Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Το γεύμα των τριών… με μενού τη λειτουργία του δήμου

Για τη λειτουργία του δήμου και για την δυνατότητα υλοποίησης των δεσμεύσεων ου έδωσαν στους δημότες συζήτησαν πρόσφατα τρία κορυφαία στελέχη της πλειοψηφίας του δήμου Πέλλας που έχουν την ευθύνη... λήψης κρίσιμων αποφάσεων σε διαφορετικούς τομείς. Η συζήτηση έγινε στη διάρκεια δείπνου στα Γιαννιτσά ενώ στη διάρκεια της, διαφάνηκε ένας έντονος προβληματισμός κυρίως για το συντονισμό αλλά και για τη συνεργασία μεταξύ του ιδίου του δημάρχου και των αντιδημάρχων. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που αρχίζει να συζητείται όλο και πιο έντονα μέσα στους κόλπους των μελών της πλειοψηφίας, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει κυρίως τον επικεφαλής και δήμαρχο Πέλλας. Μάλιστα η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται ακόμη και την παραίτηση και δεν απέφυγε άλλωστε να δείξει την απογοήτευσή της, αποχωρώντας αρκετά πριν τη λήξη του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου. Πάντως τις ίδιες σκέψεις εξέφρασε και άλλος αντιδήμαρχος που παρευρέθηκε στο δείπνο και που δεν είναι διατεθειμένος να λειτουργήσει στη λογική της απραξίας και του περιορισμού του ρόλου του.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι χαζομάρες λετε πάλι ρε? Πώ δλδ ντα3ει υποκλίνομαι στην φαντασία! Αλλά δεν ανησυχώ μπορεί να εγώ να έλεγα τα ίδια αν εχανα μια εμμισθη θέση στο γραφειο τύπου στο Δήμο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς ακόμα στις σκέψεις είστε; Άλλοι μιλάνε καθαρά για παραγωνισμό!!!
Μετα τις εκλογές ξεχάστηκαν όλοι!!

Ανώνυμος είπε...

Kαποιοι και καποιες ετοιμαζονται απο τωρα για την επομενη μερα. Η Κυρια θελει να γινει χαλιφης στην θεση του χαλιφη και αυτο προυποθετει συγκρουση και να στε σιγουροι οτι αργα η γρηγορα θα βρει την δικαιολογια να αλλαξει στρατοπεδο αλλη μια φορα στην "πολιτικη" της καριερα.
Αυτο φαινετε απο τις παρεες της στην Αντιδμαρχια και την υποστηριξη που δειχνει σε ανθρωπους που πολεμησαν τον Σταμκο μετα μανιας προεκλογικα, ελατε μια βολτα στο γκαραζ να δειτε τι γιαφκα υπαρχει και ποιοι κανουν κουμαντο, στο τελος θα τα ριξει ολα στον Σταμκο για να την βγαλει αυτη καθαρη και να εχει και υποστηριξη απο την αλλη πλευρα, ΞΥΠΝΑ ΣΤΑΜΚΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!!!! σου σκαβουν τον λακο στο γκαραζ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΕΊΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Κατερίνα έχεις αποδείξει ότι δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα.Δούλεψε για το Δήμο για να αλλαξουν κάποια πράγματα και μην αχολείσαι με τους βολεμένους που σκύβουν το κεφάλι!!!
Είμαστε μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

καλα αυτή στη φωτογραφια είναι η Ρουσοπούλου, ο αλλως δίπλα είναι αυτός που νομίζει ότι είναι αντιδήμαρχος οικονομικών; χα, χα, χα

Ανώνυμος είπε...

καλα η γυναικα ειναι πλατανοφυλλο οπου φυσηξει ο ανεμοσ.ποτε με τον καραμανη υποψηφια ποτε με τολαοσ τορα με τον σταμκο να δουμε στισ επομενεσ εκλογεσ με ποιο κομα θα κατεβει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ .ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΗΣ ΓΗΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΝΟΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΔΕΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ.ΚΑΝΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΙΘΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΑ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ .ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

να παραιτηθει αμεσα διελυσε το γκαραζ παει να δυαλυσει και τον συνδυασμο καζαντζιδη μακρυα της παιζει παιχνιδι μην τρωσ παραμυθι.ολλα μαθαινονταιμακαρι θεεμου ναπαει σπιτι της

Ανώνυμος είπε...

γιατι φταει ρε παιδες η ρουσοπουλλου η συμπεριφορα του σταμκου ειναι καλυτερη?για διτε ποσο χεσμ...εχει ολουσ τουσ αντιδημαρχουσ του πλην του παντελιδη.τουσ πηρε ποτε τηλ φιλικα να τουσ δει,τουσ μιλησε ποτε ενθαρυντικα?ο ανθρωποσ μονο διαταζει και δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του και ετσι φερετε σε ολουσ τουσ συμβουλουσ του.απαξιωτικα.μονοσ του θα διαλυσει τα παντα.που ειναι ο αιβαζιδη τι κανει στην κρυα βρυση τον ρωτησε ποτε.μονο τον παρασκευοπουλο ακουει.που ειναι η συνεργασια?περιμενει πολλα απο ολουσ αλλλα αυτοσ δεν δινει εξουσιεσ σε κανεναν.,η ρουσοπουλου ολοι μερα σκιζετε στην δουλεια και την εχει στο φτυσιμο,το ιδιο και τον καζαντζιδη και τον αηβαζιδη και τον σικοβαρη.απλα αυτοι κανουν υπομονη.για ποσο ακομη ποιοσ ξερει.

Αντικειμενικός Κρυαβρυσιώτης είπε...

ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΑΘΗ.Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΣΙΚΟΒΑΡΙΔΕΛΛΗΓΙΑΝΙΔΗΣΚΑΠΕΡΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ.ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΝΑΥΡΟΖΖΙΔΗ,ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ.ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΣΙΚΟΒ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

Κατερινα μην εμπιστεύεσαι κανέναν,εκτός απ'τα ίδια σου τα μάτια. Σκίζεσαι κάθε μέρα μα δεν είναι μαζί σου οι γύρω σου. Πρόσεχε!!! Γύρνα μόνη σου την πόλη και μιλα εσύ με τον καθε δημοτη,μαθε εσύ η ίδια τα προβλήματα του Δημου που σε αφορούν και μην αφήνεις τον κάθε "καλοθελητή" συνεργάτη να σου "μεταφέρει" ό,τι αυτός θέλει και ν'απαντάει αντί για σένα. Καλό κουράγιο...

Ανώνυμος είπε...

Μην τα βαζετε αδικα με την Κατερινα... Εμ ασχολείται μπας και βαλει καμια ταξη στα πράγματα, εμ μας φταίει κιόλας. Απλά να δει και ν'ακουσει Η ΙΔΙΑ τους δημοτες και τα προβληματα τους και να μην εμπιστευεται τον καθένα διπλα της που της "μεταφερει" τα πραγματα όπως αυτός θέλει. Κατερίνα, να πιστεύεις μόνο ό,τι εσύ η ίδια με τα μάτια σου βλέπεις...

Ανώνυμος είπε...

Η Κατερίνα είναι η μόνη που έχει την αίσθηση τι συμβαίνει στην κοινωνία και η μόνη που δεν θα συμβιβαστεί με την καρέκλα, κλείνοντας το στόμα της.

Υποκλίνομαι στο ήθος της και την αποφασιστικότητα της έστω και αν είμαι πολιτικός αντίπαλος της.

Η γυναίκα είναι χορτάτη και φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ Η ΚΥΡΙΑ. ΦΟΥΣΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ.ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΟΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΧΗΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

καλά στην αποφασιστικότητα να το καταλαβω, αλλά υποκλίνεσαι και στο ήθος;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΑ ΣΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΠΡΟΥΣΤΑΜΕΝΟΥ ΒΕΛΙΓ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΤΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ΄? .ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΗΜΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΥΣΗΜΑ ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚ0ΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΣΤΕΙΑ! ΓΥΡΥΣΕ ΑΠΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ.ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ; ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ; ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 2΄΄46 ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ .ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Αδικα προσπαθείτε να υποβαθμίθσετε την Κατερινα! Με αστήριχτες κατηγορίες για το γκαράζ και συκοφαντίες προσπαθείτε να την μειώσετε. Κάποιοι φαίνεται βιάζονται να γινουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Υπομονή ρε! Η καρέκλα δεν θα φύγει από τη θέση της αλλα δεν είναι και για φάγωμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΕΛΙΓΡΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ! ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΜΒΙΝΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ; ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!