Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή Αναγνώστη

Ήδη έκλεισε και ο δεύτερος μήνας λειτουργίας του νέου Καλλικρατικού Δήμου Πέλλας και με λύπη μου βλέπω εμφανή τα σημάδια της διαρκούς οικονομικής και κοινωνικής κατρακύλας του τόπου μας, της άλλοτε κραταιάς Κρύας Βρύσης. Μιας κωμόπολης με έντονη οικονομική άνθηση στα χρόνια του καπνού, με πολιτιστικές εκδηλώσεις πανελληνίου ενδιαφέροντος, όπως το καρναβάλι που επάξια ανταγωνίστηκε τις μεγάλες παραδοσιακές πόλεις της χώρας, με μια ποδοσφαιρική ομάδα τον ιστορικό Απόλλωνα γνωστό σε όλη την Ελλάδα, και με μεγάλη συγκεκριμένη πολιτική δύναμη η οποία ώθησε κάποτε μεγάλο πολιτικό κόμμα να κηρύξει την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα από αυτήν. Μιας σχετικά μικρής μεν αλλά ξακουστής πόλης με τελείως δική της ξεχωριστή ταυτότητα, ήλθε ένα προμελετημένο και οργανωμένο μάλλον σχέδιο να επιτελέσει μια μεγάλη κοινωνική αδικία, να την αφανίσει από τον χάρτη, με την ανοχή, συνενοχή και την αδιαφορία όλων μας...
Αυτό βέβαια αποφασίστηκε και έγινε από την κεντρική εξουσία της χώρας, κατά τη γνώμη μου όχι ανεπιστρεπτί, αλλά αυτά που γίνονται και ακούγονται στον κεντρικό νέο Δήμο μας τουλάχιστον μέχρι στιγμής, μόνον ευνοϊκά δεν είναι για την πόλη μας.
Καταρχάς στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο που έγινε, ετέθη θέμα από τον Εμπορικό σύλλογο Γιαννιτσών, εκτός βέβαια ημερησίας διάταξης, για την αποτροπή δημιουργίας ιδιωτικού εμπορικού κέντρου στην πόλη, και σύσσωμο του Δ.Σ. συμφώνησε παραδόξως στην πρόταση. Βέβαια καλό και θεμιτό το Δ.Σ. να ακούει και να υποστηρίζει δίκαιες και σωστές θέσεις και προτάσεις διαφόρων συλλόγων, αλλά ποιος είπε ότι μπορείς να αποτρέπεις μια καθ’όλα νόμιμη επιχείρηση και να βάζεις φρένο στην ανάπτυξη και στη ροή των πραγμάτων, όπως δεν έκανες το αντίστοιχο και στην εγκατάσταση και ανάπτυξη των μεγάλων Σούπερ Μάρκετς (LIDL, Μαρινόπουλος, Βασιλόπουλος κ.α.) που ήρθαν στην πόλη. Βέβαια υπάρχει και παλαιότερα το ανεκδιήγητο γεγονός, που πάλι με παρέμβαση του Εμπορικού συλλόγου δεν έγινε σύνδεση των Γιαννιτσών με τη Θεσσαλονίκη με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, ένα έργο πνοής κατά τη γνώμη μου, μη λαμβάνοντας υπόψη ότι η κίνηση θα ήταν αμφίδρομη και πιθανώς αυτοί που θα έρχονταν μελλοντικά στην πόλη και στα περίχωρα θα ήταν περισσότεροι. Δεν γίνεται ανάπτυξη στην πόλη αγαπητοί φίλοι με συρματοπλέγματα και αποκλεισμούς. Στο κάτω κάτω κύριοι του Δ.Σ. του Δήμου ρωτήσατε και τους 70.000 κατοίκους και καταναλωτές του τόπου για όλα αυτά.
Παρόλο που όλα αυτά επηρεάζουν την ευρύτερη περιοχή, έρχομαι πάλι σε αυτά που αφορούν αποκλειστικά την Κρύα Βρύση, και ρωτώ τον φίλο αξιότιμο κύριο Δήμαρχο, χωρίς να αμφισβητώ την πιθανώς καλή του πρόθεση, με ποιο σκεπτικό τοποθετήθηκε αντιδήμαρχος στην πόλη μας τελείως άγνωστος και ξένος προς αυτήν, και απορώ πολύ περισσότερο πως έγινε αποδεκτό από τους τοπικούς εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. Διότι μπορεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος να είναι καλός, σωστός, ικανός και άξιος, αλλά εμείς άλλους στείλαμε να μας εκπροσωπήσουν, αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον τόπο. Διότι και το εκλογικό σύστημα σου έλεγε καθαρά να ψηφίσεις τρεις του τόπου σου, που αυτοί πιστεύαμε ότι θα αναδείκνυαν και θα έλυναν τα προβλήματά μας, και έναν από κάπου αλλού που οι περισσότεροι ψήφισαν από απλή υποχρέωση προς το σύστημα. Και το χειρότερο, που αν συμβεί θα είναι και η χαριστική βολή, είναι αυτό που ακούστηκε και γράφτηκε τελευταία για το κλείσιμο του Α.Τ. Κρύας Βρύσης μετά από πρόταση των συνδικαλιστών της αστυνομίας. Αλίμονο σε εμάς και σε όλο τον Ελληνικό λαό, αν η ασφάλειά του, η ηρεμία του και η προστασία του εξαρτάται από συνδικαλιστές. Σε μια περιοχή με παραβατικότητα μεγαλύτερη από το μέσο όρο της υπόλοιπης χώρας, λόγω κυρίως γεωγραφικής θέσης, αντί να ενισχυθεί περισσότερο το υπάρχον Α.Τ., συζητείται να καταργηθεί.
Για αυτά και πολλά άλλα τα οποία δεν παίρνει ο χώρος να αναφέρω αγαπητοί εκλεγμένοι σύμβουλοι του πρώην Δήμου Κρύας Βρύσης σας θυμίζω τη ρύση του Αντρέα Κάλβου : “θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία”. Κάτι αντίστοιχο θέλει και ο λαός του τόπου μας από εσάς. Να αφουγκραστείτε την επιθυμία του και με τόλμη να αγωνιστείτε για την επανίδρυση του Δήμου Κρύας Βρύσης και τη σωτηρία της μικρής μας πόλης.
Σας προτείνω λοιπόν να παραιτηθείτε άπαντες από το Δ.Σ. του υδροκέφαλου εκτρώματος του νέου Δήμου, να δημιουργήσετε επιτροπή αγώνα μέχρι το τέλος της θητείας σας, μέχρις ότου να πείσετε τους άσχετους και αδαείς καρεκλοκένταυρους της Αθήνας, για το τραγικό τους λάθος να αφανίσουν μια μοναδική και ιδιαίτερη κωμόπολη. Διότι και η λογική είναι με το μέρος σας και με το μέρος όλων μας. Δεν μπορεί μέσα σε έναν πρώην νομό 130.000 περίπου κατοίκων να κάνεις ένα τεράστιο, δυσκίνητο μόρφωμα 70.000 κατοίκων, και οι υπόλοιποι 60.000 περίπου να μοιράζονται σε τρεις Δήμους, με τον σύγχρονο αφανισμό της πέμπτης και παραγωγικότατης πόλης του νομού.
Και για να μην παρεξηγηθώ, τονίζω και λέω, ότι ούτε εγώ ούτε άλλος πολίτης της Κρύας Βρύσης, έχει κάποια διαφορά ούτε κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους και την πόλη των Γιαννιτσών, ούτε των πρώην υπολοίπων Δήμων, απλά πιστεύουμε ότι η τυχόν επανίδρυση και επαναλειτουργία του Δήμου Κρύας Βρύσης θα είναι χρησιμότερη και ωφελιμότερη για όλους και για όλη την περιοχή.

Με εκτίμηση
Καδερίδης Γεώργιος
Γεωπόνος – Κάτοικος Κρύας Βρύσης

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ "ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ"?ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ¨ΤΗΝ ΚΑΛΗ¨"ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ?ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ?ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΙ Η ΛΕΞΗ ΤΟΛΜΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Άργησες Γιώργο! Γιατί δεν μίλησες ομοίως όταν υπήρχε άμεσα το πρόβλημα του αφανισμού της Κρύας Βρύσης; Γιατί με το κύρος και τις γνωριμίες σου δεν μπήκες μπροστάρης σε διεκδικήσεις; Γιατί εσείς ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος δεν παρακινήσατε τους μέτριους τοπικούς πολιτικούς άνδρες να αντιδράσουν έγκαιρα; Ξαφνικά τι άλλαξε Γιώργο;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΗΣΑΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ. ΤΑ ΔΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ.ΑΥΤΟΙ ΗΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ !!!!! ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ !!!! ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡ.ΒΡ. ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ !!!!! ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ (ουτε καν η ανεργια ) !!! ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ , ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ-ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ-ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ-ΟΥΡΑΗΛΙΔΗ-ΤΣΑΤΣΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ !!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ !!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ , ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ !!!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !!!!!!! ΤΟ Α.Τ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ , ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Να σχολιάσω λέγοντας ότι η Κρύα Βρύση είναι η τρίτη πόλη του νομού με βάση τα πληθυσμιακά κριτήρια και όχι η πέμπτη! Είναι ντροπή πανελλαδικά πολλές μικρότερες πόλεις να διεκδικούν και να κερδίζουν την έδρα δήμου και εμείς να υποβαθμιζόμαστε έτσι. Γιατί αυτή η απαξίωση? Γιατί ένα καρναβάλι τόσο γνωστό που με κόπο έφτασε σε αυτή τη θέση να καταστρέφεται έτσι τα τελευταία χρόνια? Γιατί να αφήνουν τον Απόλλων να εξευτελίζεται? Γιατί να κλείσει η εμπορική τράπεζα?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ. ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ. Η ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΟΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

Εχει απόλυτο δίκαιο ο κ.Γιώργος.Δεν μπορώ να διανοηθώ ποιος νοσηρός εγκέφαλος σκέφτηκε ότι η Σκύδρα με 8-9000 κόσμο και η Μενηλιδα με άλλες 2-3000 είναι βιώσιμος αυτόνομος δήμος και η Κρύα Βρύση με ένα συμπαγές πληθυσμό 13.000 συν τα χωριά της δεν είναι βιώσιμος δήμος και πρέπει να ενταχθεί σε ένα έκτρωμα των 70.000 με έκταση τον μισό νομό με αποτέλεσμα να υποφέρουμε όλοι.Και οι Κρυο Βρυσιώτες και οι Γιαννιτσώτες και οι Κύρου και όλοι. Αίσχος και αηδία

Ανώνυμος είπε...

Έχει απόλυτο δίκαιο.Όλο το άρθρο εκφράζει ακριβώς αυτό που βιώνει σήμερα η Κρύα Βρύση.Η Κρύα Βρύση δικαιούται και πρέπει να είναι ανεξάρτητος δήμος. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Που ήσαστε όλοι εσείς ρε παιδιά όταν πάρθηκε η απόφαση που σταμάτησε την ύπαρξη του Δήμου Κρύας Βρύσης; Ξαφνικά μας το παίζετε θιγμένοι επειδή δεν έγινε Αντιδήμαρχος ούτε ο συμπέθερος, ούτε ο συνεταίρος ούτε το χαϊδεμένο παιδί; Μια χαρά τα πάει ο Αϊβαζίδης και όποιος θέλει να μιλάει με Κρυαβρυσιώτη υπάρχει και ο Παρασκευόπουλος, ο φιλότιμος εργάτης για το καλό της πόλης μας. Πότε ξανά είχαμε στέλεχος σαν τον Δημήτρη στα κοινά του τόπου μας; Απλά ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

Αρκεί ένας Δημήτρης όσο φιλότιμος και αν είναι για ολόκληρη Κρύα Βρύση? Μην υποβαθμίζεται άλλο την Κρύα Βρύση, δεν είναι χωριό 500 κατοίκων. Η Κρύα Βρύση αργοπεθαίνει και αυτό το παραδεχόμαστε όλοι μας. Ποτέ ξανά δεν ήμασταν χειρότερα οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, αθλητικά, πολιτικά. Απλά ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΤΖΑΚΡΗ ΜΑΣ ΕΣΚΑΒΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑΡΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙΡΗΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΥΝΕΤΑΙ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε (1 Μαρτίου, 7.25 μμ) λυπάμαι διότι μάλλον είσαι ο μόνος στην Κρύα Βρύση που δεν κατάλαβες το νόημα της επιστολής μου. Και επειδή την υπογράφω επώνυμα και με ξέρεις είσαι ευπρόσδεκτος να περάσεις να σου εξηγήσω. Δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να τα βάλω με τον κ. Στάμκο ο οποίος είναι φίλος μου, συνάδελφος και συνεργάτης, ούτε με τον κ. Αιβαζίδη, και δεν χρειάζομαι κανέναν για να μιλώ όπως γράφεις, διότι οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι για μιλούν αλλά για να πράττουν.
Όσο για τους συμβούλους που αναφέρεις νομίζω οτι ο καθένας εκλέχθηκε επάξια με τον αγώνα του, έχουν τα πόστα τους, και δεν χρειάζονται εμένα να τους υπερασπιστώ ούτε να ζητήσω εγώ κάτι γι' αυτούς, όπως ποτέ στην ζωή μου δεν έκανα ούτε για εμένα προσωπικά.
Ο δε Δημήτρης Παρασκευόπουλος είναι οικογενειακός και προσωπικός μου φίλος και είμαι σίγουρος, επειδή είναι καλό παιδί, οτί θα προσφέρει με το παραπάνω ότι μπορεί για τον τόπο του και χωρίς υστεροβουλία.
Το θέμα είναι αρχικά η διατήρηση του Α.Τ. στον τόπο για την προστασία και ασφάλεια την δική μας αλλά κυρίως των παιδιών μας και η επανίδρυση και επαναλειτουργία του Δήμου Κρύας Βρύσης διότι αν ψάξεις η πιθανότητα υπάρχει.
Όταν δε καταργήθηκε ο Δήμος, είχα ακριβώς την ίδια άποψη την οποία ανέφερα πολλάκις, αλλά επειδή δεν είχα και ούτε θα έχω ποτέ θεσμική θέση, δεν με άκουγε κανείς.
Όλα γράφτηκαν για το καλό του τόπου μας που είμαι σίγουρος ότι το θέλεις και εσύ.
Καδερίδης Γεώργιος

Ανώνυμος είπε...

Λες αλήθειες Γιώργο. Περιγράφεις το σταμάτημα του Καρναβαλιού, την απαξίωση του Απόλλωνα, την άνευ αντιδράσεως φυγή της έδρας του Δήμου. Όλως τυχαίως τα παραπάνω έγιναν βέβαια την τελευταία τετραετία, επί Δημαρχίας του Γιώργου Ναυροζίδη. Ο Γρηγόρης Στάμκος δεν φέρει ευθύνη για αυτό το κατάντημα.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο συγχαρητήρια, μην ακούς κανέναν, η πρότασή σου είναι σπίθα που πρέπει να αφυπνίσει τους πάντες για να αρχίσουμε έναν αγώνα επαναλειτουργίας του Δήμου μας, που τόσο άδικα χάθηκε και τώρα μαραζώνει. Όλα όσα έγραψες είναι εύστοχα, σωστά, δικαιότατα και εκφράζουν τους πάντες. Μπράβο σου, συνέχισε, ο τόπος έχει ανάγκη από σοβαρές φωνές.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΑΙ ΛΙΓΟ !!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΟΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ?????? Η' ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ( η ποια ???? ) ΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ???? ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ( αμμεσα ενδιαφερομενος ) ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ???? ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΠΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ????? ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΟ ??????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΜΩΠΟΛΗ ???? ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ???? ΑΓΡΟΤΙΑ ???? ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!!! ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ - ΤΙΠΟΤΑ - ΤΙΠΟΤΑ !!!!!! Ε ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ !!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!!!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τί σας φταίει ο Δεληγιαννίδης κύριοι ? Οταν για 12 χρόνια ήταν απέναντι στην εξουσία τον θεωρούσατε γραφικό τώρα είναι " ο βολεμένος " ...
Αλλά για αυτό δεν πάει μπροστά η Κρύα Βρύση γιατί τον μόνο που ξέρουν οι δημότες της είναι να αλληλοκατηγορούνται... Συμφωνώ με τον κ Γιώργο πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για το καλό του τόπου μας και για το μέλλον των παιδιών μας στην μικρή μας κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον προλαλήσαντα κύριο Κωνσταντίνο Ντίτουρα, αυτός λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Οι υπόλοιπες φωνές είναι απλά συμφεροντολογικές. Δυστυχώς κάποιοι ενεργοποιούνται μόνο όταν θίγονται τα στενά, προσωπικά συμφέροντα τους. Φτάνει πια η υποκρισία σας. Όλοι είαστε υπαίτιοι για την κατάντια της Κρύας Βρύσης και ειδικά η γενιά του επιστολογράφου. Κάντε επιτέλους στην άκρη, αφήστε την Κρύα Βρύση να αναπνεύσει. Δώστε τη σκυτάλη στη νέα γενιά. Μακριά από προμηθευτές του Δήμου, μακριά από μικρούς και μεγάλους εργολάβους, μακριά από πολιτικάντηδες που ψάχνουν με το κιάλι την έμμισθη θέση. Σας έχουμε πια σιχαθεί. Όταν ο Δήμος έφευγε και υποβαθμίζονταν η Κρύα Βρύση, εσείς απολαμβάνατε τη ζεστούλα του σπιτιού σας. Τώρα είναι πολύ αργά και πολύ ΥΠΟΠΤΟ να στοχοποιείτε τον Στάμκο και τον Αϊβαζίδη! Η κολυμβήθρα του Σιλωάμ δεν θα σας ξεπλύνει, κάποιοι θα λογοδοτούν για πολλά χρόνια για τα λάθη και τις παραλήψεις τους. Τόσο οι πολιτικοί, όσο και οι παράγοντες, έστω και αν δεν είχαν ούτε θα αποκτήσουν θεσμικό ρόλο.

υ.γ. Μπράβο Κώστα είσαι άψογος. Αν ποτέ ασχοληθείς με τα κοινά θα σε στηρίξω με κάθε δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

φυσικα δεν ευθυνονται αυτοι οι 2 μηνες, αλλα αν υπηρχε εστω και μια προοπτικη να βελτιωθουν τα πραγματα, τωρα δεν υπαρχει καμια! ειμαστε ξεχασμενοι..το μεγαλυτερο μερος της επιστολης με βρισκει συμφωνο. οταν υπαρχει ορεξη και θεληση μπορει να καταφερει πολλα αυτη η μικρη περιοχη. δε βρισκεις ευκολα μικρη κομωπολη με ομαδα σε γ εθνικη και καρναβαλι που μαζευε 20-30000 κοσμο και ηταν στα περισσοτερα δελτια. γιαυτο ειναι μοναδικη(οταν θελει).

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας ως Κρυαβρυσιώτες και ας δούμε ότι δεν μας φταίνε οι άλλοι για την σημερινή κατάσταση. Ο κ. Ντίτουρας πολύ σωστά επισημαίνει τα σημεία του προβληματισμού του.
1) Καρναβάλι: Ποιός ασχολήθηκε σοβαρά με αυτόν τον θεσμό; Εγώ προσωπικά έβλεπα μόνο 2 - 3 άτομα να δραστηριοπούνται για αυτό τον θεσμό και αυτοί ήτανε υπάλληλοι Δημοτικής Επιχείρησης. Που είμασταν όλοι εμείς (επαγγελματίες, πολίτες κλπ) για να παρέχουμε την στήριξη;
2) Δήμος Κρύας Βρύσης: Πονεμένη ιστορία. Φυσικά έπρεπε να μείνει Δήμος η Κρύα Βρύση, αλλά με ποιές προϋποθέσεις; Η πρόταση ανέφερε με τον Δήμο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μας αυτούς τους χλευάζαμε και είμασταν στα μαχαίρια. Την τελευταία 6ετία η Κρύα Βρύση ήτανε απούσα από όλα τα κέντρα των αποφάσεων, πως να διεκδικήσει έδρα. Με τάβλι, μπιρίμπα κλπ δεν μένεις Δήμος. Ας μου αναφέρει κάποιος την τελευταία 10ετία ένα Αναπτυξιακό έργο στην Κρύα Βρύση.
3) Αστυνομικό Τμήμα από πέρσι ακουγόταν ότι θα φύγει. Κατέθεσε βουλευτής της Ν.Δ. σχετική επερώτηση στη Βουλή. Έγινε τίποτα από τότε; Όχι. Ούτε ένα ψήφισμα ούτε μια διαμαρτυρία και τώρα που επανήλθαμε θυμηθήκαμε το Αστυνομικό Τμήμα.
4) Επιλογές Στάμκου για Αντιδημάρχους: Η πιο έξυπνη κίνηση που έχω δει από πολιτικό. Η εξουσία πρέπει να είναι απρόσωπη. Δεν πρέπει να είναι κολλητός μας, δεν πρέπει να μας κάνει χατηράκια. Δεν επιζητούμε τίποτα, ως πολιτές, παραπάνω από όσα δικαιούμαστε, αλλά και τίποτα λιγότερο. Είδαμε και όλα αυτά τα χρόνια τους τοπικούς πολιτικούς μας που ήξεραν τα πράγματα και τα δρώμενα του Δήμου τί έκαναν για αυτό τον Δήμο.
5)Απόλλων Κρύας Βρύσης: Όταν ήτανε ο Μαραντίδης και έδινε λεφτά δεν ήτανε καλός. Όταν ήτανε ο Ζήσης δεν ήτανε καλός. Όταν ήτανε ο Κερμανίδης δεν ήτανε καλός. Από όλους αυτούς κάποιοι ματώσανε οικονομικά και κάποιοι είχανε τις διασυνδέσεις τους. Κανένας δεν ήτανε αρεστός. Παντού άκουγες τί κάνει ο Δήμος τί κάνει ο Δήμος. Όταν λοιπόν τον πήρε ο Δήμος τον έφτασε εκεί που τον έφτασε. Από την στιγμή που δεν υπάρχει επιχειρηματίας ο Απόλλων είναι καταδικασμένος στη θέση που είναι και δεν μπορεί να γίνει κάτι για αυτό.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΝΤΙΝΤΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ....
1ον ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΤΕ...ΤΟΝ ΠΟΝΑΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΒΑΤΕ ΤΟ ΛΑΚΟ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ?ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΑΙΔΗ...ΤΩΡΑ ΠΕΞΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
2ον ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ...ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ(ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ).
3ον ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ?

ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :
ΟΣΟΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ....

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
ΚΑΔΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΝΤΙΤΟΥΡΑ.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΣ????
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΕΤΑΙ.

Υ.Γ. ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΔΕΡΙΔΗ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟ?ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ <> ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ Ο ΝΑΥΡΟΖΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ , ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ !!!!! ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ , ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ?? ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ , ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ !!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΕΡΑΙΔΗ , ΠΕΡΣΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ , ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ , ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΚΑΒΑΜΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ , ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ !!!! ΟΣΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ , ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ 3 ΔΗΜΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΗΣ !!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Κώστα μιλάς εσύ για απλήρωτους υπαλλήλους. Στην ΔΕΥΑ δεν ήτανε που έδειραν υπάλληλο;

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιοι δεν ασφαλτόστρωνανε τους δρόμους περιμετρικά της οικίας τους, πιθανώς θα περίσσευαν λεφτά για να γίνει το καρναβάλι. Εχθές βγήκα μια βόλτα στον πεζόδρομο και όλα τα μαγαζιά ήταν μοσοάδεια. Καμία σχέση με μια 5ετία και πίσω, όπου η Κρύα Βρύση ήταν το πρώτο θέμα στο Πανελλήνιο. Η τελευταία διοίκηση έκανε πολλά λάθη και δυστυχώς μας έφερε σε πολλά προ τετελεσμένων.

Αν μπορούμε και δίνει ο νόμος τα περιθώρια ας κυνηγήσουμε την επανίδρυση του Δήμου μας.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά αυτοί που κατέστρεψαν τον Δήμο Κρύας Βρύσης αυτοί είναι που έτρεξαν πρώτοι να βρούνε θέση στα ψηφοδέλτια των Γιαννιτσών.Αν όλοι εμείς δεν ξυπνήσουμε και δεν τους διώξουμε με τις κλοτσιές τότε είμαστε άξιοι τις μοίρας μας. Τόσα χρόνια τους ψηφίζουμε γιατί είναι φίλοι, γείτονες,κουμπάροι,συγγενείς φτάνει πια δεν αξίζουν. Τους έχουμε δει να σκοτώνονται ποιος θα γίνει Αντιδήμαρχος ποιος Πρόεδρος και όταν χάνουν την θέση τότε αρχίζουν να κατηγορούν τον Δήμαρχο μέχρι τότε είναι καλός.Θα πρέπει να φύγει αυτή η σαπίλα και επιτέλους με την ψήφο μας να δώσουμε το δικαίωμα σε καθαρούς και τίμιους ανθρώπους να ασχοληθούν.Ας μας πουν οι πρώην Δήμαρχοι ποιοι από αυτούς τους εκβίαζαν, οι επαγγελματίες μισθωτοί αιρετοί. Θα πρέπει όλοι μαζί να ξεσηκωθούμε για την επανίδρυση του Δήμου μας και όλους αυτούς που μας κατέστρεψαν και μας χρεοκόπησαν τον Δήμο μας να τους αφήσουμε δώρο στα Γιαννιτσά για να ξεβρομίσει επιτέλους η Κρύα Βρύση.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10:40 ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ
<< ΘΕΩΡΕΙΤΙΚΑ >> ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ !!!! (καποιοι ελεγαν για κουτσουλιες) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΣΑ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΗΘΙΚΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ (π.χ ασ γινοταν στο 3ο δημοτικο) !!!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ , ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΩΝΥΜΕ !!! ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ BASKET !!!!! ΑΣΧΕΤΕ !!!! ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΑ !!!! ΑΛΛΑ Η ΖΗΛΙΑ-ΜΙΖΕΡΙΑ-ΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΤΕ !!!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη με ξένα κόλλυβα κηδεία δεν γίνεται. Με τον Μέγα Αλέξανδρο κάνεις τον ωραίο τη στιγμή που άλλος βάζει τα φράγκα. Τζάμπα μάγκας μην το παίζεις. Όσον αφορά για την ζήλεια και την μιζέρια και την κακία, κάτσε διάβασε τί γράφεις και μετά τα ξαναλέμε. Εσύ μπορείς να μας ενημερώσεις σε ποιό σημείο του ξυλοδαρμού εμπλέχθηκες;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΑ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ,ΑΛΛΑΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕ,ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΟΔΗΜΟΣ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Η ΤΣΑΚΡΗ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΞΕΠΕΣΜΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ ΜΕ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΕΙΣ,ΠΟΛΛΑ ΞΩΔΕΨΑΤΕ ΛΙΓΑ ΠΗΡΑΤΕ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΠΙΣΩ Η ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΩΡΕΑ,ΑΤΥΠΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΥΚΟΒΑΡΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΣΟ ΕΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ,ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΩΝΕΙΡΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΗ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΨΣΕΥΣΗΣ,ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΖΙΩΓΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΙ,

Ανώνυμος είπε...

Τελικα, καλυτερα να μιλας παρα να μασας...
Λενε λενε οι περισσοτεροι εδω μεσα χωρις να εχουν ιδεα σχετικα με την λειτουργια των Δημων...Προφανως εκφραζουν την αποψη τους αλλα αυτο μονο ειναι η αποψη τους και καμια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα, οπως επισης και με τους αιρετους.Καλως ή κακως η πλειοψηφία των αιρετων, τουλαχιστο για την Κρύα Βρύση ειναι απο ασχετοι με την διοικηση έως ...πολυυυ ασχετοι και εξηγουμαι...
Ολοι ξεκινανε να κατεβουν στις εκλογες θέλωντας να προσφέρουν κατι, να ξερουν οτι αυριο μεθαυριο θα λενε καποιοι "να ρε ο Ταδοπουλος το εφτιαξε αυτο" και αυτο τους δίνει χαρά..Η μειοψηφία απλά πολιτευεται γτι απλα ετσι θελει...απλα θελουν να συμμετεχουν σε κατι, ακομα και αν δεν ξερουν τι ειναι αυτο και μια πολυ μικρη μειοψηφία πολιτευονται απλα γτι ειναι..επαγγελματιες και ονοματα δεν λεμε γτι τους ξερουμε ολοι ποιοι ειναι..
Το προβλημα ξεκινα μολις αναλαβουν την διοικηση. Δεν γνωριζουν πως να διοικησουν...δεν ξερουν πως να επιβληθουν στους υπαλληλους, δεν ξερουν ή δεν θελουν να δωσουν προτεραιοτητα στα προβλήματα και τις αναγκες του τόπου. Δλδ, ρε αδερφε, ωραια τα αποδυτηρια στα Εσωβαλτα, είναι ομως αναγκαια? μπορεις να τα συντηρησεις, γτι ολες οι κατασκευες εχουν ενα κοστος συντηρησης...Το γηπεδακι 5Χ5 σε τι κατασταση βρισκεται? το χει δει κανεις?...Χρειαζομασταν πραγματι 4ο Δημοτικό?...Το κλειστο γυμναστηριο ποσο κοστισε??? γτι? μπορουμε να το συντηρησουμε? ηταν αναγκαιο?..μηπως αλλα εργα ειχαν προτεραιοτητα? αλλα δυστυχως ετσι συμβαινει οχι μονο με την Κρυα Βρυση αλλα με ολους τους Δημους...Κανουμε εργα για να κανουμε εργα, ακομα και αν ειναι μικρης αναγκαιοτητας ακομα και αν δεν μπορουμε να τα συντηρησουμε...
Οσο για το καρναβάλι, το κοστος για τον Δήμο ήταν τεραστιο και οσοι ξερουν καταλαβαινουν τι εννοω...Μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την καταργηση του φερει ο εμπορικος συλλογος αλλα και κάθε καταστημα χωριστα, γτι οταν ζητηθηκε να συμβαλλουν ειτε με οικονομικα μεσα είτε με προσωπικο (παρελαση, κατασκευη) καναν τον κινεζο...μονο να εισπρατταν θέλαν και καμια συμμετοχη στο καρναβαλι...Για να μην μιλησω για την αισχροκερδια και την εκμεταλλευση εκεινες τις ημερες...3-4Ε το σαντουιτς, 4-5Ε ο καφες, και τα εισπρατταμε σαν σχολια απο τους επισκεπτες...αλλα ποιος να ασχοληθει με αυτα...Να μαζευουν μονο το χρημα τους ενοιαζε, και οταν κοπηκε το ..πανυγηρι, μονο να κατηγορουν ξεραν..
Οσο για την καταργηση του Δημου..τι να πω..!!
Καταρχην δεν νομιζω να υπηρχε πολιτικος ανδρας στην Κρυα Βρυση που να θελε να μεινουμε Δημος, ο καθενας για δικους του λογους..Απο τον Ναυροζιδη και τον Ουραηλιδη μεχρι τον Θεοδωριδη, ο οποιος φανταζοταν το εαυτο του Δήμαρχο του νεου διευρυμενου Δημου και αν δεν γινοταν Αντι, εδω ημασταν να το βλεπαμε..
Μηπως να μιλησω για τους καταξιωμενους επιχειρηματιες? Μπέζας, Παπαδοπουλος, Μαραντιδης, Καδεριδης, Ουραηλιδης, Ναυροζιδης, Πολατσίδης,Αδαμιδης και αλλους οι οποιοι να με συγχωρεσουν που δεν τους αναφερω, αλλα ειμαι σιγουρος με μεγαλη επιρροη και δυναμη και αν θελαν μπορουσαν να πετυχουν την διατηρηση του Δημου, αλλα δεν εκαναν τπτ είτε γιατι δεν θελαν ειτε γτι δεν τους ενοιαζε είτε γτι πιστευαν πως θα ταν καλυτερα ενας μεγαλος Δημος...ο χρονος Θα δειξει..
Επισης και μεις οι πολιτες, το μονο που καναμε ηταν μονο σχολια και αρκετους ευχαριστουσε το γεγονος της καταργησης του Δημου μονο και μονο γτι θα ερχοταν σε δυσκολη θεση οι υπαλληλοι????κουφο αλλα αληθινο...
Οσο για τους λοιπους οι οποιοι μας χαρακτηριζαν...κουτσουλιες και κοιτουσαν μονο το κομματικο τους συμφερον, ευχομαι η Κρυα Βρυση να τους απομονωσει και να τους τελειωσει και επαγγελματικα...αυτο τους αξιζει!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιώργο,
Δε σε είχα δει στην συγκέντρωση που είχαμε κάνει στο Πνευματικό Κέντρο (την όποια τέλος πάντων συγκέντρωση), για τη συγκράτηση της φυγής του Δήμου;
Εσύ δεν είσαι που έλεγες πως καλύτερα είναι να πάει ο Δήμος στα Γιαννιτσά αφού από αυτούς όλους που μας διοικούν δεν υπάρχει κανείς ικανός και αρκετός έτσι ώστε να περιμένουμε κάτι γι΄ αυτόν τον τόπο από αυτόν;
Εσύ δεν είσαι φίλε Γιώργο αυτός που απέχει συνειδητά από την πολιτική ζωή του τόπου (άνθρωπος με ικανότητες και άφθαρτες ιδέες) παρόλο που έχεις λύσει εδώ και πολύ καιρό το βιοποριστικό και ¨τακτοποίησες¨ (συγχαρητήρια γι΄ αυτό) τα παιδιά σου;
Εσύ δεν είσαι φίλε Γιώργο στην καταλληλότερη ηλικία να προσφέρεις στα κοινά; Τι περιμένεις; Να πέσουμε στα πόδια σου και να σε παρακαλάμε; Ή μήπως θέλεις κι εσύ να σε διορίσουμε Δήμαρχο ή να είσαι ο ένας και μοναδικός υποψήφιος;
Θα είναι ίσως και μοναδική ευκαιρία για σένα να απαλλαγείς από τους συνεργάτες σου μιας και σε έχουν κουράσει τόσο πολύ όσο λες.
Ή μήπως η ασφαλής κριτική του καναπέ σε ικανοποιεί και σε γεμίζει. Να υποθέσω επίσης ότι το ¨ψιλό γαζί¨ το έχεις αναγάγει σε σπορ; Δε νομίζω.
Περιμένω ,φίλε Γιώργο, να αντιδράσεις και μαζί με ομάδα σκεπτόμενων και προβληματισμένων Κρυαβρυσιωτών να αντιδράσουμε όλοι μαζί.
Ποτέ δεν είναι αργά ή αν θέλεις κάλιο αργά παρά ποτέ. Κάποιες άλλες προτεραιότητες ας περιμένουν. Ο τόπος μας χρειάζεται όλους.