Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Κάντο... όπως ο Σαμαράς…

Τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει ένας διάλογος κυρίως στους κόλπους της δεξιάς αν θα πρέπει οι βουλευτές που είτε διαγράφονται από το κόμμα είτε ανεξαρτητοποιούνται, θα πρέπει να παραιτηθούν του αξιώματός τους, επιστρέφοντας στην ουσία την έδρα στη Νέα Δημοκρατία με την οποία εξελέγησαν. Οι απόψεις πάντως διίστανται ανάλογα με ποια πλευρά είναι κανείς τοποθετημένος. Για παράδειγμα οι υποστηρικτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας μιλούν για διατήρηση της έδρας ως συνταγματικό δικαίωμα του βουλευτή που λογοδοτεί στο λαό και όχι στο κόμμα σε αντίθεση φυσικά με τους υποστηριχτές του προέδρου της γαλάζιας παράταξης. Πάντως επειδή εύκολα ξεχνάμε σε αυτή του Σαμαρά ο οποίος όχι μόνο δεν επέστρεψε την έδρα αλλά αντιθέτως τη χρησιμοποίησε ως μέσο έκφρασης των θέσεων της Πολιτικής Άνοιξης…Είναι αυτό που λέμε «και ύστερα ηρθε η Άνοιξη…»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι αυτό που παθαίνει ο Σαμαράς του αξίζει να το πάθει γιατί εκτός του παρελθόντος του, όλοι το ξέρουμε, είναι και ιδιαίτερα προκλητικός από την ημέρα που ανέλαβε την Ν.Δ. Νομίζει ότι έπιασε το παπά απ' τα αρ.......ια που λέει και ο σοφός λαός. Άλλωστε καθημερινά τον εκθέτει ο πιο στενός του συνεργάτης από τα Γιαννιτσά, και το αποτέλεσμα θα είναι ένα : Θα διαλύσουν την Ν.Δ. αφού έτσι κι αλλιώς εδώ και 20 χρόνια με αυτό το όνειρο ζουν !!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα αυτά. Το θέμα είναι να σταματήσουν να δίνουν αυτούς τους τεράστιους μισθούς στους βολευτές και να τους πληρώνουν όπως και τον υπόλοιπο κοσμάκη.Είναι 300 στη βουλή και μόνο τον εαυτούλη τους δεν αγγίζουν. Είναι οι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν στο κοινό καλό........αλλά οι παχυλοί μισθοί , οι επιτροπές, έξοδα σπιτιών, γραφείων και ένα σωρό άλλα, δεν κόβεται τίπΣα δε ντρέπονται, κόβουν απο το μισθωτό, το συντ/χο, τον ιδιώτη, τον επαγγελματία και αυτούς δεν τους αγγίζει τίποτα. Είναι τα μανάρια μας. Αυτά να εισηγηθεί ο Σαμαράς και ο κάθε Σαμαράς και Παπανδρέου και λοιποί.