Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Εκλέχθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. και τα μέλη των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής στο δήμο Πέλλας.

Τρείς περίπου ώρες διήρκησε το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο στο δήμο Πέλλας με μοναδικό θέμα την εκλογή προεδρείου Δ.Σ. και μελών των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν 40 σύμβουλοι αφού ο Παπαδόπουλος Κώστας του Ευαγγέλου απουσίαζε στο εξωτερικό. Για την εκλογή απαιτείτο απόλυτη πλειοψηφία δηλαδή 20+1 σταυροί προτίμησης.
Πρόεδρος μετά από πρόταση του δημάρχου Γρηγόρη Στάμκου εξελέγη ο Χρήστος Πασσαλής με 37 σταυρούς, Αντιπρόεδρος μετά από πρόταση του επικεφαλής της μειοψηφίας Νίκου Παπανικολάου εξελέγη ο Καραμπατζάκης Αντώνης με 37 σταυρούς. Και στις δύο ψηφοφορίες βρέθηκαν 3 ψηφοδέλτια χωρίς σταυρό ενώ για τη θέση του Γραμματέα αυτοπροτάθηκε ο Χρήστος Σίσκος που συγκέντρωσε 32 σταυρούς ενώ 4 ψηφοδέλτια δεν είχαν σταυρό προτίμησης, 1 ήταν άκυρο και 3 φάκελοι ήταν κενοί.
Στην ψηφοφορία για τις Επιτροπές εκλέχθηκαν οι παρακάτω:

Επιτροπή Οικονομικών (9μελής στην οποία προεδρεύει ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος).
Ψήφισαν 40 σύμβουλοι και έλαβαν:
Από την πλειοψηφία: Λούσπα Ερασμία (25), Ξηρός Βασίλειος (25), Κωβαίος Κωνσταντίνος (25), Δεληγιαννίδης Κωσνταντίνος (25), Βασιλειάδης Βασίλειος (26).
Από τη μειοψηφία: Παπανικολάου Νικόλαος (22), Παπαδημητρίου Δημήτριος (22), Ουραηλίδης Χαράλαμπος (22)
Βρέθηκε ένα ψηφοδέλτιο χωρίς σταυρό προτίμησης.
Αναπληρωματικοί εκλέχθηκαν οι: Μαντζούκη Μαρία (27), Αϊβαζίδης Ιωάννης (27), Σαμόπουλος Νικόλαος (27), Μηλώσης Φίλιππος (22) και Αμπεριάδης Νικόλαος (24).
Βρέθηκε 1 λευκό ψηφοδέλτιο.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (9μελής στην οποία προεδρεύει ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος).
Ψήφισαν 40 σύμβουλοι και έλαβαν:
Από την πλειοψηφία: Λαγομάτη Ηλιάνα (25), Παπαγεωργίου Γεώργιος (25), Ασλανίδης Απόστολος (24), Τόσιος Γεώργιος (24), Σκαπέρδας Γεώργιος (24).
Από την μειοψηφία: Αρνάκης Τιμόθεος (25), Μουχτάρης Σαράντης (24), Ξανθόπουλος Γεώργιος (23).
Βρέθηκε 1 ψηφοδέλτιο λευκό.
Αναπληρωματικοί εκλέχθηκαν οι: Ανδρεάδης Γεώργιος (27), Παναγιωτίδης Μιχαήλ (27), Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος του Ε. (27), Ανδρεάδης Ευστάθιος (22) και Ελευθερίου Γεώργιος (23).
Βρέθηκε 1 ψηφοδέλτιο λευκό.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ;ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ! Η ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΕΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε Ανδρεάδη !!! αναπληρωματικος της Λαγομάτη και του Παπαγεωργίου έγινες ???
Κριμα...

Ανώνυμος είπε...

PROS 8.35
KAI POLI TOY EINAI POU EINAI ANAPLHROMATIKOS.TI NOMIZE OTI THA EINAI ANTIDHMARXOS;O STAMKOS XEREI TI KANEI LIGO MIALO EXEI.AN KANEI AYTON ANTIDHMARXO O STAMKOS THA FAEI POLI KRAXIMO

jeronimo είπε...

γιατί ρε παιδιά μιλάτε έτσι? είδαμε και από τους διαβασμένους τι κάνανε. Τίναξαν την ελλάδα στον αέρα...όσο για τον Ανδρεάδη καλός ήταν όταν του έφερνε τους ψήφους? και στο κάτω κάτω το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι το έχουν όλοι.Ο Ανδρεάδης έχει και ένα παρελθόν. ( και ας μην τον ψήφισα....) να κοιτάξετε την πορεία των άλλων και να αφήσετε το παιδί ήσυχο!Μην καταλαβαίνεις κανέναν Γιώργο!Jeronimo

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 28ο ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΜΠΗΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ -ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ-