Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τη Δευτέρα 30 Μαίου 7:00 μ.μ. θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας με 46 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη

Πολύωρη αναμένεται να είναι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 30 Μαίου στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου στα Γιαννιτσά. Στον πίνακα ημερήσιας διάταξης είναι εγγεγραμμένα 46 θέματα ορισμένα από τα οποία αναμένεται να απασχολήσουν γι αρκετή ώρα τους συμβούλους. Βέβαια αν υπάρξουν και ερωτήσεις προ ημερήσιας διάταξης, όπως συνήθως συμβαίνει τότε η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί στην καλύτερη περίπτωση μετά τα μεσάνυχτα.
Μεταξύ των θεμάτων που αναγράφονται στον πίνακα ημερήσιας διάταξης είναι:
Η ψήφιση κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας.
Η πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου χρόνου για χρονικό διάστημα δύο (02) μηνών για την κάλυψη κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Πέλλας.
Η αποδοχή ή απόρριψη του περιεχομένου της δήλωσης διακοπής εργασιών του Δημητρίου Καιρίδη ΕΔΕ για το έργο: Ασφαλτόστρωση δρόμων Τοπικού Διαμερίσματος Μελισσίου
Η πρόσληψη υδρονομέων στο Δήμο Πέλλας για την αρδευτική περίοδο 2011, καθώς και μια σειρά από άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΙΟΥ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 600.000e ΔEN ΘΕΩΡEITAI ENΔIAΦEΡON ΘEMA ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, TOTE TI EINAI ENΔIAΦEΡON;ΚΙ ΕΣΥ, κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ; ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

από ότι βλέπεις ο παπανικολαου το βρηκε πολύ ενδιαφέρον και το έθεσε, μόνο που η πλειοψηφία που έκανε την ξαφνιασμένη το ανέβαλλε για τελος Ιουνίου