον Παπανικολάου.Η ομιλία του ήταν ένα μονότονο , αόριστο και παλαιοκομματικό μοτίβο χωρίς ίχνος αντιπολίτευσης και χωρίς αιχμές , πράγμα που δυσαρέστησε κάποιους που περίμεναν περισσότερα.Είχε μια κατήφεια το πράγμα.Μπορούσες άνετα να περάσεις.Πρέπει να ταν γύρω στα 400 με 500 άτομα.Αν σκεφτείς πως οι υποψήφιοι είναι 200 τότε σκέψου αν είχε ή όχι κόσμο.Στην ουσία της ομιλίας που με ενδιέφερε είδα ένα ασθμαίνων , κομπλαρισμένο ομιλητή που δυστυχώς όχι μόνο δεν έκανε αντιπολίτευση, αλλά στα 20 λεπτά που μίλησε δεν είχε τίποτα νέο ή διαφορετικό να προτείνει.Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα δεν μπορείς να κρίνεις από τον κόσμο γιατι αυτό είναι σχετικό. Το θέμα είναι αν αυτοί που ήταν εκεί και δήλωσαν συμπαράσταση, πραγματικά στηρίζουν την υποψηφιότητα του Στάμκου. Εγω έχω επιφυλάξεις!! Νομίζω ότι και οι ίδιοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι έχουν καταλάβει για τη λάθος επιλογή του αρχηγού!

ΑΝΤΩΝΗΣ είπε...

Mα ρε φιλοι μου,αφου τους κατεβασαν με το ζορι.Είναι δυνατον να τρεξει καποιος που μπηκε τελευταια στιγμη στο ψηφοδελτιο;
Εδω λενε πως ο Τσιφτες και η Ταβουκτσογλου ειχαν ετοιμα τα πιστοποιητικα...ΤΥΧΑΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΕ! ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ, ΛΙΓΟΣ ΡΗΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΜΒΙΝΗ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΑΓΩΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ...........................
ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΑΣ.
ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ. ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

telika eiste tromokratimenoi gia na grafete toses vlakeies

Fantasou leme tora... na xasei o Papanikolaou ki eseis mazi pou grafete ola ayta apo enan toso "xalia" opos eseis lete Stamko. An ginei ayto (leme tora) eseis oloi tha prepei na alaxete OXI poli, OXI xora, ALLA planiti !!!

einai etsi i den einai ???

Ανώνυμος είπε...

aaa !!! kai kosmo na eiste sigouroi oti eixame diplasio kai kati parapano apo esas, kai oti kai an grapsete o kosmos to eide opos matheftike i grinia pou ipirxe se sas giati den eixate ton kosmo pou nomizate oti tha exete.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο Στάμκος δεν είχε κόσμο και το λέμε πρέπει να αλλάξουμε πλανήτη ρε φίλε;Τι να κάνουμε τώρα.Να λέμε τα πράγματα όπως θέλεις για να μην σε στεναχωρήσουμε;Εντάξει.Λοιπόν παιδιά πέρασα και είδα και ο Στάμκος είχε πάνω από 5000 άτομα

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός αν μια ομιλία είχε κόσμο ή όχι νομίζω οτί τόσα χρόνια μας έχει αποδείξει οτί δεν παίζει κανέναν ρόλο.. Υπήρχαν φορές που κάποιος είχε τόσο κόσμο που τελικά στις εκλογές πάτωσε εντελώς.Το θέμα είναι ποιος είναι άξιος ή όχι στις μέρες μας να διοικήσει μια δημαρχεία.. Δυστήχως στην πόλη μας κάνεις δεν φάνηκε αντάξιος αυτής την θέσης. Μακάρι ο κύριος Στάμκος να είναι αυτός που θα φέρει έστω και μια μικρή αλλαγή στα δεδομένα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ...ΑΦΟΥ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ. ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΑΔΕΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΕΙΟ ΠΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ;;2 ΠΑΡΕΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ... ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΙΕΖΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΝΑΤΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ; ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!