Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Καμάρωναν για το έργο... μετα από μια δεκαετία

Δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους για την ολοκλήρωση του έργου ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης και ο Νομάρχης Πέλλας Μιχάλης Καραμάνης. Ο λόγος προφανής αν και δεν είναι γνωστός σε πολλούς. Αν γυρίσουμε λοιπόν μια δεκαετία πίσω τότε που δήμαρχος Κρύας Βρύσης ήταν ο Θ. Θεοδωρίδης και Νομάρχης Πέλλας ο Μ. Καραμάνης (μετά την παραίτηση Πέτσου) θα βρούμε την άκρη του νήματος της κατασκευής του ΧΥΤΑ. Την περίοδο εκείνη που προκηρύχθηκε το σχετικό Πρόγραμμα ο μεν πρώτο ο πρόεδρος της 3ης εδαφικής περιοχής του Ν. Πέλλας ανέθεσε την Αναπτυξιακή Εταιρία Κάμπου τη σύνταξη Μελετών σκοπιμότητας κ.α. για την αναγκαιότητα κατασκευής ΧΥΤΑ. Από την πλευρά της η Νομαρχία προσπάθησε να δώσει λύση στο χωροταξικό προτείνοντας την περιοχή κοντά στη Λάκκα στο χώρο που γίνονταν οι χωματοληψίες για να αποκλειστεί στη συνέχεια και να προταθεί η περιοχή στα σύνορα του νομού με το νομό Κιλκίς όπου και κατασκευάστηκε.
Αυτή ήταν η αρχική σύλληψη της ιδέας του έργου το οποίο στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του δήμου Γιαννιτσών που ανέλαβε με τη σειρά του όλες τις διαδικασίες για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα με τη λειτουργία του.
Αυτό για να μη ξεχνούμε κάποια πράγματα που είναι ίσως λεπτομέρειες αλλά πολύ σημαντικές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ=ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΧΥΤΑ,ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΒΡΗΚΕ,ΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ,ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΓΡΑΨΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Γράψε πως μπήκε τελικά η Γουμένισσα, που ήταν να γινη αρχικά ο χυτα και που γίνηκε, γραψε και για την απευθιας αναθεση ....γράψε ..γράψε...