Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

«Επιχειρήσεις & Οικονομική κρίση» Ζητά έκτακτη Γ.Σ. των Επιμελητηρίων

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος κατέθεσε πρόταση στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος για σύγκλιση νέας έκτακτης γενικής συνέλευσης, με μοναδικό θέμα «Επιχειρήσεις & Οικονομική κρίση», ζητώντας να προσκληθούν ο πρωθυπουργός, οι αρχηγοί των κομμάτων, και όλοι οι αρμόδιοι παραγωγικοί φορείς.
Σκοπός της έκτακτης γενικής συνέλευσης θα είναι να αναδειχτούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες λόγω της οικονομικής κρίσης και να δοθούν άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις ώστε να γίνουν πράξεις οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για την στήριξη των επιχειρήσεων με ενίσχυση της ρευστότητας, τόνωση των επενδύσεων, απλοποίηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και σταθερό φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ....... ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΕΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗΔΕΝ. ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Ή ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ.