Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Γιαννιτσών Στην 71η θέση παραγωγικότητας μεταξύ 1058 Κέντρων της χώρας

Για τις υπηρεσίες του, την ταχύτητα εξυπηρέτησης και τις ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που αφορούν δημότες και κατοίκους, το ΚΕΠ Γιαννιτσών κέρδισε την 71η θέση στην πανελλήνια κατάταξη ανάμεσα στα 1058 Κέντρα σε όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, που ανακοινώνονται στο τέλος κάθε έτους, και αφορούν την παραγωγική λειτουργία των πιστοποιημένων διαδικασιών, στο σύνολο των 1058 ΚΕΠ της Επικράτειας, το ΚΕΠ των Γιαννιτσών, το Α` εξάμηνο του 2010 κατείχε την 139η θέση και το Β` εξάμηνο «σκαρφάλωσε» στην 71η θέση.Η διευθύντρια του γραφείου Γιαννιτσών, Έφη Παυλίδου δήλωσε ότι «τα ΚΕΠ είναι η μοναδική δημόσια-δημοτική υπηρεσία, της οποίας η παραγωγικότητα καταγράφεται επίσημα και σημπληρώνει πως το το ΚΕΠ των Γιαννιτσών κατά την τελευταία τριετία βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας, "ενώ φροντίζουμε με τους υπαλλήλους-συνεργάτες μου και η ποιότητα παροχής υπηρεσιών να είναι αντίστοιχη"....
 "Πρέπει όμως να τονίσω ότι το σύστημα δεν καταγράφει τον αριθμό των πολιτών που δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετηθούν από τους λίγους υπαλλήλους ή την πολύωρη αναμονή στην οποία υποβάλλονται οι πολίτες κατά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Επιτακτική ανάγκη αποτελεί λοιπόν η στελέχωσή του με επιπλέον προσωπικό κάτι που είμαι σίγουρη ότι θα πράξει άμεσα ο νέος Δήμαρχος του Δήμου μας»Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Γιαννιτσών, λειτουργεί καθημερινά πρωί-απόγευμα και καλύπτει σημαντικές ανάγκες του κοινού, που δεν θέλει απλά κάποια επικύρωση εγγράφων, αλλά προμηθεύεται κουπόνια ταμείων για διακοπές, θέατρα και βιβλία, είναι η υπηρεσία όπου δηλώνονται στο στρατολογικό γραφείο για την μελλοντική τους θητεία, ενημερώνονται και προμηθεύονται προκηρύξεις που είναι σε ισχύ, καταθέτουν αιτήσεις για κάθε δημόσιο φορέα ή υπηρεσία και εκδίδουν τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ κ.ά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι και αλλες υπηρεσιες να κατειχαν τετοιες θεσεις και να υπηρετουσαν τους πολιτες οπως οφειλουν!!!

Κυριάκος-Γιαννιτσά είπε...

Μπράβο στην Έφη αλλά και στα παιδιά που το στελεχώνουν. Αν δεν ήταν αυτά τα παιδιά δεν θα ερχόταν και αυτή η τιμητική διάκριση για την περιοχή μας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Εχω πάει απο το ΚΕΠ πολλες φορες και ειδα πως δουλεύουν. Η αληθεια ειναι πως ειναι λιγα τα άτομα για μια πολη σαν τα Γιαννιτσα με τοσους κατοικους. Αν και εξυπηρετηθηκα γρηγορα δεν ελειπαν και οι φορες που σχηματιζονταν μεγαλες ουρες.
Ασ το κοιταξουν αυτο τα μεγάλα αφεντικα της πολης για να κρατηθει αυτο το επιπεδο εξυπηρετησης που μας εχουν συνηθισει

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΚΕΠ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ Ω
ΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΝΝΕΑ Η ΩΡΑ
ΓΙΑΤΙ ΤΩΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΡΑ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ Η ΠΟΡΤΑ.