Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Συνεδριάζει η ΔΕΥΑ Πέλλας και αποφασίζει για την τιμολογιακή πολιτική και την κατανομή των εργαζομένων…

 Το πρώτο ουσιαστικό διοικητικό συμβούλιο υπό τη νέα διοίκηση θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΥΑ Πέλλας τη Δευτέρα στη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν σημαντικά θέματα ου αφορούν τη λειτουργία της επιχείρησης. Μεταξύ των θεμάτων που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη είναι:
Η κατανομή των εργαζομένων (για να ξέρει ο καθένας που πρέπει να είναι και τι πρέπει να κάνει) αφού πλέον το ανθρώπινο δυναμικό έχει αριθμητικά αλλάξει λόγω συνένωσης,
Η τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης (καθόλου απίθανο να περιμένουμε αυξήσεις)
Η τακτική της επιχείρησης απέναντι στους οφειλέτες κ.α.
Πάντως επειδή,  τα ζητήματα που αφορούν την ύδρευση και αποχέτευση στο δήμο Πέλλας είναι και σύνθετα και ουσιώδη οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα πρέπει να διασφαλίζουν την ισονομία, την άμβλυνση των ανισοτήτων σε επίπεδο υποδομών και την οικονομική βιωσιμότητα της επιχείρησης που πρέπει ωστόσο να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα που δεν θα δημιουργεί ελλείμματα και ζημίες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΜΟΝΟ ΞΟΔΕΥΑΝ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΝΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΣ Η ΔΕΥΑ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ (ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ) ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ).
ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ (ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ) ΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΠΗΣ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μη φύγει το μαχαίρι από το κόκαλο και πάει πουθενά αλλού; Και τότε τι γίνεται; Στάμκο, ξύπνααα!