Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Παρακολούθησε διακριτικά την τελετή ο «Νιόνιος»

Όπως πάντα συνηθίζει, έτσι και στην τελετή της ορκωμοσίας ο Διονύσης Σταμενίτης φρόντισε από μακριά και διακριτικά να παρακολουθήσει τον εκλεκτό του Αντώνη Σαμαρά να ορκίζεται δήμαρχος. Βέβαια η ικανοποίησή του ήταν εμφανής αφού η επιλογή Στάμκου ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο, η πορεία του οποίου θα βάρυνε πολύ το πολιτικό του μέλλον. Άλλωστε γνωρίζει καλά ότι μερικοί τον περιμένουν στη γωνία… αφού η παρουσία του σπάει την επετηρίδα στο κόμμα. Σε κάθε περίπτωση ο ίδιος έδωσε μια ακόμη μάχη και την κέρδισε αλλά όχι την καθοριστική, αφού εκεί τα δεδομένα είναι διαφορετικά και οι παίκτες πιο σκληροί και αδίστακτοι. Μαζί του στα πίσω καθίσματα της αίθουσας ο πρόεδρος (Ζορμπάς) και το μέλος (Θωμαϊδης) της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

12 σχόλια:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΧΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όπως για τον Στάμκο βοήθησε ο κος Σταμενίτης έτσι και στον Παπανικολάου βοήθησε η κα Τζαρκη .... μην ξεχνιομεθα!!!

Παλιός Φίλος... είπε...

o Σταμενίτης είναι ενα μεγαλο καεφάλαιο για τον Νομό Πέλλας, τα επόμενα χρόνια θα παιξει πρωταγονιστικό ρόλο στα πράγματα και καλό θα ειναι ολοι μας να τον στηρίξουμε για το καλό του νομού μας.
Είναι Καθαρός, Τίμιος και Ικανότατος και φυσικά ειναι και Δεξί χέρι του Προέδρου και επόμενου Πρωθυπουργου της Ελλαδας, αυτό τα λεει όλα !!!

Ανώνυμος είπε...

Και ο Σταμενίτης πατέρας της νικης;Πόσους πατεράδες έχει αυτή τελικά.Είναι όμως ο υπεύθυνος για την ήττα του Βαμβίνη το 06 ή μόνο οι χλιδές μας αρέσουν;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο κ.ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΄΄ΑΝΗΚΟΥΝ΄΄ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΄΄ΕΒΓΑΛΑΝ΄΄ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Thodore, logokrineis sxolia ???

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΣΤΑΝΕΜΙΤΗ ΜΕ ΤΖΑΚΡΗ;ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΖΑΚΡΗ ΔΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ.

ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ είπε...

Σωστό σχόλιο για τον Διονύση. Εγώ όμως θα τον συμβούλευα να το ξανασκεφτεί το θέμα και να ψάξει μια θέση υποψηφίου στην Αθήνα, όπου και ζει. Γιατί εδώ έχουμε τρεις. Τον Καρασμάνη ενεργεία βουλευτής, τη Φουντουκίδου με 12.000 ψήφους, τον Αντωνίου με 11.000 ψήφους. Και οι τρεις εν δυνάμει βουλευτές.
Ποιος Αρχηγός και ειδικότερα ο Σαμαράς, που κι αυτός είναι εν δυνάμει Πρωθυπουργός, θα κόψει έναν από τους τρεις; Τέταρτος υποψήφιος από τα Γιαννιτσά δεν χωρά. Θα ξεσηκωθούν όλοι οι Γιαννιτσώτες και θα τους δέρνουν αντί να τους ψηφίζουν. Μήπως ο Διονύσης ματαιοπονεί και φέρνει σε δύσκολη θέση τους φίλους του;

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου να λέτε και να φωνζετε ότι ο Σταμενιτης είναι ότι καλύτερο κλπ. Ποιός ρε ο προδότης, μαζί με τον αρχηγό του που πρόδωσαν την Ν.Δ. και ήρθαν μετά από 15 χρόνια να την κάνουν και δική τους ? Αν θέλετε να μάθετε τόσο ο Σαμαράς αλλά και άλλο τόσο ο Σταμενίτης έδιωξαν και διώχνουν κόσμο από την Ν.Δ. Και όσο για κάποιον φίλο που αποκαλεί τον Σαμαρά επόμενο πρωθυπουργό του απαντώ :Με τι ψηφοφόρους ρε μεγάλε ? Με αυτούς της ΠΟΛΑΝ ή του ΚΕΠ. Θα δείτε τι ποσοστό θα πάρει η Ν.Δ.σε εθνικές εκλογές και όχι σε δημοτκές. Επιτέλους ρε παιδιά ο Στάμκος έχει και κάποια αξία και κάποια προσωπικότητα, γιατί πρέπει ντε και καλά να τον έβγαλε δήμαρχο ο κάθε Σταμενίτης !!

.- είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ!!! "ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, Π Ρ Ο Θ Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ ".-

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ.ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ(;)ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ. ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ!!!Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ που γραφεις στισ 5:16 εισαι ο μεγαλυτερος Προδοτης της παραταξης, ο Σαμαρας δεν εγινε μονος του Αρχηγος τα μελη της παραταξης τον εκαναν (εκτος αν νομιζεις οτι ειχε 850.000 ψηφοφορους η Πολιτικη Ανοιξη) γιατι ι 2η επιλογη ηταν τοσο σκαρτη οπως φανηκε.
Ο Σταμενιτης οταν θα ερθει η ωρα του θα κριθει απο τον κοσμο του Νομου και βαζω στοιχημα οτι θα βγει Βουλευτης με το σπαθι του, γιατι οσο κι αν ποναει καποιους (4-5 ατομα ειναι ολα κι ολα αυτα και ειναι γνωστα) ειναι Αξιος, Ικανοτατος και Ηθικος !!!
Εσεις που εχετε προβλημα με τον Σαμαρα, ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΜΑ της μιζας, των σκοπιανων και των Αμερικανων... μπορειτε να πατε μια βολτα απο εκει.