Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα το μεσημέρι ξεκινά η διοκιμαστική λειτουργία του ΧΥΤΑ Γιαννιτσών

Το είπε και το έκανε ο Παπανικολάου. Υποσχέθηκε οτι μέχρι τη λήξη της θητείας του ο ΧΥΤΑ θα λειτουργήσει. Εστω και την ύστατη στιγμη ένα μεγάλο έργο πνοής για το νέο δήμο Πέλλας παραδίδεται σε χρήση. Σήμερα λοιπόν στις 1:00 το μεσημέρι θα γίνει η ένραξη της δικιμαστικής λειτουργίας του ΧΥΤΑ (Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων) της Διαχειριστικής Ενότητας δήμου Γιαννιτσών.Στη διάρκεια της τελετής θα αδειάσουν απορριμματοφόρα τα σκουπίδια στο χώρο και θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ. Αντε με το καλό να ξεκινήσει και η απκατάσταση της χωματερής για να γλυτώσουμε από τους καπνούς τις μυρωδιές και τη μόλυνησ του υδροφόρου ορίζοντα. Πάντως ειμαι περίεργος να δώ ποιοί θα παρευρεθούν στην τελετή και τι στάση θα κρατήσουν...

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΠΗΣ ΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΧΥΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ Δ.Σ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ.ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

H επόμενη Δευτέρα δεν θα τον βρει στην δημαρχία και αυτός εγκαινιάζει.Και εσύ φαντάζομαι απορείς ποιοι θα πήγαιναν να ξευτιλιστούν σε τέτοια εγκαίνια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΥΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΑΚΙ,ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ,ΤΡΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠ, ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ,ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΟΡΔΕΛΑΣ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ,Ο ΓΑΠ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ,ΟΛΑ ΚΡΥΩΣΑΝ,

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΧΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΜΕ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ . 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ Ο ΓΑΛΑΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Να μην τα παίρνατε τρία τρία τα γάλατα κύριοι εργαζόμενοι. Όταν τα βάζατε κάτω από τη μασχάλη και φεύγατε φουσκωμένοι σαν γκαστρωμένοι καλά ήτανε. Τι θα πεί επίδομα γάλακτος θα μας τρελάνεται αντε ρε ΓΑΠ ξαναφτιάξε την Ελλάδα και πάρε κεφάλια. Δουλέυετε μέχρι τις 11 και μιλάτε. Έχουμε τον κάθε Δήμαρχο έρμαιο των αποφάσεων σας, βαριέστε εσείς βρωμάει η πόλη. Κοστίζετε στον Δήμο 1.000.000€ το χρόνο. Δώσε σε μια ιδιωτική εταιρεία τα ίδια λεφτά και να δείτε μετά καθαριότητα η πόλη. Να σας δω μετά πως θα πίνετε το γαλατάκι σας και τι ώρα θα φεύγετε. Φιλάκια πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σχολάνε 11 η ώρα ανώνυμε 9.26 ντροπή σου να τους κατηγορείς.Από τις 10.30 είναι αραχτοί στην μπουγάτσα η ΕΓΝΑΤΙΑ και γυρνάνε στην υπηρεσία στις 12.00 και σχολάνε.Ντροπή σου λοιπόν αισχρέ συκοφάντη.Επίσης το γκαράζ έχει 80 άτομα και με το ζόρι βρίσκει 18 άτομα να επανδρώσει τα 6 σκουπιδιάρικα που βγαίνουν ημερησίως.Οι μισοί έχουν πάει χαρτί ότι είναι καρδιοπαθείς και οι άλλοι μισοί ότι ο κώλος τους πονάει(απ'το καθησιό προφανώς) Τόσο εργατικοί.Θέλουν και γάλα οι ιδρωμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Eξαίρεση φυσικά αποτελούν οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΓ που από τις 11 έχουν πιάσει τα ουζάδικα και ιδρώνουν εκεί

Ανώνυμος είπε...

Σιγά βρε καημένοι υπάλληλοι του Δήμου που σας επιασε η ευθιξία για το γαλατάκι που δεν πήρατε στα σπίτια σας. Α! ναι σας στάθηκε στο λαιμό και ο μπουφές (μπορεί να έχετε και δίκιο εδώ). Όταν όμως πρωί πρωί οι μισοί οδοκαθαριστές πίνουν στις καφετέριες καφε και οι άλλοι μισοί μετά τις εντεκα τσίπουρα εκεί τους αρχισυνδικαλισταραδες σας δεν τους πιάνει ευθιξία.Ούτε φυσικά τους αρχισυνδικαλισταράδες σας στα έργα τους στέκεται στο λαιμό συνάδελφός τους που διεκπερεώνει "συζυγικά καθήκοντα" χιλιάδων ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΑΛΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΙΝΗΔΗΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΟΝΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ.ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝ 9 ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ 11 ΣΤΑΜΑΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΔΥΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ .ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ .
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ .ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ 9:26πμ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ,Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΗΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ,Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ,ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΙΧΕΣ ΤΟ 2011

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ: Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!! ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!

Big Brother είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΙ ΑΡΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
Β.Α., "ΠΡΩΙ - ΠΡΩΙ".
ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ "ΕΛΕΓΧΟ" ΚΑΙ ΦΘΑΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 9:26 πμ.

Βig Brother είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Ξ Ε Ρ Ε Ι Σ ΠΩΣ Ξ Ε Π Ο Υ Λ Α Ν Ε...
(ΒΛΕΠΕ...Ε.Γ.Σ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)

loudiasg είπε...

πρός Αθέατο
Φίλε αθέατε το σχόλιο σου δεν δημοσιεύτηκε γιατί οι κατηγορίες που απευθύνεις στους διδάσκοντες στην Σχολή Πληροφορικής του Δήμου είναι βαριές. Δεν γνωρίζουμε αν έχεις δίκαιο η όχι, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το κρίνουμε εμείς. Σε κάθε περίπτωση το ίδιο νοημα με διαφορετική διατύπωση θα ήταν μια καλή λύση για όλους!
Ζητούμε συγγνώμη...

ΑΘΕΑΤΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ loudiasg.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ.ΚΑΙ
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΙΣΑ-ΙΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΘΕΑΤΟΣ είπε...

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΕΙΧΑΝ
ΣΟΒΑΡΟ...ΣΚΟΠΟ.
ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ "ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ" ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΑΜΠΑΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.
ΒΛΕΠΕΙΣ,Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ.ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΡΙΖΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ:ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΑ.
Σ.Β. ΚΑΙ Σ.Κ.,ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ.