Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Φρούριο οι Αμπελιές…Με νυχτερινές περιπολίες αποτρέπουν τις κλοπές στο χωριό..



Το έχουμε ξαναγράψει ότι οι Αμπελιές Γιαννιτσών είναι ένα οργανωμένο χωριό που η εθελοντική συμμετοχή των κατοίκων σε κοινές δράσεις είναι μεγάλη. Μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν πολύτιμα αγαθά από το βιός τους λόγω της έξαρσης των κλοπών στην περιοχή συγκάλεσαν συνέλευση και ενημερώθηκαν από εκπρόσωπο της Αστυνομικής υποδιεύθυνσης Γιαννιτσών για τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης που ενδείκνυνται σε ανάλογες περιπτώσεις. Αφού λοιπόν συσκέφθηκαν οργάνωσαν ομάδες περιφρούρησης συνολικού αριθμού 80 περίπου ατόμων που σε βάρδιες θα περιπολούν γύρω και μέσα στο χωρίς από τις 6 το απόγευμα μέχρι το επόμενο πρωί. Αν λοιπόν βρεθείτε στην περιοχή και σας σταματήσουν κάποιοι κάτοικοι μην εκπλαγείτε, αφού οι άγνωστες πινακίδες αυτοκίνητων καταγράφονται όπως και ο προορισμός του καθενός που κινείται προς το χωριό και γύρω από αυτό.. Όταν σας λέω φρούριο κυριολεκτώ.. Αυτό θα πει αυτοπροστασία !

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mprabo paidia

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει να επιλέξουν και τον τοπικό σερίφη ?Θα θρηνήσουμε κανένα θύμα στα καλά καθούμενα .Η προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους είναι δουλειά της πολιτείας .

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΕΡΙΦΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.