Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Χωρίς οδηγό το Νοσοκομείο Γιαννιτσών τα Σαββατοκύριακα

Ελλειψη οδηγών παρουσιάζει το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, αφού οι υπάρχοντες υπάλληλοι δεν μπορούν να καλύψουν τις υπηρεσίες σε 24ωρη βάση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα Σαββατοκύριακα να παρουσιάζεται μια δυσλειτουργία που έχει επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση ορισμένων ασθενών με συγκεκριμένα προβλήματα, που αδυνατούν να πάρουν εξιτήριο αφού η διακομιδή τους στο σπίτι δεν είναι δυνατή. Είναι καλό πέρα από τη δημοσιονομική προσαρμογή και το οικονομικό νοικοκύρεμα να προσέξουν οι αρμόδιοι το θέμα των μετατάξεων εξαιτίας των οποίων μένουν κενές θέσεις στις μονάδες υγείας με επιπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Θα πρέπει η διοίκηση που οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε ότι καταβάλει σημαντική προσπάθεια, να δει με σοβαρότητα το θέμα αυτό που είναι πολύ σημαντικό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΟΥ ΗΡΘΕ Η ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ;ΑΝΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον αγενη και αναιδεστατο σχολιαστη των 10¨43.Ασφαλώς και το Δημοσιο Νοσοκομειο δεν ειναι γαλερα,αρκει βεβαια νατο καταλαβες και ο ιδιος.Στις γαλερες πηγαιναν καταδικοι αλυσοδετοι, θανατοποινιτες.Στο δε νοσοκομειο διοριζονταν μεχρι το 94-95με πολιτικα μεσα αφισοκολλητες των δυο μεγαλων κομματων,αγνοωνταςοτι ητε ως νοσηλευτης,ητε νοσοκομος ητε οδηγος ασθενοφορου επιτελουν λειτουργημα.Στην συνεχεια το ξεχασαν αφου βολευτηκαν.Δεν τους υποχρεωσε κανεις να εργαστουν στον τομεα υγειας ,και σε οποιον του φαινεται δυσκολο να εκτελει το καθηκον για το οποιο αμειβεται να τσακιστει, να φυγει,υπαρχουν σημερα τοσα παιδια ανεργα και με πτυχια στη Νοσιλευτικη.Απο το υφοος του παραπανω σχολιου φαινεται οτι ο γραφων ειναι ή οδηγος ή νοσηλευτης.Με περισση αυθαδειαπροτεινει να μην αρρωσταινουμε Σαββατοκυριακα , γιατι ενοχληται,Οσο για την φραση"αντε αλλου να ψοφησεις "δε δεν νομιζω οτι τιμα το ηθος των λειτουργων του Νοσοκομειου Γιαννιτσων.Αλλα αληθεια υπαρχει ελεγχος ,οταν στα νοσοκομεια τοποθετουνται ως προεδροι ατομα με κομματικη ταυτοτητα ,ασχετα του χωρου ,και του αντικειμενου, προκειμενου να ανταμειφτουν για τηνκομματικη τους ιδιοτητα?Εκει καταντησε η μονιμοτητα και ο συνδικαλισμος το ηθος καποιων τεμπελοσκυλων που διοριστηκαν στο δημοσιοη. Αληθεια το loudias blog πως επιτρεπει την δημοσιευση τετοιων προκλητικων ται αχρειων σχολιων?μηπως περασε απαρατηρητο?