Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τον προορίζει για πρόεδρο της ΔΕΠΑΠ ο γνωστός φορο - εκδότης

Όσοι δεν παρευρεθήκατε στην πρόσφατη εκδήλωση του Ανοιχτού Πανεπιστημίου χάστε μια καλή ευκαιρία να ενημερωθείτε για το ελαιόλαδο και τις ευεργετικές του ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό. Εκτός όμως από το επιστημονικό και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον της εκδήλωσης η παρουσία κάποιων προϊδεάζει για το αναμένεται να συμβεί σύντομα. Εκτός από την παρουσία του δημάρχου που ήταν αναμενόμενη ένας μόνο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας έδωσε το παρόν. Παρότι η σχέση του με τον πολιτισμό είναι οικεία δεν μας είχε συνηθίσει σε παρόμοιες εμφανίσεις στις εκδηλώσεις του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Βέβαια ως εν δυνάμει πρόεδρος της Δημοτικής Επιχέιρησης η στάση του φαίνεται να αλλάζει αφού αν οριστεί θα είναι ο καθόλα αρμόδιος για ανάλογες εκδηλώσεις. Τώρα αν μου πείτε από πού έβγαλα το συμπέρασμα για την τοποθέτηση του στη Δημοτική Επιχείρηση καλύτερα να ρωτήσετε τον εκδότη που κινείται πίσω από την κουρτίνα και έχει μεγάλη επιρροή, όπως διατείνεται.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο φορο-εκδοτης που λες δεν καταφερε να βγαλει ουτε εναν απο αυτους που υποστηριξε στις εκλογες, σιγα μην καταφερει να επιβαλει Προεδρο ΔΕΠΑΓ στον Σταμκο μονο και μονο επειδη ειναι Ποντιος και να αφησει απ εξω τον Σαμοπουλο που εχει εμπειρια και δεν βγηκε τελευταιος στην σειρα εκλογης.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ

Ανώνυμος είπε...

o sygkekrimenos poy protini o panidis, ektos apo fanatikos pontios exei na diksei kati ston politismo;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Ο ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ;;;;;;;;;;ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ.ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πώς εννοείς εσύ τους αξιόλογους?
Για δώσε μας ένα στοιχείο?
Η καλύτερα δώσε μας το όνομά σου,με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβουμε καλύτερα τις κριτικές σου ικανότητες....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ.ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ!ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ!!!!!Α ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΣΤΑΜΚΟ,ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ,