Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Την παραίτηση του από την προεδρεία του Συνδέσμου Καθαριότητας ανακοίνωσε ο Νίκος Παπανικολάου.

Στη νέα δημοτική Αρχή πλέον οι αποφάσεις για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ
Με μια κίνηση που για κάποιους ήταν αναμενόμενη και για κάποιους άλλους αιφνιδιαστική ο πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία του Συνδέσμου Καθαριότητας της 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Πέλλας στην οποία παρέμενε και μετά τις εκλογές βάση του νέου νόμου για την αυτοδιοίκηση.
Στην ανακοίνωσή του την έκανε στο ξεκίνημα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για τον Προϋπολογισμό και αιτιολόγησε την απόφαση του αυτή λέγοντας μεταξύ άλλων ότι διαπιστώνει καθυστέρηση στη διαδικασία διαχείρισης του ΧΥΤΑ γιατί υπάρχουν δύο πόλοι εξουσίας που δημιουργού προβλήματα ενώ σημείωσε ότι δεν μπορεί να τρέξει διαδικασίες που δεν μπορεί να πιέσει και να ελέγξει ο ίδιος. «Κρατήσαμε μια στάση υπεύθυνη και συμβατή με το νόμο μέχρι παρεξηγήσεως..» υπογράμμισε δικαιολογώντας την παραμονή του στο Δ.Σ. του Συνδέσμου και μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και συμπλήρωσε ότι θα καταθέσει την παραίτησή του στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου τη Μ. Πέμπτη....
Παράλληλα τόνισε ότι η απόφαση αυτή λύνει τα χέρια της Δημοτικής Αρχής για να διαχειριστεί το θέμα των απορριμμάτων.
Την έκπληξη του  εξέφρασε ο δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος και έθεσε το ερώτημα γιατί ο πρώην δήμαρχος και πρόεδρος της 3ης Διαχειριστικής Ενότητας δεν υπέβαλε την παραίτησή του στο ξεκίνημα του έτους.
Η κόντρα των δύο ανδρών για τους «συσχετισμούς δυνάμεων» στο Δ.Σ. του Συνδέσμου όπως εκδηλώθηκε  ήταν άνευ ουσίας αφού το μεγάλο ζητούμενο είναι οι αποφάσεις για τη διαχείριση του ΧΥΤΑ.
Πλέον το μπαλάκι της απόφασης για την ανάθεση η μη, της λειτουργίας του ΧΥΤΑ σε ιδιώτη πέφτει στη Δημοτική Αρχή που θα καθορίσει τις επόμενες ημέρες τη στάση της.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ! ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΑ. Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Η ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ,Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΒΟ, ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ MAN TO MAN.

Ανώνυμος είπε...

TOSH HTAN H DYNAMH TOY PAPANIKOLAOY GIA AYTO PARAITHUHKE ,