Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Στον προθάλαμο του δημάρχου οι εν δυνάμει αντιδήμαρχοι

Έτοιμοι να αναλάβουν καθήκοντα αντιδημάρχου είναι οι πρώτοι επτά εκλεκτοί σύμβουλοι της παράταξης του Γρηγόρη Στάμκου. Ήδη αυτή τη στιγμή τους ανακοινώνει την απόφασή του και εντός της ημέρας αναμένεται να υπογραφούν και οι σχετικές αποφάσεις που θα αποσταλούν στον τύπο. Αυτή τη στιγμή στο γραφείο του δημάρχου έχουν προσέλθει οι Κωβαίος Κωνσταντίνος, Ρουσοπούλου Κατερίνα, Παντελίδης Κυριάκος, Αϊβαζίδης Ιωάννης, Στεργιούλας Δημήτριος, Καζαντζίδης Σωκράτης και Σικοβάρης Βασίλειος.
Πάντως αν επαληθευτούν οι πληροφορίες μας τότε σίγουρα κάποιοι θα μείνουν εκτεθειμένοι αφού προέτρεξαν και παρήγγειλαν κουστούμι για τη νέα θέση...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παντως υπαρχουν και συμβουλοι οι οποίοι ειναι στους πρωτους των γιαννιτσών που ζητησαν να μην παρουν αντιδημαρχια...

Ανώνυμος είπε...

AN ENNOEIS TON ANΔΡΕΑΔΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ
ΓΚΑΡΑΖ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΠΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ;
1)ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;
2) ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ;
3)Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ,ΣΙΚΟΒΑΡΗΣ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
ΚΩΒΑΙΟΣ-ΚΥΡΡΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ-ΠΕΛΛΑ
ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ-ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 7 ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ; ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 6;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΣΙΝΗΔΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΝΤΟΥΠΕΚΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΠΑΠΙΑΣ.ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΔΙΟΤΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΟΙΚΟΚΗΡΕΜΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ./[ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ] ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΝΘΗΝΤΗ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΙ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΝΘΗΝΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

TO ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΝ ΔΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

προς τους επιδοξους συντακτες και σχολιαστες οταν αναφερομαστε σε ονοματεπωνυμο το λεει η λεξη πρωτα το ονομα και μετα το επωνυμο. επισης δεν ειστε στο στρατο οπου να αναφερετε μονο τα επωνυμα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ; ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΕΠΑΓ(ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ) ΘΑ ΚΑΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!