Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τη ρύθμιση των προβλημάτων του περιφερειακού τύπου ζητά με ερώτηση του ο βουλευτής Πέλλας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηλίας Θεοδωρίδης.

Ερωτήματα προς τους αρμόδιους υπουργούς κατέθεσε ο βουλευτής Πέλλας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηλίας Θεοδωρίδης μαζί με συναδέλφους του, ζητώντας απαντήσεις για το πώς σκοπεύει να ρυθμίσει η κυβέρνηση τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν τον Περιφερειακό Τύπο.
Συγκεκριμένα ζητά να ενημερωθεί εάν προτίθεται η Κυβέρνηση αντιλαμβανόμενη την πολιτική, κοινωνική και οικονομική σημασία του ρόλου που διαδραματίζει ο Περιφερειακός Τύπος, έντυπος και ηλεκτρονικός, να φέρει προς ψήφιση νέο νόμο λειτουργίας του επαρχιακού Τύπου, με εξορθολογιστικές - συνολικές ρυθμίσεις, τροποποιώντας επί το δικαιότερο τις ρυθμίσεις του προηγούμενου νόμου και αν προτίθεται η Κυβέρνηση να διατηρήσει μεν, την αυστηρή ρύθμιση των θεμάτων που αφορούν τον Περιφερειακό Τύπο, αλλά συγχρόνως, δε, να τηρήσει την απαραίτητη δέσμευση της Πολιτείας επί των οικονομικών υποχρεώσεων της, προς αυτόν. Παράλληλα καλεί την κυβέρνηση να ρυθμίσει το θέμα εξόφλησης των τιμολογίων διακηρύξεων από τις αναθέτουσες αρχές του Δημοσίου εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: