Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Διχασμένοι και αδιάφοροι οι αγρότες της Πέλλας, δεν προχωρούν σε κινητοποιήσεις.

Αδιάφορη στάση κράτησαν οι αγρότες, οι εκπρόσωποι ομάδων παραγωγών αλλά και οι φορείς της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής σκηνής στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πέλλας για να συζητήσουν για τα καυτά προβλήματα τους. Η συμμετοχή ήταν μικρή και όποια συζήτησε έγινε δεν έχει ούτε ουσία ούτε παρεμβατικό ρόλο. Αυτό οδήγησε τους διοργανωτές σε μια σκληρή ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πέλλας κατόπιν της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας με θέματα:
Την άμεση αποπληρωμή των συμπύρηνων ροδακίνων από τις βιομηχανίες
Τις Αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ που εκκρεμούν
Την περαίωση των αγροτών καθώς και τα παγια και διαρκή μακροχρόνια αιτήματα μας, πληροφορούμε τους αγρότες ότι η χαρακτηριστική αδιαφορία των «αγροτοπατέρων», των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης – δημάρχων, καθώς και η πλήρη αδιαφορία των αγροτών που απουσίαζαν, μας αναγκάζει να μη συμμετέχουμε δυστυχώς στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων αγροτών της Ημαθίας και Λάρισας την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010.
Πεποίθηση μας είναι ότι αν δεν πάρει ο αγρότης την τύχη στα χέρια του, θα είναι πάντα έρμαιο στις κακόβουλες διαθέσεις όλων αυτών που σφετερίζονται το μέλλον του. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πέλλας δηλώνει ότι η προσπάθεια αφύπνισης των αγροτών θα συνεχιστεί επ’ αορίστου και δε θα γίνει βορά κανενός συμφέροντος, ούτε ατομικού ούτε συλλογικού.
Δεν θα πάψουμε ποτέ να διεκδικούμε τα συμφέροντα του αγρότη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: