Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο αφέντης διατάζει… η πεντάδα εκτελεί

Ακόμη ψάχνουν το κατηγορητήριο με το οποίο αποπέμφθηκε ο προσφάτως προσληφθείς προϊστάμενος Λογιστηρίου της Ε.Α.Σ. Φαίνεται ότι κάποιους τους ενοχλεί η κατάθεση προτάσεων και θέσεων και προτιμούν τη χρυσή μετριότητα που οδηγεί στην διάλυση. Βέβαια η πεντάδα αντί να συζητήσει το θέμα της προοπτικής της ΕΑΣ ως Ανώνυμη Εταιρία ασχολήθηκε και αποφάσισε μόνο για την καρατόμηση του Λογιστή. Πάντως μαθαίνουμε ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις στο θέμα του φορτίου της Αιγύπτου αλλά και στο θέμα της πληρωμής των αγροτών για τα ροδάκινα. ¨Ήδη τα πρώτα λεφτά δόθηκαν. Όσο για τη Γενική συνέλευση και τις τα επιτελεία έχουν πάρει φωτιά.. Η κόντρα πάντως στο Δ.Σ. καλά κρατεί αφού ούτε στην ημέρα διεξαγωγής των εκλογών δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν. …

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΗΣ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΡΑ....
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥς ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

κύριοι του Loydias blog post πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με τις καταχωρίσεις που κάνετε. συγκεκριμένα δεν θα γράφατε για επιστροφή κομπόστας από Αίγυπτο αν πρώτα κάνατε ένα τηλέφωνο στην ένωση ώστε να ήσασταν βέβαιοι. και αυτό κύριοι διότι μέχρι τώρα μας έλεγε ο κύριος πρόεδρος ότι το φορτίο πληρώθηκε και τα λεφτά ήρθαν στην τράπεζα με εντολή πληρωμής. φυσικά ούτε εντολή υπάρχει ούτε και λεφτά αλλά ούτε και τον αληθινό παραλήπτη ξέρουμε.. Τώρα διαδίδει ότι το φορτίο θα επιστρέψει, και με αυτό τον τρόπο ξεγελάει πολλούς δημιουργώντας εντυπώσεις και κερδίζει φυσικά πολύτιμο χρόνο γαντζωμένος στην καρέκλα του πρόεδρου πάση θυσία διότι αν φύγει και τους αφήσει μόνους εκεί πανω ποιος ξέρει τι πρόκειται να βρεθεί ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

φιλαράκια όταν ένα πράγμα δεν το «κατέχεται» μην το πιάνεται. διότι θα εκτεθείτε. Μετατροπή της ένωσης σε ανώνυμη εταιρεία σημαίνει μετοχοποίηση της ένωσης ,σημαίνει ,περίπου 65%-70% των μετοχών θα ανήκουν στην αγροτική και όλες τις άλλες σε λίγους μεγαλοφέρατε ς η ιδιώτες. άσε που η τρόικα δεν θέλει με τίποτε η αγροτική να πάρει στα χεριά της περιουσιακά στοιχειά . Εδω θα πουλήσει κοτζάμ Δωδώνη, σεκάπ, κλπ . μου θυμίζει την σέκοβε. Σε αυτό το κόλπο έκαναν τότε και η σέκοβε έπεσε αντί πινακίου φακής στα χεριά ιδιώτη. με τον ίδιο τρόπο και η αγνό πρώτα την απαξίωσαν και μετά ,από συνεταιρισμό την έκαναν ανώνυμη εταιρεία ώστε να μπορέσουν εύκολα να την αρπάξουν.

loudiasg είπε...

Φίλε 1:29
Εμείς ειμαστε πολύ προσεκτικοί στις καταχωρίσεις που κάνουμε..
Εσύ δεν είσαι προσεκτικός σε αυτό που διαβάζεις
Το σχόλιο λέει απλά για θετική εξέλιξη..αλλά εσύ που είσαι πιό προσεκτικός διαβάζεις για επιστροφή φορτίου..

Ανώνυμος είπε...

Εντολή πληρωμης υπαρχει και ζητηστε το χαρτι να το δειτε, παραλήπτης και παλι υπαρχει , ζητηστε τα χαρτια να τα δειτε, και χαρτι της πρεσβειας υπαρχει που λεει οτι μιλησε με τον παραλήπτη και θα επιστρέψει το φορτίο. Αλλά γιατι θα επιστρεψει το φορτίο και γιατί τελικα δεν έφθασαν τα χρηματα στην τραπεζα το ξερετε? Ε ρωτηστε τοτε να μαθετε...

Ανώνυμος είπε...

μαλλον ο κυριος 1:29 ηταν στο συμβουλιο οταν ενημερωθηκαν ολοι οτι το φορτιο επιστρεφει για αυτο το λεει και ας τον ευχαριστησουμε πολυ που μας επιβεβαιωνει την ειδηση. Αυτο που δεν καταλαβαινει ο εν λογω κυριος ειναι οτι εκτιθεται συνεχιζοντας να γραφει ανακριβειες στο blog αφου τα πραγματα πλεον εχουν παρει τον δρομο τους και το ξερει ολο το συμβουλιο οτι με τις εξελιξεις η πενταδα εχει βγει καρτα και ειναι πλεον επισημα αναξιοπιστοι! παντως η εμπαθεια του απεναντι στον προεδρο ειναι σαφης γιατι και ο προεδρος ο ιδιος ενημερωθηκε για την επιστροφη του φορτιου μαζι με ολο το συμβουλιο!σχολια του τυπου "ο προεδρος διαδιδει οτι το φορτιο θα επιστρεψει" ειναι πλεον γελοιες σπασμοδικες κινησεις.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ 1:29 ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ "ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ"ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ, ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ Η ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΔΑΣ?ΤΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?ΤΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Φιλέ από το blog, ξέρω πολύ καλά τι διαβάζω και τι γραφώ. Μπορεί να μην χρησιμοποιείς την λέξη «επιστροφή» αλλά σε καταλάβαμε ποσό πολύ «κοπτεσε» για τον πρόεδρο. Και αυτό γιατί κανένας δεν ασχολείται με τον προϊστάμενο του λογιστηρίου, κανένας με την Α.Ε. και φυσικά κανένας δεν ασχολείται με την γεν συνέλευση που θα γίνει κάπου μετά το Πάσχα, αλλά που ο Τσάτσος τρέμει εκείνη την στιγμή. Μόνο εσύ αναφέρεσαι σε αυτά γιατί έτσι νομίζεις ότι τον εξυπηρετείς. Όμως αντί για αυτό τον γελοιοποιείς ακόμη περισσότερο αντί να του πεις να αποχωρίσει αθόρυβα και ξεχαστούν όλα όσα έκανε.

Ανώνυμος είπε...

φιλε των 4.31, γιατι πρεπει να αποχωρησει? αυτο σας βολευει? οχι εκει θα κατσει και αν αποδειχτει με πραξεις και οχι με λογια του αερα οτι φταιει να πληρωσει...

Ανώνυμος είπε...

Μου κάνει εντύπωση οτι, αυτή η παραφιλολογία του χρηματιστηρίου θέλει να έχει καιτην τελευταία λέξη,άνθρωποι ανερματιστοι, με άποψη και γνώμη επι παντός επιστητού.

Κύριοι,

η ΕΓΣ Γιαννιτσών είναι σε κρίση.Τα μέσα που απαιτούνται για την εξοδο της απ΄αυτή η καλύτερα για τη διάσωση της,είναι γνωματεύσεις-εισηγήσεις ειδικών, τόσο από άποψη εμπειρίας όσο και γνώσης.Καλό είναι να λέμε τη γνώμη μας αλλά μεχρι εκεί.

Πηγαίνεις έναν ασθενή με εμφραγμα στο γιατρό,σου λέει πρέπει να εγχειρισθεί αμέσως,τον ρωτάς γιατί;Τον ρωτάς τι τεχνικές θα εφαρμόσει,τι μέθοδο;Αν σου πεί,θα καταλάβεις;

Λοιπόν εγώ δέχθηκα τέτοιες ερωτήσεις στην Ενωση,όταν πρότεινα να ανοίξει μία συζητηση για τη μετατροπή της Ενωσης από ΣΥΝ.ΠΕ. σε ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ,ως πρώτο βήμα ενός ευρύτερου σχεδίου ανασυγκρότησης της,όμως οι παντήσεις που έδωσα δεν ήταν δεκτές,αυτοί είχαν άλλη γνώμη,αλλά οχι και άλλη πρόταση.
Δέχομαι οτι η κυρία Διευθύντρια έχει 27 χρόνων εμπειρία,ναι! σε ποιά θέση την απέκτησε;
Υπάρχει ενα μοντέλο διοίκησης στη Ενωση,όπου στελέχη δεν συσκέπτονται,εισηγήσεις δεν γίνονται και όποιος τις κάνει τον περνάμε απο σαράντα κύματα.
Κάθε κρίση αντιμετωπίζεται ανάλογα με την ένταση της,στο επίπεδο της,πρέπει να χειριστείς εργαλεία οικονομικά και νομολογίας εθνικής και Ε.Ε.να ανοίξεις δρόμο μέσα από δαιδαλώδεις διατάξεις για να βγείς απέναντι.Να μην σου βάζουνε παγίδες!

Εμένα μου βάλανε!Tην πάτησα!
Τέλος, αν αυτό το μοντέλο διοίκησης έχει και τις λύσεις στο πρόβλημα της Ενωσης,τότε ολα καλώς καμωμένα,αν δεν την έχει πρέπει να λογοδοτήσει στους δέκα χιλιάδες αγρότες της Ενωσης,εγώ όταν πρότεινα αυτούς είχα στο μυαλό μου,καμμιά τράπεζα και κανένα υποψήφιο μεγαλομέτοχο,γιατί απ΄ αυτούς τους δέκα χιλιάδες προέρχομαι και ΄γώ.

ο Τέως...

Υ.Γ. Προς τη Διοίκηση της ΕΓΣΓ.
θα μου πείτε γιατί με απολύσατε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Η ΤΑΣΟΥΛΑ. ΑΥΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΗ, ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΑΝ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΗΤΑΝ "Ε ΚΑΙ?". ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ 4:31 ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ?ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ? ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΤΗΝ ΓΗ ΕΣΤΩ?

Ανώνυμος είπε...

σαφως και εχει 27 χρονια υπηρεσίας. Αλλά που? Σταμαγειρεματα της καλλιπολης. Ετσι δεν ειναι τασουλα? ή μηπως ολοι κανουμε λαθος?

Ανώνυμος είπε...

Χριστινα,εχεις στειλει 20 σχολια κατα της Διευθυντριας και εχω την απορια αν τα γραφεις μονη σου ή σε βοηθαει και ο νομικος συμβουλος;

Βασιλικη,εσυ που μιλας για αρεστους και μη αρεστους υπαλληλους,μηπως ησουν υπερ της προσληψης οδηγου,σε αντιθεση με ολους τους εργαζομενους,για να εισαι αρεστη στον προεδρο;

Τι βομβα ηταν παλι και τουτη;Επιστρεφει λεει το φορτιο απο την Αιγυπτο;Και η περιφημη επιστολη της Αιγυπτιακης τραπεζας οτι κατατεθηκαν χρηματα,με την οποια 2 μηνες μας ζαλιζατε,τι εγινε;Η Τοπαλογλου θυμηθηκε μετα απο 10 μηνες οτι την εχει στειλει στην ΑΤΕ(η οποια φυσικα την διαψευδει).

Μηπως σφιξαν τα πραγματα λογω του ελεγχου του ΣΔΟΕ;
Μηπως θα βρουν τον δρομο της επιστροφης και οι κομποστες απο την Ιταλια;
Μηπως θα μαθουμε και ποιος εστειλε τις συναλλαγματικες απο την Ιταλια;
Μηπως θα ξεσκεπαστουν και οι Δουριοι ιπποι της Ενωσης;

Χατζηστρατη,κρατα γερα,η ωρα των αποκαλυψεων ειναι κοντα.Η λασπη που σου ριξανε θα γυρισει επανω τους.
ΖΗΤΩ το ΣΔΟΕ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ
ΠΕΣΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ 1:41 ΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ...ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ Η ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ!! ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕ ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΦΟΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.

ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΥΑΤΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε σαν δεν ντρεπεσαι να οριζεις θυματα και να κατηγορεις ανθρωπους. Ποιος σε ορισε δικαστη και κρινεις ? Ποια νομιζεις οτι εισαι? Ο Θεος?
Να σε ενημερωσω οτι δεν με λενε Χριστινα,δεν ειμαι καν γενους θηλυκου και αν και δεν ξερω σε ποια Χριστινα αναφερεσαι να σου πω οτι δεν εισαι η μονη γυναικα με νοημοσυνη,οι περισσοτερες γυναικες που ξερω ξερουν και να γραφουν και να σκεφτονται και δεν χρειαζονται βοηθεια νομικου για να εκφρασουν την γνωμη τους. θα επρεπε να ντρεπεσαι να αφηνεις τετοια γελοια υπονοουμενα.

ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΑΣΟΥΛΑ??? ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ!!!