Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Θα φτιάξουν χώρο στάθμευσης & φύλαξης για τα’ αυτοκίνητά τους (λεωφορεία)

Τελικά είστε τσακάλια φανατικοί επισκέπτες του blog. Ακόμη δεν πρόλαβε να πέσει το πρώτο δένδρο και αμέσως τα μηνύματα βροχή. Λοιπόν ακούστε τι έχει γίνει γιατί ως γνωστό μόνο εδώ μαθαίνετε την αλήθεια. Τμήμα του οικοπέδου που βρίσκεται στην δυτική είσοδο της πόλης των Γιαννιτσών στην οδό Εγνατία και που στεγάζεται το Κτηνιατρείο παραχωρήθηκε από το Νομαρχιακό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση στην εταιρία ΚΤΕΛ Πέλλας Α.Ε. για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης και φύλαξης των λεωφορείων. Η παραχώρηση είναι 25ετούς διάρκειας ενώ η εταιρία ανέλαβε να καθαρίσει και να τακτοποιήσει το χώρο ο οποίος θα είναι φυλασσόμενος. Η παραχώρηση έγινε λόγω του κοινωφελούς χαρακτήρα που προσδιορίζει την παραπάνω εταιρία και προβλέπεται από το νόμο.
Όσο για την κοπή των δέντρων (πεύκα) υπάρχει η σχετική άδεια από την αρμόδια υπηρεσία (δασαρχείο) ενώ υπάρχει υπόσχεση ότι θα αντικατασταθούν. Αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια καλό είναι να έχουμε το νου μας μην αλλάξει τελικά χρήση το συγκεκριμένο οικόπεδο και όλοι αντιλαμβάνεστε τι εννοούμε.. Αλήθεια εκείνοι που καταριόντουσαν για την κοπή των δέντρων στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου και σήμερα διοικούν το δήμο έχουν κάτι να μας πουν ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ποιος διοικεί; Ο Πλιόγκας ή ο Βαμβίνης; Εμείς δεν ακούσαμε να λέει ο Στάμκος κάτι. Αλλά από αλήθειες σκίζετε. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ" ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΟΠΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ 2-3 ΔΕΝΤΡΑ ΕΠΙ ΒΑΜΒΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε "το δέντρο" και δεν βλέπετε "το δάσος". Χωνέψατε τη διακομματική χαριστική παραχώρηση για τη δημιουργία βοηθητικών εγκαταστάσεων και όχι ενός επιβατικού σταθμού επιτέλους (που καταταλαιπωρεί την πόλη τόσα χρόνια, που κάλλιστα θα μπορούσαν να αγοραστούν από την προνομιούχο και επιδοτούμενη αυτή εταιρία! Από τη στιγμή που παραχωρήθηκε ήταν επόμενο ότι για να "αξιοποιηθεί" θα κόβονταν δέντρα. Οι οικολόγοι σας φταίνε ή η διαπαραταξιακή συνωμοσία του πρώην νομάρχη και του νυν αντιπερεφειάρχη - που είναι και μέτοχος στο ΚΤΕΛ; Χτυπάτε το σαμάρι γιατί ο γάιδαρος μπορεί να σας κλωτσήσει!