Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Νέο τμήμα Κ.Α.Π.Η. στο Μεσιανό Γιαννιτσών

Στο αίτημα μιας μικρής τοπικής κοινωνίας ανταποκρίθηκε η πρώην δημοτική Αρχή στο δήμο Γιαννιτσών και λίγο πριν τη λήξη της θητείας της πραγματοποίησε τα εγκαίνια του παραρτήματος Κ.Α.Π.Η. στο Μεσιανό Γιαννιτσών. Μετά από άριστη συνεργασία του τοπικού πολιτιστικού Συλλόγου με τον πρόεδρο του Κ.Α.Π.Η. Γιαννιτσών Νίκο Τσίτσο στους τελευταίους μήνες, εξωραΐστηκε ο χώρος του πολιτιστικού κέντρου του χωριού, έγινε η προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού και εκπονήθηκε το πρόγραμμα λειτουργίας του νέου τμήματος, ώστε τα μέλη του να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προβλέπονται από το καταστατικό του όπως προληπτικός ιατρικός έλεγχος, επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, εκδρομικά καλοκαιρινά προγράμματα, συμμετοχή σε μαθήματα χορού και σε χορωδία κ.α. Σίγουρα κάθε πρωτοβουλία που βελτιώνει την ποιότητα ζωής ειδικά των ατόμων τρίτης ηλικίας δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους ούτε σήμερα ούτε στο μέλλον..

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 53% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παπανικολαου γι αυτο πηγες σπιτι σου γιατι για δεκα γερους ιδρυσες και καπη για να ικανοποιησης τη ρουλα που σου εφερε ψηφους .μονο γι αυτο.δυο καφενεια εχει το χωριο και αυτα θα τα κλεισεις.πρωτη φορα ακουω να σερβιρουν ρετσινα σε καπη

Ανώνυμος είπε...

to ypoloipo pou phge den mas eipe ? giati mono ta giannitsa upologhze toys allous tous eixe sundesei kai autoi ton esteilan

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ !Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΗΔΗ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ !

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΑΒΓΑΛΕΣ? ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΙΑΛΑ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ.ΜΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΠΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

Ανώνυμος είπε...

ax ax... pote 8a katalabaite oti to kaph einai apla g ta matia t kosmou!!!! oi an8rwpoi apla 8elhsan na dikaiologisoun ta adikaiologita... sxetika me tn kataxrhsh (pros to proswpiko ts ofelos)ts dhmosias periousias k xrhmatwn p dn xortainan na trwne.. oute ta erga t bambini dn kataferan na ulopoihsoun k 8eloun k dhmarxiaa kouniaa pou sas kounagee!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΓΑ Ο ΒΑΜΒΙΝΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΟΡΘΙΑ! Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ (ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ).ΤΟ ΚΑΠΗ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΕΙ!ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΡΙΣΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ?ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΦΩΤΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΣΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ !!!
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πριν 43 χρόνια , ο διορατικός Μάνος Χατζιδάκις σε συνεργασία με τον Κο Νίκο Γκάτσο έγραψαν... "αυτός ο κόσμος δεν θ'αλλάξει ποτέ"! Εσείς δυστυχώς επιβεβαιώνετε τον πάντα επίκαιρο στίχο, καθώς το προσωπικό συμφέρον κάποιων -όπως ξεκάθαρα διαφαίνεται - καφεδοπωλών και ουζερομπακάληδων , ξεπερνά την καθόλα προσωπική και άνευ κέρδους προσπάθεια της Κας Βασιλειάδου για την πολιτιστική αναβάθμιση του μικρόκοσμού σας! Ντροπή και αίσχος γιατί αποδείξατε για άλλη μια φορά πως το προσωπικό συμφέρον του καθενός αποτελεί βασική σας επιδίωξη .Χρωματίζετε με μπλε ,πράσινο ή κόκκινο - ανάλογα με την περίπτωση - μια αξιόλογη προσπάθεια χωρίς όμως να κάνετε τον κόπο να συνεισφέρετε στα κοινά του τόπου σας καθώς και στην αναβάθμιση του βιωτικού σας επιπέδου!

Ανώνυμος είπε...

Αντι να χαιρεστε που στο Μεσσιανο,σε ενα χωριο 300 κατοικων γινονται τετοιες προσπαθειες τρωγεστε για την κ Βασιλειαδου..που στην τελικη ειναι η μονη που παλευει κ για το συλλογο κ για το υπολοιπο χωριο.Ντροπη σας!!Θα επρεπε να το βουλωνετε κ σκυβετε το κεφαλι γιατι ολοι εσεις που λετε ολα αυτα ειστε ρεμαλια του χωριου!!!Κοιταξτε την παρτη σας!Ολοι εσεις που ειστε ειτε μπλε ειτε πρασινοι καλο θα ειναι να πηγαινετε που κ που στο ΚΑΠΗ για να δειτε αν σερβιρουν ρετσινες η οχι..Αλλα βεβαια οταν γινεται κατι καλο σε καποιο μερος μιζεριαζετε κ σκατε.Βουλωστε το κ βοηθηστε κ εσεις αντι να ριχνετε λασπη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΟΥΤΕ ΜΑΣ Π ΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΕΝΕΙΣΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αν εισαι ικανος να κανεις κατι τετοιο οπως η κυρια Βασιλειαδου ελα να με βρεις αφου ξερεις ποια ειμαι...τα γεροντακια μας παντα 8α εχουν πετρελαιο...κ εσυ 8α το πληρωνεις οπως και να χει...!!!
Λοιπον επειδη δεν ειμαι ανωνημη ελα να με βρεις στο Μεσσιανο να δουμε ποιος εχει το επιπεδο!!
Βουλα Τσεβρεμιδου με λενε!!!!