Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Συναντήσεις Νίκου Παπανικολάου με μέλη του Συνδυασμού του ενόψει Τεχνικού προγράμματος


Τη συλλογικότητα και τη δημοκρατική λειτουργία στην «Δημοτική Ενότητα» του δήμου Πέλλας κάνει πράξη ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Παπανικολάου, τηρώντας τις δεσμεύσεις του απέναντι  στους δημότες.
Με αφορμή την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού στις προσεχείς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του νέου διευρυμένου δήμου, πραγματοποίησε συναντήσεις – συσκέψεις με τα μέλη του Συνδυασμού στις έδρες των τοπικών Δημοτικών Ενοτήτων, στις οποίες συμμετείχαν και φίλοι της παράταξης. Οι συσκέψεις ξεκίνησαν από το Νέο Μυλότοπο, όπου έγινε ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δημοτικών συμβούλων και μελών των Τοπικών Συμβουλίων όλων των Δ.Δ. της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου.

Ακολούθησαν σύσκεψη στους Γαλατάδες για τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Πέλλα για τα αντίστοιχα θέματα που αφορούν στην Δημοτική Ενότητα Πέλλας και στην Κρύα Βρύση για τα ζητήματα της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης.
Στη διάρκεια των συναντήσεων έγινε ενημέρωση για την πορεία  της εφαρμογής του Καλλικράτη και την προσαρμογή στα νέα δεδομένα και κατατέθηκαν προτάσεις που αφορούν την τοπική ανάπτυξη μέσα από την υλοποίηση έργων και δράσεων και με τη δημιουργία βασικών υποδομών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής.
Το σύνολο των παραπάνω θέσεων θα αποτελέσει τη βάση της ενιαίας πρότασης της Δημοτικής Ενότητας η οποία θα κατατεθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας για την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος 2011.
Στόχος και πάγια θέση του επικεφαλής και των μελών της παράταξης είναι μέσα από την παραπάνω πρόταση να επέλθει η ισόρροπη ανάπτυξη και η μείωση των ανισοτήτων μέσα στη γεωγραφική επικράτεια του δήμου Πέλλας τόσο σε επίπεδο βασικών υποδομών αλλά και σε επίπεδο κοινωνικών παροχών.
Αντίστοιχες ανοιχτές διαδικασίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν για όλα τα σημαντικά ζητήματα του δήμου, αφού όπως επισήμανε ο επικεφαλής της παράταξης πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών Νίκος Παπανικολάου, θα ακολουθήσει με συνέπεια τις εξαγγελίες του για συλλογικές αποφάσεις και για συμμετοχή των μελών της παράταξης στη διαμόρφωση των θέσεων της εντός και εκτός Δημοτικού συμβουλίου.
Οι συσκέψεις ολοκληρώνονται στα Γιαννιτσά με την συμμετοχή των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ.ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΗΜΩΣΑΝ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;ΗΡΘΑΝ ΝΕΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

Αν είχα μπροστά μου τα μέλη της προηγούμενης Δημοτ. Αρχής του π. Δήμου Γιαννιτσών θα ήθελα να τους ρωτήσω γιατι σταμάτησαν οι εργασίες στο πάρκο του Αγ. Γεωργίου, μετά την 14η Νοεμβρίου δηλαδή μετά την ήττα του συνδυασμού Δημοτική Ενότητα...Δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου (πριν το αποτελεσμα) δόυλευαν όλοι κανονικά??? Αν το έκανε αυτό η παράταξη του Γρ. Στάμκου, το blog θα είχε πάρει φωτιά!!! Επιτρέπεται να αφήσει ο κ. Παπανικολαου το (δηθεν) έργο έτσι???? Δεν έχει τελειώσει ακομα μια πτέρυγα αυτού!!! Απο κει που το πάρκο του Αγ. Γεωργίου ήταν γεματο απο νεες εφηβικες ψυχες ... τώρα επικρατει νέκρα!!! "Τι να πάμε να κάνουμε... να ψηθούμε στο ήλιο???" αυτό λένε οι έφηβοι της πόλης μας.. Γι' αυτό ελπίζουν να μην έχει πάρει την έγκριση για εγκληματική οικολογική καταστροφή και το πάρκου της πλατείας Αν. Παπανδρέου (βλ. Πολύκεντρο) ... Κατέστρεψαν έναν παράγοντα πρασίνου και το άφησαν και μισό!!! Μπράβο!!! Ελά δεν πήγαν να ρωτήσουν και τους κατοίκους του Αγ. ΓεωργίΟυ!!! Τόση ευθύνη ?!?!?! Αυτό ήθελα να τους ρωτήσω! (Ελπίζω να δημοσιευτεί, το σχόλιο μου κ. διαχειρησταί)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΤΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΤΟς ΑΝ ΔΕΝ ΖΕΙς ΣΤΟΝ Α. ΓΕΩΡΓΙΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδη ζω κοντα στον Αγ. Γεωργιο σου λεω με πληρη γνώση οτι τα εργα σταματησαν 15 Νοεμβριου 2010!!! Ας μας απαντησει ο αρχηγος σου το γιατι!!! Τοσο ανευθυνοι πια!!!!

Ανώνυμος είπε...

και εγω επειδή ζω στα Γιαννιτσα σας λεω ότι τα έργα δεν θα ολοκληρωθουν ποτε..
Και καλα θα κάνετε να ασχοληθείτε με τον πεζόδρομο που έχει ρημάξει.
Δήμαρχε υποσχέθηκες πολλά και περιμένουμε

JERONIMO είπε...

ΣΥΓΝΏΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟ .ΤΟΝ ΧΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΕΩΘΗΚΑΝΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΥΦΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΟΤΑΩ ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΤΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΕΙΡΕ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΘΟΡΗΒΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΛΟΓΩ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ, ΠΗΡΕ 51% ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΟΙΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΡΟΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ (ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ) ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Το πάρκο είχε ήδη πεθάνει και δεν το είχαμε καταλάβει.Μια ωραία πρωία θα βρούμε πεθαμένο και το Φιλίππειο. Τα πάρκα θέλουν ανανέωση.Κάθε χρόνο να κόβουμε 10-20-30 δέντρα (ανάλογα με το μέγεθος ) και να βάζουμε καινούργια. Γιατί τα συγκεκριμένα δέντρα δεν είναι αιωνόβια.Μόνο έτσι σώζονται και διατηρούνται.Ακούει κανείς...

Ανώνυμος είπε...

Τι μπραβο του, αν ειναι δυνατον!!! Αφού ο Δημαρχος κος Στάμκος είπε δημοσια στο Δ.Σ. στην τελ. Συνεδρίαση (άρα με ευθύνη των λόγων του) οτι η μελέτη του κ. Τσαλικίδη έβλεπε κοπή μόνο 8-9 δέντρων τα άλλα τα χαρακτήρισε ο ίδιος ο μελετητης ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!! χωρις βεβαια να ρωτησουν κανενα, την πηραν!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ.ΜΕΤΑΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΤΑΜΚΟΣ ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ.ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ; ΜΟΝΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΛΠ... ΑΧ! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΓΥΡΥΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ! ΘΑ ΔΕΙΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Πόσες φορές πρέπει να το ξαναπώ??? Το έργο σταματησε Δευτέρα 15 Νοεμβρίου!!!!!! Μετά τις εκλογες!!!! Μπορει να το επιβεβαιώσει και ο απληρωτος εργολαβος!!!

Ανώνυμος είπε...

η κοπη δενδρων του αη γιωργη στοιχισε 1.000.000 ευρω διαβαστε την ταμπελα που υπαρχει.. ασ μας πει οκυριος παπανικολαου σε ποσους χρωστα.... ελπιζω να το δημοσιευσετε...

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ!!!ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΙΣ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΓΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ;ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ;