Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Στην αίθουσα του Δημοτιού Συμβουλίου Πέλλας θα διεξαχθεί η Ημερίδα για τη Διαχείριση των απορριμμάτων

Ο Σύλλογος εργαζομένων δήμου Πέλλας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας (Δημοτικό Μέγαρο Γιαννιτσών) με θέμα: «Τα αστικά απορρίμματα και η διαχείρισή τους» Είναι γνωστό ότι το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ανάγεται τα τελευταία χρόνια σε μείζον. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση …ο σύλλογος εργαζομένων του δήμου Πέλλας προχωρά στην διοργάνωση σχετικής εκδήλωση ενημέρωσης και διαλόγου. Ο πολίτης οφείλει και πρέπει να ενημερώνεται ώστε, με την ενεργό συμμετοχή του, να προάγει τις βέλτιστες για την τοπική κοινωνία λύσεις. Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης δεν περιορίζεται σε κοινότυπη θεωρητική αναφορά αφού θα συμμετέχουν επαγγελματικά στελέχη της διαχείρισης και ανακύκλωσης.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης θα αναλυθούν τρεις τομείς όπως το σύγχρονο νομοθετικό πλαίσιο, η ανακύκλωση και η λειτουργία των ΧΥΤΑ από τους ομιλητές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε προεδρε των εργαζομενων του Δημου Πελλας πολυ καλα αυτα για την ανακυκλωση και για τα ΧΥΤΑ που θελετε να κανετε αλλα εμεις σε ψηφισαμε για να λυσεις τα προβληματα των εργαζομενων να πανε ολοι στην δουλεια....