Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία ελπίδα των εμπόρων οι εκπτώσεις

 Ξεκινούν το Σάββατο 15 Ιανουαρίου έως 28 Φλεβάρη
Ανάσα ρευστότητας αναζητά ο εμπορικός κόσμος του νομού που προσμένει στην προσέλευση των καταναλωτών με αφορμή τις χειμερινές εκπτώσεις για το 2011 που θα αρχίσουν το Σάββατο 15 Ιανουαρίου και θα λήξουν τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου. Η περσινή χρονιά ήταν η χειρότερη των τελευταίων ετών αφού η οικονομική κρίση που συνοδεύτηκε με μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, δημιούργησε μια επιφυλακτικότητα και μια σχετική αδυναμία στους καταναλωτές, ειδικά για την αγορά ειδών ένδυσης και υπόδησης αλλά και σε μια σειρά από άλλα αγαθά.
Βέβαια αξίζει να επισημάνουμε ότι ήδη οι τιμές είναι πολύ χαμηλές και αυτό γιατί υπήρξαν προσφορές και μειώσεις τιμών από τους εμπόρους με σκοπό να δελεάσουν το αγοραστικό κοινό που δεν ανταποκρίθηκε ανάλογα ούτε και στην περίοδο των γιορτών.
Είναι γνωστό ότι ο εμπορικός κλάδος περνά μια μεγάλη κρίση η οποία δίχως άλλο έχει οδηγήσει πολλούς σε κλείσιμο των καταστημάτων τους ενώ ακόμη περισσότεροι βρίσκονται στα πρόθυρα της διακοπής λειτουργίας της εμπορικής τους επιχείρησης. Αυτό άλλωστε το καταμαρτυρεί και η εικόνα σε εμπορικούς δρόμους των Γιαννιτσών όπου η επιγραφή «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ» εμφανίζεται όλο και περισσότερο σε βιτρίνες κλειστών καταστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: