Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Στην αγορά, στα καφενεία και στα χωριά γυρνάει ο νέος δήμαρχος

Συνοδευόμενος από εκλεγμένους συμβούλους και συνεργάτες του περιοδεύει καθημερινά στο δήμο Πέλλας ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος. Σκοπός των επισκέψεών του δεν είναι φυσικά για να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τα αιτήματα των δημοτών, αλλά για να τους ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη τους. Βέβαια κάποιοι που δεν τον ψήφισαν από ευγένεια του εύχονται καλή επιτυχία γιατί πραγματικά χρειάζεται ευχές για να πάρει κουράγιο, αφού μπροστά του έχει βουνό τα προβλήματα που του αφήνουν προίκα  κυρίως οι Καποδιστριακοί δήμοι , τα χρέη των οποίων ακόμη δεν τα έχουμε μάθει. Οσο για το επιτελείο που θα τον πλαισιώσει… στο ξεκίνημα της θητείας του, πλησιάζει ο καιρός για τη δικαίωσή μας, όσον αφορά τα πρόσωπα… Και που να δείτε τη μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει!!!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμβουλή- Γρηγόρη παρατα τις ασκοπες περιφορες στα καφενεια, αυτές σχηματίζουν μια λαικιστικη εικόνα που δεν έχει τιποτα να προσδώσει στην ουσία της διοικησης ενός Δήμου 65.000 πολιτών και 30.000.000 χρεών. Κρατήσου μακριά από τις διαπροσωπικές σχεσεις και δεσμεύσεις οι οποίες θα αποτελέσουν τροχοπέδη στην ασκηση πολιτικής με προγραμμα.

Ανώνυμος είπε...

γρηγορη ο πιο πανω σου εδωσε πολυ καλη συμβουλη ο δημος μας θελει πολυ δουλεια για να λειτουργησει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ .ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ.ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

Γρηγόρη κάτσε στο γραφείο σου κάνε καμιά μελέτη όσο προλαβαίνεις μην χάνεις άσκοπα τον καιρό σου και μην παρατάς την δουλειά σου γιατί σε τρία μισό χρόνια άνεργος θα είσαι

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 12:ο8,

αυτο πλεον σας εμεινε?περιμενετε να περασουν τα τρισήμιση χρονια? μην ελπιζετε δημαρχια δεν ξαναβλεπετε.....

Ανώνυμος είπε...

nanai kala h theodwra pou fortwse m.aleksandro kai krya vrysi sta giannitsa. meta psaxnei o papanikolaou na vrei..... as einai kala kapioi samarikoi pou diadidoun oti thn epomenoi fora h krya vrisi tha einai moni ths,mpas kai kataferoun kati kalo autoi mias kai oi kyvernitikoi vouleutes mas ta kanan mpaxalo.den ksereis kamia fora

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?ΜΗΠΩΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ?????????

Ανώνυμος είπε...

Ω,ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

MHΠΩΣ Η ΑΝΕΨΙΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ,ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ,ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ,ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ,ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ;
ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ,ΠΟΛΛΟΙ-ΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ-ΕΣ...