Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ούτε το ποσό ούτε τους υπευθύνους κατονόμασε στο Δημοτικό Συμβούλιο για το βαρύ πρόστιμο στη Δημοτική Επιχείρηση Κρύας Βρύσης

Αν νομίζουν κάποιοι ότι ο χρόνος μπορεί να καλύψει τις παρανομίες ή τις πράξεις που οδήγησαν στον καταλογισμό ενός βαρύτατου προστίμου στην Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης της Κρύας Βρύσης μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί πόσο κακό έχουν κάνει στου δημότες του δήμου Πέλλας. Και αυτό γιατί το πρόστιμο που έχει καταλογιστεί από το ΣΔΟΕ και σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνά τις 600.000 χιλιάδες ευρώ δεν θα το πληρώσει ούτε ο Πρόεδρος της Επιχείρησης, ούτε ο Λογιστής που τον συμβούλεψε. Θα το πληρώσουν οι δημότες της Πέλλας, του Κύρρου, των Γιαννιτσών, του Μ. Αλεξάνδρου και της Κρύας Βρύσης.
Ο δήμαρχος Πέλλας δεν τόλμησε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο! Υποχώρησε με τη σιωπή του και απέφυγε να αναφερθεί ακόμη και στο ποσό που έχει καταλογιστεί ως πρόστιμο στην Επιχείρηση. Για ευθύνες ούτε λόγος, λες και όλες οι παρατυπίες και οι παρανομίες έγιναν από μόνες τους ή από κάποια αόρατα πρόσωπα. Αντίθετα το μόνο που επιχείρησε να κάνει είναι να αφήσει για μια ακόμη φορά αιχμές για την προηγούμενη διοίκηση του δήμου Κρύας Βρύσης (Ναυροζίδη)  και προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις επιχείρησε να εμπλέξει και τον προ προηγούμενο δήμαρχο (Ουραηλίδη) τη στιγμή που ο ίδιος μίλησε ότι το θέμα ξεκίνησε το 2006.
Η ουσία είναι μία. Ο δήμαρχος προσπάθησε με την στάση του να κρύψει το γεγονός και τα αίτια που οδήγησαν στον καταλογισμό του προστίμου και φυσικά να καλύψει τα πρόσωπα που ευθύνονται γι’ αυτό. Οι δημότες απαιτούν διαφάνεια και ενημέρωση για όλα αντί για συμβιβασμούς και για κουκούλωμα. Όσο κρατάει στο συρτάρι του την απόφαση αυτή τόσο τα επιχειρήματα του για διαφάνεια και «όλα στο φως» όπως λέει, υποχωρούν.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

η διαφένεια θα είναι μια άγνωστη λέξη στο λεξικό αυτής της δημοτικής αρχής φιλε μου, η αφάνεια θα έρθει σε 3 χρόνια, απλώς όπως φαίνεται κάποιοι θα κάνουν την δουλεία τους

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!
Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ -ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΣΤΑΜΚΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΖΑΡΙΑ! ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑ!!!
ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ; ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

ΚΟΥΙΖ είπε...

κουιζ.Ποιος ειναι ο λογιστης της επιχειρησης?Ποιος ο προεδρος την επιμαχη χρονια 2007? Ο νικητης κερδιζει περιοπτη θεση στα Μ.Μ.Ε. και στο δημαρχειακο μεγαρο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκαπέρδας είναι το αθώο θύμα. Τα λάθη του είναι δύο, αλλά είναι σημαντικά.
1) Ασχολήθηκε με την πολιτική, χωρίς να συγκεντρώνει κάποιο απαραίτητο προσόν.
2) Εμπιστεύθηκε λάθος ανθρώπους, με τους οποίους συνδιοικούσε την προηγούμενη τετραετία.
Αλλού ψάξτε τον λαγό.

Ανώνυμος είπε...

Ο σκαπέρδας λοιπόν είναι το αθώο θύμα, ο δεληγιαννίδης, ο σικοβαρης, ο Καζαντζίδης, ο Παπαδόπουλος, είναι άμοιροι ευθυνών; αυτοί δεν συνδιοίκησαν με τον Ναυροζίδη που τώρα είναι ο κάκός και δεν θέλει να τον βλέπει ο στάμκος για να μην τον χρεωθεί; Ο Ναυροζίδης δεν έκανε τον συνδυασμό του στάμκου στην κρ. βρυση και τώρα κ κ. δήμαρχος μιλαει τόσο απαξιωτικά, για μαυρους εργαζόμενους, ελλείματα, αδιαφάνεια κτλ. κατηγορώντας ποιόν; τους ιδιους τους δικούς του δημοτικούς συμβούλος και τον ναυροζίδη;

Ανώνυμος είπε...

Καλα το παέι ο Στάμκος παιδιά ...Αφήστε τον μη του ανοίγεται τα ματια....

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον Ναυροζίδη ήσυχο να ζήσει το όνειρο του.

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση πάρθηκε οριστικά. Θα θυσιαστεί ένας στρατιώτης, για να σωθεί ο αξιωματικός. Όσοι ξέρουν σκάκι καταλαβαίνουν....και ακόμα δεν απειλήθηκε η βασίλισσα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ; ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΧΤΙΖΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΑΜΜΟΚΑΙ ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΗΧΗΡΗ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ! ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ;

Ανώνυμος είπε...

Γαργαρα το blog για το Τζαμπο...
Οσα δεν μας βολευουν τα καταπινουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ,ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΣΝ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΗΕ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ.ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Ανώνυμος είπε...

εχουν ελενξει δεκαδες δημ επιχειρησεις αλλα αυτα που βρηκαν εδω ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ! Λογιστης δεν υπηρχε? δεν πληρωνοταν γι αυτην τη δουλεια? διευθυντης δεν υπηρχε?