Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Δημοτικό συμβούλιο για ρεκόρ Γκίνες…33 θέματα σε μια ώρα θα συζητήσουν στο δημοτικό συμβούλιο Πέλλας!

Τους βγάζουμε το καπέλο τους τοπικούς άρχοντές μας. Είναι πρωτοφανής η ταχύτητα με την οποία έχουν προγραμματίσουν να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις για 33 θέματα στο Δημοτικό συμβούλιο. Η σχετική πρόσκληση που στάλθηκε στα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου και στα Μέσα ενημέρωσης αναφέρεται σε συνεδρίαση που πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 6:00 το απόγευμα και περιλαμβάνει στην ημερήσια διάταξη 33 σοβαρότατα θέματα. Ωστόσο την ίδια ημέρα στις 7:00 το βράδυ, (δηλαδή μια ώρα αργότερα) έχει προγραμματιστεί και έχει ανακοινωθεί η εκδήλωση του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στον ίδιο χώρο και μάλιστα σε συνεργασία με το δήμο Γιαννιτσών.
Είμαστε περίεργοι λοιπόν να δούμε πώς θα προλάβουν να ολοκληρώσουν το Δημοτικό συμβούλιο, γιατί αν το καταφέρουν θα αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ…Προφανώς τη στιγμή που κάποιοι έγραφαν την πρόσκληση του Δ.Σ. είχαν το μυαλό τους στο βραδινό τσιμπούσι (καθότι Τσικνοπέμπτη), παρά το συμβούλιο γιατί θα προλάβαιναν την γκάφα αυτή…

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ... ΑΠΛΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aυτό θα πει να είσαι τσακάλι ρε φίλε

Ανώνυμος είπε...

Επειδή στόχος του μπλογκ (φαντάζομαι) είναι η ορθή και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ενημερωση είναι η ορθή μετάδωση ειδήσεων σας γνωστοποιώ (εγώ που είμαι μαθητής της Β' Λυκείου που απλά ασχολείται με τα θέματα της πόλης του)Η εκδήλωση του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γιαννιτσών με θέμα τον καρκίνο του λάρυγγα, που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 28/2/11 στις 19.00, θα πραγματοποιηθεί τελικά στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, λόγω της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η΄ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ. ΤΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.............

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!! ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ ΑΜΈΣΩΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΗΝΟΣΙΕΥΤΟΥΝ.....
ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια τα διαβάζω αμέσως!!! Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο!!! Προσπαθώ τουλαχιστον!!! Και επειδή είδα οτι ενώ είχε δημοσιευτεί το άρθρο που αφορούσε το Δημ Σύβμούλιο της Δευτέρας λίγα λεπτά αργότερα απο την δημοσίευση του στο ιστότοπο του Δ. Πέλλας σε αντίθεση με το ότι δεν ανακοινώθηκε εγκυρα απο το blog η ανακοινωση για την Δευτέρα ειπα να το κάνω εγω ...γιατι στόχος είναι η ορθή και αμεση ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η πραγματικοτητα ειναι ακριβως αυτη που ειπε ο μαθητης και μπραβο του !!!
Τωρα τυχαινει ποτε ποτε ο μπαμπας και η μαμα να λενε και σωστα πραγματα φιλε μου που ειρωνευεσαι αντι να επαινεις.
Αλλα μπλογκ ειχαν δημοσιευσει νωριτερα την αλλαγη της αιθουσας.

loudiasg είπε...

Για να είστε πράγματι ενημερωμένοι ψάξτε και δέιτεπότε έγινε η αποστολήτ των δελτίων που αφορούν τις εκδηλώσεις.
Τετάρτη 23/2 ώρα 7:35 μ.μ. εστειλε δλτίο τύπου η Λαογραφική πο έλεγε ότι η εκδήλωση θα γίνει στο δημαρχέιο
Πέμπτη Μεσημέρι 24/2 στέλνει δελτίο το Γραφείο του δημάρχου για το δημοτικό συμβούλιο που έλεγε ότι θα γίνει στο δημαρχείο
Πέμπτη απόγευμα γίνεται η ανάρτηση από το blog
Πέμπτη βράδυ καταλαβαίνουν όλοι το λάθος και την Παρασκευή 25/2 ώρα 11:58 μεσημέρι άστειλαν δελτιο στα ΜΜΕ για την αλλαγή της αίθουσας...
Όποιος έχει άλλα στοιχεία να τα στείλει να δημοσιευτούν
Αυτά για τους πολύ.... ενημερωμένους... πολίτες !!! που μας κάνουν και μαθήματα
Αν έχουν άλλα αποδεικτιά στοιχέια να μας τα στείλουν..

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που καθορίσαν την ώρα του δημ. συμβουλίου πάνω στην ώρα της εκδήλωσης έκαναν μ...κια σίγουρα.Εν πάση περιπτώσει την διορθώσαν γιατί θέλαν ν κάνουν την δουλειά τους οι άνθρωποι.Αυτοί που τρέχουν πανικόβλητοι να την δικαιολογήσουν τη μ...κια κουβαλάν. Εγώ που είμαι μια απλή καλόγρια το είδα.

ΥΓ Μπράβο ρε Γοτουχίδη.Ολοι οι αθώοι εσένα διαβάζουν

Ανώνυμος είπε...

Ο μαθητής της Β' είμαι πάλι ... στοχος μου δεν ήταν να προκαλέσω, δεν εχω κανένα συμφερον απο αυτο μια παρατήρηση θελω να κανω που μου την δίδαξε προχθες στο σχολειο ο φιλόλογος μου ... μου ειπε λοιπόν οτι : ... Οι δημοσιογραφοι απαιτείται να μην φανατίζουν το κοινο και να είναι αμερόληπτοι αλλα να διαφοροποιούν το σχόλιο από το γεγονός (μεταφερω αυτολεξει απο τις σημειώσεις τα λόγια του) να αναλαμβάνουν την ευθύνη των πληροφοριών που μεταδίδουν!! Εγώ επειδή όπως προ-εγραψε και πιο πάνω ασχολούμαι με τα των πολιτικών δεδομένων (δεν μου αρεσει να μενω απαθείς και κατηγορώ μονο τους πολιτικούς) παρατηρώ οτι από την εκλογική νίκη του Μαζι για το Αύριο,έχετε πέσει πάνω στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ.Στάμκο και καταγράφετε κάθε κίνηση τους και τις οποίες προβάλλεται με σχόλια (προσωπικά του δημοσιογράφου απο δίπλα) (π.χ. σχόλιο ήταν το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ)... κατα την δική μου γνώμη , παρουσιάστε εσείς τα γεγονότα χωρίς σχολια και αφήστε τους αναγνώστες να κρίνουν

Με εκτίμηση
Ο μαθητής του 1ου ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον λεβεντη που ασχολείται πρωτιστα. Δικαιο εχει οσον αφορα τις παρουσιασεις των γεγονοτων, να αποφευγονται τα σχολια/αφηστε το λαο να κρινει !ΕΥΓΕ αγορι μ (μαθητης) κ να ρωτησω κατι κ εγω .. που δεν ειναι μαθητη κάθε αλλο ... Για τον κ. Παπανικολαου γιατι δεν λετε τπτ...σε προηγούμενη δημοσιευσει κατηγορησατε την Δ. Αρχη οτι δεν κανει τπτ και οτι οι μερες τρεχουν κ εχουν κανει 2 συμβουλια. .. γιατι δε λετε οτι και η αντιπολιτευση μενει αμετοχη ... θα μπορουσε η ιδια να πιεσει για να γινουν δημ. συγκεντρωσεις (αλλα μηπως παιζονται συμφεροντα) κ.Γ.Θ.??

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΔΕΠΑΓ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΤΣΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ! ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 33 ΘΕΜΕΤΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ! ΑΓΝΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΕΛ ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ!

loudiasg είπε...

Ανώνυμε μαθητή
1. Από πότε οι φιλόλογοι διδάσκουν και δημοσιογραφία; Αλλά κι έτσι να είναι το σχόλιο αφορά τον τίτλο και το γεγονός το κείμενο.
2.Αλοίμονο αν δεν έχουμε άποψη. Ρόλος μας είναι να ελέγχουμε την εξουσία και ειδικά αυτή που ο λαός εξέλεξε να διαχειριστεί το νέο Καλλικρατικό δήμο.
3.Αν θέλεις να σερφάρεις σε blogs που αναρτούν μόνο τα δελτία τύπου που τους στέλνουν δικαίωμα σου, αλλά αυτό δεν θα το βρεις εδώ. Αντίθετα θα βρεις ελεύθερες απόψεις όπως πρέπει να είναι ένα blog.
4.Πάντως για την ουσία πάλι δεν μας λες τίποτα. Εμείς παρουσιάσαμε και τα ακριβή στοιχεία με την ακριβή ώρα που στάλθηκαν οι ανακοινώσεις και προκαλούμε οποιονδήποτε να τα διαψεύσει με στοιχεία και όχι με λόγια. Περιμένουμε ακόμη διάψευση..
Προφανώς αυτό δεν σε ικανοποιεί γιατί αλλιώς αντιλαμβάνεσαι την αντικειμενική ενημέρωση..
Καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

Απο τότε που η δημοσιογραφια ειναι θεμα που μπορει να πεσει στις Πανελληνιες Εξετασεις, απο τότε οι καθηγητες φιλολογοι διδάσκουν θεματα που αφορουν την δημοσιογραφικη δεοντολογια στο πλαίσιο του μαθηματος Εκφραση-΄Εκθεση ... Καλο απογευμα!

Ανώνυμος είπε...

Οι φιλόλογοι ανέκαθεν δίδασκαν δημοσιογραφία στο μάθημα "δημοσιογραφία για τους άλλους".Το μάθημα αφορούσε όλους τους άλλους εκτός από τους μαθητές της β λυκείου οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για την παρουσίαση των γεγονότων με χρονική σειρά αντικειμενικά δηλαδή όπως έγιναν αλλά ενδιαφέρονται για την παρουσίαση των γεγονότων όπως τους βολεύει αρκεί να καλύψουν αυτόν που λυσιαγμένα υποστηρίζουν.Φυσικά οι ίδιοι καθηγητές τους δίδαξαν ότι η ιδιότητα του μαθητή με την νεότητα αθωότητα και ανιδιοτέλεια που περικλείει πάντα βοηθά στο να γίνεις συμπαθής και ας λες αρλούμπες.

Ανώνυμος είπε...

Πες μας ρε Γοτουχιδη που σπουδασες δημοσιογραφια ?
Απο ποτε θεωρεις τον εαυτο σου αντικειμενικο ?
Που βρισκεις το θρασσος να κανεις κριτικη ενω ολοι σε γνωριζουν και πολυ καλα μαλιστα ?
Γιατι δεν εισουν αντικειμενικος τα 4 προηγουμενα χρονια η δεν ειχε γινει τιποτε λαθος τοτε ?
Πως να ελενξεις την εξουσια οταν αυτη πληρωνει το φαγητο σου και το χαρτι της εφημεριδας σου ?
Γιατι γραφεις 2 σχολια (1 επωνυμα και 1 ανωνυμα) για να μας πεισεις οτι εχεις δικιο ?
Το Blog πρεπει να ειναι ζωντανο και αν θελει να ειναι αντικειμενικο να ειναι γρηγορο, εσυ εδω κανεις και 2 μερες πολλες φορες να συμπληρωσεις μια ειδηση, και αν θελεις μπορουμε να ψαξουμε τις αναρτησεις σου και να βρουμε αμετρητα δημοσιογραφικα φαουλ που δεν επανορθωσες ποτε.

Αυτο ειναι δημοσιογραφια ?

(και αφηστε ησυχο τομ μαθητη μια χαρα τα λεει, πεσατε σαν τα κορακια πανω του)

Ανώνυμος είπε...

12:20 σιγά μη σε έπιασε ο καημός για το μαθητή..
Μάλλον κακό καημό για το blog βλέπω και τίποτα άλλο. Αλλά για να το παρακολουθείς και μάλιστα προσκετικά μάλλον για μαζοχιστή σε κόβω!!!!

Noname είπε...

Kalispera

Noname είπε...

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΛΥΠΟΘΗΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ 3ΩΡΕΣ ΕΥΓΕ ΡΟΥΣΟΥΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΤΡΙΜΩΞΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΞΥΛΩΣΕΙ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΤΩΝ 7.38 ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙ ΑΛΛΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG:

"Μωρέ καλά μας κάνουν!
Το ΔΣ συζητά τόσο κρίσιμα ζητήματα και γι αυτά ούτε κουβέντα. Οπαδοί τους ενός και του άλλου μαλώνετε για ανοησίες!
Ακούσατε κάτι για την ταμπακιέρα;
Είδατε πόσο σημαντικά ζητήματα συζητούνται;
Ρωτήσατε τους αρχηγούς σας για τις θέσεις τους;
Καταργούνται τόσα νομικά πρόσωπα, διορίζονται σε θέσεις κλειδιά άνθρωποι, χωρίς να ξέρουμε ποιοί και γιατί, πρόκειται να εκλεγεί συμπαραστάτης του δημότη (χωρίς προηγούμενη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος), επιτροπή διαβούλευσης,(χωρίς προηγούμενη ... διαβούλευση) και σεις ασχολείστε με το λάθος της ημέρας και της ώρας, ωσάν να είναι αυτό που θα καθορίσει τη ζωή μας τα επόμενα χρόνια.
Μωρέ μπράβο!"

Και μεις εδώ αμπελο-φιλογούμε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ - ΑΝΕΨΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;MΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΑΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ. ΝΑ ΚΑΑΑΑΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ένα βήμα μπρωστά η ιατρική.Αποδείχτηκε πως η ζάλη και η λυποθυμία είναι συμπτώματα αυτών που πάσχουν απο την μέση τους, αυτο ανακοινώθηκε σήμερα στο γκαραζ.Ήθελα να ξέρω η φίλη σου που είναι σε άδεια έχει τα ίδια συμπτώματα?Γιατι εχω και εγώ τα ίδια συμπτώματα, σε πιο γιατρό να πάω?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΑΡΑΧΤΗ.ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ.ΣΤΗΝ ΘΕΣΝΙΚΗ ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΥΡΙΕΣΣΣΣΣ .ΣΤΡΗΜΩΞΕΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΝΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ.ΟΙ ΠΡΟΟΙΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΛΥΠΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΠΑΠ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΗΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΝ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ .

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε φιλε των 9΄΄17 ποτε ειδατεστα γιαννιτσα να ειναι γυναικα στο απορυματοφορο και οι ανδρεσ να καθονται στισ καφετεριεσ΄.δεν τα ξερεισ καλα τα πραγματα.σεβομε αν υπαρχει προβλημα υγειασ.αλλα αυτο το τριο των γυναικων των γιαννιτσων το εχουν παρατραβηξει το σχοινι.να δουλευουν δηθεν οχταωρο και να καθοντε για ενα καφε 3ωρεσ .αλλα τι να κανουμε αλλοι να παρακαλαν για ενα μεροκαματο και να ειναι και ανεργοι και αυτεσ νακαθοντεεεεεεεεεεεεε παντωσ πρεπει να εχουν γερο μεσον .αλλα αυτο ειναι αδικια.......................