Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων στο «Πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι» ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων στο δήμο Πέλλας

Με επιστολή που απεστάλη σε κάθε αρμόδιο φορέα και στον τύπο ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Πέλλας ζητά τη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» σε αορίστου χρόνου. Είναι γεγονός ότι οι κοινωνικές δομές των δήμων κυρίως που είναι ενταγμένες σε αντίστοιχα Ευρωπαϊκά προγράμματα μπαίνουν σε νέο πλαίσιο λειτουργίας, με αυστηρότερα κριτήρια για την εισαγωγή σε αυτά και ευρύτερους ελέγχους για την εφαρμογή και αποτελεσματικότητα τους. Αυτό έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης των προθέσεων της κυβέρνησης αλλά και αντιδράσεις τόσο από τους ενταγμένους σε αυτά όσο και από τους εργαζόμενους στην πλειονότητά τους συμβασιούχοι που βλέπουν μπροστά τους όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να βρεθούν άνεργοι.Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις ο Σύλλογος εργαζομένων του δήμου Πέλλας με την παρακάτω επιτολή καταθέτει την αντίδρασή τους ζητώντας παράλληλα αποφάσεις που δεν θα στερήσουν από τους κοινωνικά αδυνάτους τις παρεχόμενες υπηρεσίες και από τους εργαζόμενους το μεροκάματό τους.
Η επιστολή εχει ως εξής:...
 Μετά από 13 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας των προγραμμάτων «βοήθεια στο σπίτι» συνεχίζει η πολιτεία να μην αναγνωρίζει ότι εξυπηρετούνται πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Την στιγμή που κοινωνικά προβλήματα γιγαντώνονται η πολιτεία επιλέγει να αφήσει έκθετα τα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται περισσότερο από την κρίση. Η εφαρμογή αυτής της πολιτικής της εγκατάλειψης θα μεταφέρει την δυστυχία στην ελληνική οικογένεια.
Η κυβέρνηση με τις νέες ρυθμίσεις για τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα, περικόπτει χιλιάδες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν πραγματικές ανάγκες φροντίδας, κάνει τους εργαζόμενους «κυνηγούς» ανέργων, ενώ είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα την πληρώσουν και οι ίδιοι, γιατί θα μείνουν άνεργοι και οι συμπολίτες μας θα στερηθούν αυτών των υπηρεσιών που τις έχουν ανάγκη.
Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με μια λογιστική αντίληψη για το τι θα εξοικονομήσει απ’ αυτές τις περικοπές χωρίς να υπολογίζει την κοινωνική ερήμωση που δημιουργείται.
Μοναδική λύση για τους εργαζόμενους είναι να αγωνιστούν για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, που θα οξύνει ακόμη περισσότερο τα προβλήματα και τα αδιέξοδα στην ελληνική κοινωνία.
Τα διογκούμενα κοινωνικά προβλήματα επιβάλλουν να μετατραπούν όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων των προγραμμάτων «Βοήθεια στο σπίτι» σε αορίστου χρόνου, το προσωπικό να ενταχθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. ώστε να διατηρηθούν οι παρεχόμενες κοινωνικές υπηρεσίες σε άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκες.


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειδικα αυτες των γιαννιτσων αν μονιμοποιηθουν θα καθονται περισσοτερο και οι γιαγιαδες θα περιμενουν τομεσιμερι ναδουν το σακχαρο τους

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΨΗΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ .ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΑΡΙΟ ΕΝΝΕΑ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΕΙΠΑ .ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

ποιος καλε αυτες πανε για δουλεια μετα τις ενδεκα αφου τελειωσουν τους καφεδες και τα τσιγαρα

Ανώνυμος είπε...

Αφού μονιμοποίησαν τα άτομα από τον Αθλητισμό και τα άτομα από τους Παιδικούς γιατί να μην μονιμοποιήσουν και τα βοήθεια στο σπίτι. Και μια σημείωση: Οι μονιμοποιήσεις έγυναν με συγκατάθεση και του Παπανικολάου που ψήφισε ναι στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ανώνυμος είπε...

Ναι να μονιμοποιηθούν τα κορίτσια.
Τόσα χρόνια δουλεύουν, και δεν κάθονται σε ένα γραφείο είναι στους δρόμους και προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο.
Αυτοί που θα τους κρίνουν είναι οι ίδιοι οι ηλικιωμένοι και τα ΑΜΕΑ και όχι ο κάθε βολεμένος από την κούνια της θείας του ή του θείου του Βουλευτή, ή Αντιδημάρχου ή Δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ.ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΗΤΙΚΗ.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

giati den dhmosieyte ta sxolia

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Η΄ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΦΙΛΕ Η ΦΙΛΗ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ!!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΟΙΜΑΖΟΥΝ --ΙΔΙΩΤΙΚΟ-- ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ......ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ???...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!!!Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ....ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

και τι κανουν αυτοι που θελουν να μονιμοποιηθουν ολοι μερα γυρναν για καφεδεσ .αποτελουν εργο?ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΙΜΟΠΟΙΗΣΗ?ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΖΗΛΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΓΩ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΘΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;ΕΧΩ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΨΩΝΙΑ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ,ΠΟΥ ΜΙΑ Η ΔΥΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 40 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΡΕΠΟ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ 4500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΝΤΑΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ;ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΑΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΣΟΥ;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ;;;;ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥ,ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απορω γιατι σε εχει πειραξει τοσο πολυ?Εσυ που δουλευεις η για ποιον η τι σκοπο εχεις?για πες μας να σε κρινουμε και σενα.Γιατι εγω δουλευω , εχω οικογενοια πολλες υποχρεωσεις και παλι καλα που υπαρχει το προγραμμα αυτο και δεν εστειλα την μανα μου στο γηροκομειο

Ανώνυμος είπε...

Την ώρα που όλοι πληρώνουμε τις επώδυνες συνέπειες των δυσανάλογα πολλών δημοσίων υπαλλήλων αναλογικά με τον συνολικό πληθυσμό,
κάποιοι εξακολουθούν να μιλάνε για μονιμοποίηση κάποιων!...
Μονιμοποιήστε τα βύσματα , τα οποία μπήκαν και καλά με ...ΑΣΕΠ, με όλες όλες 2-3 αιτήσεις, τις δικές τους!...ξέρουμε καλά με τί τρόπο γίνονταν αυτές οι ¨ΑΣΕΠ προσλήψεις¨ και πόσο ευρέως ανακοινώνονταν...
Θέλετε να επαναπροκηρύξετε με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ αυτή τη φορά τις θέσεις αυτές;; Να δούμε πόσοι από αυτούς-ες θα προσληφθούν;;;
Γιατί όταν ακούνε για επαναπροκήρυξη των θέσεων αντιδράνε ;;
Αν όντως έχουν τα αντικειμενικά προσόντα, δεν έοχυν να φοβηθουν κανέναν και τίποτα...ή μήπως όχι;;;

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε και δικαιούμαστε κράτος δικαίου και ίσων ευκαιριών!
Όχι κάποιοι να μονιμοποιούνται , την ώρα που άλλοι αντιμετωπίζουν εφεδρείες,απολύσεις,περικοπές, πολύμηνη και πολύχρονη ανεργία...